Kam s ním (s příspěvkem)? Když jinde není místo, tady ano...
Moderátor: TRAM-FÓRUM
- Absolut
- Moderátor
Re: Kam s ním (s příspěvkem)? Když jinde není místo, tady ano...
Odpověď je v knize od Roberta Mary. Doporučuju koupit.
Mimochodem peníze nejsou všechno, bylo zapotřebí hlavně sehnat všechny potřebné díly a dokumentaci a dobrovolná práce na této činnosti sežrala už tehdy hodně času.
Mimochodem peníze nejsou všechno, bylo zapotřebí hlavně sehnat všechny potřebné díly a dokumentaci a dobrovolná práce na této činnosti sežrala už tehdy hodně času.
Já to třeba nepochopil, děkuji, soudruhu FořtíkuFořtík píše:ja si myslim,že to všichni pochopili.matejtramvajkat3 píše:Přeložím:
Smím se zeptat? Neví někdo, kolik stála rekonstrukce vozu 6102 do podoby, jakou má dnes? Děkuji.
-
matejtramvajkat3
ja si myslim,že to všichni pochopili.Fořtík píše:Přeložím:matejtramvajkat3 píše:smim se zeptat nevi někdo kolik asi stala rekonstrukce vozu 6102 do podoby jake je dnes dekuji
Smím se zeptat? Neví někdo, kolik stála rekonstrukce vozu 6102 do podoby, jakou má dnes? Děkuji.
- Fořtík
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Přeložím:matejtramvajkat3 píše:smim se zeptat nevi někdo kolik asi stala rekonstrukce vozu 6102 do podoby jake je dnes dekuji
- MOp
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
http://www.dpp.cz/kontakty/dotaz/matejtramvajkat3 píše:smim se zeptat nevi někdo kolik asi stala rekonstrukce vozu 6102 do podoby jake je dnes dekuji
-
matejtramvajkat3
smim se zeptat nevi někdo kolik asi stala rekonstrukce vozu 6102 do podoby jake je dnes dekuji 
Miškolc by je snad měl i brzo vyřazovat (po kompletním obnovení vozového parku za €prachy)Absolut píše:Ještě lepší než z Košic je KT8 z ověřovací série, která je k nalezení v Miškolci.
- trainzjohny
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
A to bude za dvacet let problém udělat z nízké vysokou ?!
Já měl za to že třeba při "opravě" ringoferáků se sotva použije šroubek z rámu a stejně se staví tramvaj nová, takže se klidně z 9051 za dvacet let udělá derekonstrukce na 9001 včetně "vychytávek" ověřovací série.
Já měl za to že třeba při "opravě" ringoferáků se sotva použije šroubek z rámu a stejně se staví tramvaj nová, takže se klidně z 9051 za dvacet let udělá derekonstrukce na 9001 včetně "vychytávek" ověřovací série.
- MOp
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Neni duvod si ponechavat jeden nerekonstruovany atypicky vuz. Vozy maji jezdit od nevidim do nevidim a ne stat po vozovnach. Taktez muzeum MHD neni nafukovaci a katecko si bude casem zachovavat jen vysoke.
Stejne, buhvi, co bude od pristiho roku s UDDP, treba nebudou ani nizka KT a ani zadne jine rekonstrukce..
Stejne, buhvi, co bude od pristiho roku s UDDP, treba nebudou ani nizka KT a ani zadne jine rekonstrukce..
Já vím že je potřeba rekonstruovat KT. Ale já se ptal, proč zrekonstruovat všech 47 vlaků. Ten jeden vlak se snad zachovat klidně může. Klidně třeba vůz 9011, ten je celkem v dobrém stavu.
- BerryML
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
A to nemluvíme o prototypu ve Volgogradu, že 
- Absolut
- Moderátor
Ještě lepší než z Košic je KT8 z ověřovací série, která je k nalezení v Miškolci.
- demon
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Tak ještě jednou...rusty9039 píše:Já myslel zachování původní soupravy KT8D5, třeba vůz 9004 nebo 9048 ale na ev.č tolik nezáleží hlavně aby byla zachována. A proč by jsme jí kupovali když je jich tady nejvíc. A Košice by už asi KT8D5 neprodali, naopak jsem rád že tam jsou.
KT se zrekonstruují, protože je to třeba.
Pokud by někdy v budoucnu měl kdosi potřebu zařadit mezi muzejní kousky i vysoké KT, bez problémů může koupit třeba KT z Košic. Věř, že prodají rádi.
Oba zmíněné vozy přijdou na řadu pro reko už v příštím roce.
Já myslel zachování původní soupravy KT8D5, třeba vůz 9004 nebo 9048 ale na ev.č tolik nezáleží hlavně aby byla zachována. A proč by jsme jí kupovali když je jich tady nejvíc. A Košice by už asi KT8D5 neprodali, naopak jsem rád že tam jsou.
- demon
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Ale není pravda, že by se nepočítalo, však se KT8 ještě neruší, jen se rekonstruují, takže se z nějaké může někdy v budoucnu udělat exponát zachycující jejich poslední stav a pokud by byl tak velkej zájem o vysokopodlažní KT, vždycky je možnost nějakou koupit odjinud.
Východní blok je jima zaplavenej...
Východní blok je jima zaplavenej...