Škoda 15T ForCity
Moderátor: TRAM-FÓRUM
- majkrosoft918
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Re: Škoda 15T ForCity
Já zase slyšel že nesmí akorát úsek Palmovka-Ke StírceVojta Tramvaj píše:já viděl v pátek jet 9212 na L na Spořilov. Takže ti o tom asi taky nevěděliMF píše:Co se týče omezení 15T, tak jsem včra obdržel papírek s textem částečně tištěným, částečně psaným ručně kam 15T nemá jezdit. Kromě úseků uvedených v oběžníku (Vítězné nám - Podbaba, IPP - Muzeum - Flora zc, Palmovka - Ke Stírce zc, U Výstaviště oba, Královka vnější k.) přibyl úsek Radošovická - Hostivař, trať kolem Orteňáku, trať na Spořilov, Národní divadlo - Mánes, Flora - Olšanské náměstí, Dlabačov - vnější k. Úsek daný oběžníkem - Vltavská směr Těšnov naopak uvedený nebyl.
Tak a dneska jsem dostal nový papír, oficiálnější, barevnější, který je údajně ten jediný správný a jako horká a aktuální novinka byť s datem k 8. 2. jsou v něm tyto úseky: přes Orteňák, Radošovická - Hostivař, trať do Šárky, trať do Podbaby, Vltavská směr Těšnov, IPP - Muzeum - Flora, Harfa - Starý Hloubětín, Královka - vnější kolej, úsek U Výstaviště (výluka).
Jelikož né všichni jej obdrželi hned, tak někdo projel úsek Harfa - Starý Hloubětín, někdo úsek do Šárky a na Spořiov, okolo Národního divadla a nic se nestalo.
Můj soukromý tip na skutečně nesjízdné úseky: Orteňák - panely, Hostivař - panely, Podbaba - asfalt u a ve smyčce a zastávky, Vinohradská IPP - Flora - asfalt a zastávka...
- Vojta Tramvaj
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
já viděl v pátek jet 9212 na L na Spořilov. Takže ti o tom asi taky nevěděliMF píše:Co se týče omezení 15T, tak jsem včra obdržel papírek s textem částečně tištěným, částečně psaným ručně kam 15T nemá jezdit. Kromě úseků uvedených v oběžníku (Vítězné nám - Podbaba, IPP - Muzeum - Flora zc, Palmovka - Ke Stírce zc, U Výstaviště oba, Královka vnější k.) přibyl úsek Radošovická - Hostivař, trať kolem Orteňáku, trať na Spořilov, Národní divadlo - Mánes, Flora - Olšanské náměstí, Dlabačov - vnější k. Úsek daný oběžníkem - Vltavská směr Těšnov naopak uvedený nebyl.
Tak a dneska jsem dostal nový papír, oficiálnější, barevnější, který je údajně ten jediný správný a jako horká a aktuální novinka byť s datem k 8. 2. jsou v něm tyto úseky: přes Orteňák, Radošovická - Hostivař, trať do Šárky, trať do Podbaby, Vltavská směr Těšnov, IPP - Muzeum - Flora, Harfa - Starý Hloubětín, Královka - vnější kolej, úsek U Výstaviště (výluka).
Jelikož né všichni jej obdrželi hned, tak někdo projel úsek Harfa - Starý Hloubětín, někdo úsek do Šárky a na Spořiov, okolo Národního divadla a nic se nestalo.
Můj soukromý tip na skutečně nesjízdné úseky: Orteňák - panely, Hostivař - panely, Podbaba - asfalt u a ve smyčce a zastávky, Vinohradská IPP - Flora - asfalt a zastávka...
- MOp
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Ano pane MF, na většině nově přidaných úseků jsou problémem po zimě vystouplé středové panely bkv.
Co se týče omezení 15T, tak jsem včra obdržel papírek s textem částečně tištěným, částečně psaným ručně kam 15T nemá jezdit. Kromě úseků uvedených v oběžníku (Vítězné nám - Podbaba, IPP - Muzeum - Flora zc, Palmovka - Ke Stírce zc, U Výstaviště oba, Královka vnější k.) přibyl úsek Radošovická - Hostivař, trať kolem Orteňáku, trať na Spořilov, Národní divadlo - Mánes, Flora - Olšanské náměstí, Dlabačov - vnější k. Úsek daný oběžníkem - Vltavská směr Těšnov naopak uvedený nebyl.
- demon
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Já tam byl včera a tři pruhy nahoru jsou opravdu normou.chemik píše:K tomu fotu z Malovanky - pankrác tam sice moc nejezdí, ale minulý týden jsem tam byl a nevšiml jsem si, že by se předělávalo vodorovné dopravní značení a už vůbec se mi nezdá, že by ti malíři vodorovnejch čar udělali jízdní pruh na protisměrné tramvajové koleji: Tam bude asi chyba jinde, že?
Holt pro některé takyřidiče jsou jakési zákony jen zbytečnou buzerací...
To jo, sice jsem v zásadě pacifista, ale za tvé vyjadřování a prznění jazyka bych ti taky jednu přidal...Vojta Tramvaj píše:jo a toto je muj stav z Facebooku:
Lidi já bych vraždil ty kok*ty z TOP 09. Prej 1cm vody, kdyby si ty hovada přečetly příručku tak by věděli že to byly požadavky a že to zvládne 3cm. Ať se ty hovada podívaj že těch 5cm sněhu si to vyjezdí koleje. Jo a že Prej při dostání vody do motoru se tramvaj zastaví, a nejede. *****, Dá se vypnout každý motor zvlášť.
To je na rozbití hub.
-
romanek763
- problémový jedinec
ja prosim taky o časy díky moc posilam mejlika - reder@upcmail.cz skype romanek763 to sem zvědav jak to s patnáctkmama dopadne ,aby to nedopadlo jako s RT6
- Vojta Tramvaj
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
napiš do SZ mail, Pošlu řády a vše okoloMarek 5516 píše:Měl bych neznalý dotaz a pokud to tu již někde bylo zmíněno tak se omlouvám (pravidelně fórum nesleduju a projel jsem si jen posledních 10 stran)..
Je nějaká linka a pořadí kde se 15T určitě potká a hlavně nemáte prosím časy? Díky moc
-
Marek 5516
- Uživatel
Měl bych neznalý dotaz a pokud to tu již někde bylo zmíněno tak se omlouvám (pravidelně fórum nesleduju a projel jsem si jen posledních 10 stran)..
Je nějaká linka a pořadí kde se 15T určitě potká a hlavně nemáte prosím časy? Díky moc
- Vojta Tramvaj
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
jo a toto je muj stav z Facebooku:romanek763 píše:koukali ste na tn.cz
Lidi já bych vraždil ty kok*ty z TOP 09. Prej 1cm vody, kdyby si ty hovada přečetly příručku tak by věděli že to byly požadavky a že to zvládne 3cm. Ať se ty hovada podívaj že těch 5cm sněhu si to vyjezdí koleje. Jo a že Prej při dostání vody do motoru se tramvaj zastaví, a nejede. *****, Dá se vypnout každý motor zvlášť.
To je na rozbití hub.
-
romanek763
- problémový jedinec
koukali ste na tn.cz
No jedině rozumné vysvětlení je že se tam dostala jako pozůstatek omezení ohledně neprodloužených odblokování EOV pro 15T na Olšanském nám. a Olšanských hřbitovech.
dokázal bych si představit drhnutí spodku vozu o trať na výjezdu z jičínské na floru, ale to je jen domněnka.
- Proxy
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Ještě TěšnovMF píše:Tak nám se nám rozrostl seznam úseků kam 15T nemůže. Ke stávajícím (Podbaba, Zenklova, Královka + Dlabačov vnější, IPP - Italská - Flora) jsou další Spořilov, Nádr. Hostivař, Flora - Olšanské náměstí, Mánes - Národní divadlo, Ortenovo náměstí. Tedy sever je nyní při výluce ulice U Výstaviště komplet nepřístupný. Předpokládám, že po rekonstrukci už to nebude problém... Snad jsem na nic nezapoměl.
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Já jsem ale mluvil o úseku z Flory na Olšanské náměstí. Nikoli o smyčce.
MF Jaký je tedy důvod? Obrubníky ostrůvků?
MF Jaký je tedy důvod? Obrubníky ostrůvků?