Přechod v prostoru současné smyčky snad bez světel, jinak se tam přivazuju k bagruElWapp píše:k poslednímu snímku ve vizualizaci: Bude přechod přes trať takto nalehko bez světel, nebo se budeme inspirovat na Hradčanské?
TT Podbaba - Zemědělská universita - Suchdol
Moderátor: TRAM-FÓRUM
-
Martin Šubrt
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Re: TT Podbaba - Zemědělská universita - Suchdol
k poslednímu snímku ve vizualizaci: Bude přechod přes trať takto nalehko bez světel, nebo se budeme inspirovat na Hradčanské?
- Absolut
- Moderátor
Deptá mě tam stále dokola ta Kotasova K3 a 21ab. Přitom namodelovat 3D 15T v CADu nám trvalo dva dny.
Myslím, že toto se tu ještě neobjevilo. Alespoň takovéto vizualizace jsem zatím neviděl
http://strategickeprojekty.dpp.cz/tramv ... izualizace
http://strategickeprojekty.dpp.cz/tramv ... izualizace
Pod jízdní pruhy pro IGK, ne?P_V píše:Absolut: Kam je tedy dají, když pod budoucí tratí kvůli bludným proudům být nemůžou?
-
gabuliatko
- Uživatel
P_V: no nebude tam ta trať 
+- pod severním chodníkem už právě stejně je ten teplovod.
Absolut: Kam je tedy dají, když pod budoucí tratí kvůli bludným proudům být nemůžou?
- Absolut
- Moderátor
P_v: Na ukládání podzemních sítí jsou normy a předpisy a na rozdíl třeba od komunikací jsou v tomto oboru normy docela rozumné. A pod chodník se velký trubky s vodou prostě dát nemůžou.
Ono hlavně v budoucnu bude ČZU plnější i v létě..a není to jen 26 měsíců, jak je v dalšim příspěvku, málo využívaný je to prakticky jen v červenci a srpnu, což se dá říct o celý Praze. I zkouškový je docela zátěž, i když samozřejmě ne taková, jako v říjnu, kdy to je úplně nesnesitelný a člověk se nacpe (jiný slovo použí nejde) kolikrát až do 3.-4. autobusu. (protože prváci ještě nevědí, že na přednášky chodit nemusí).MF píše:Já mám za to, že by se vyplatila i přesto, že mají v letních měsících na Hnojárně také volno. Tu 107 jsem párkrát jezdil a je to teda dílo. I ostatní tratě mají o prázdninách menší vytížení a jsou nové (Radlická, Barrandov).
-
gabuliatko
- Uživatel
co sem koukal na ty rozměry, tak se to pod chodník asi nevejdeP_V píše:Je ale otázka, jestli rekonstruktéra něco přiměje, aby ty nové trubky uložil pod chodník a ne doprostřed, kde se kope snáz a nemusí se vyjednávat přeložka.XSC píše:V Malešicích je ale šance, že ty trubky už konečně zreznou a budou se muset vyměnit
A to tu máme ještě zakopanej teplovod, ten se předělával v 90. letech. Jinak podle mě by se stejně musel stejně nejdřív postavit vodovod nově a až pak vyřadit z provozu starý trubky, takže přesun by to generovalo samo od sebe.
Je ale otázka, jestli rekonstruktéra něco přiměje, aby ty nové trubky uložil pod chodník a ne doprostřed, kde se kope snáz a nemusí se vyjednávat přeložka.XSC píše:V Malešicích je ale šance, že ty trubky už konečně zreznou a budou se muset vyměnit
TT Malešice
Tak jestli se to DN 2 x 1100 dá vůbec nazvat trubkouXSC píše:V Malešicích je ale šance, že ty trubky už konečně zreznou a budou se muset vyměnit
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
V Malešicích je ale šance, že ty trubky už konečně zreznou a budou se muset vyměnit