Škoda 15T ForCity
Moderátor: TRAM-FÓRUM
Re: Škoda 15T ForCity
omlouvám se za požívání druhého účtu, důvod je jednoduchý - byl mi odcizen notebook v němž jsem měl ten první účet, není tedy nebezpečí, že bych jej ještě někdy použil.
- PvvS
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Hommerz by si mel vybrat , ze ktereho z óbou uctu sem bude psat.. Pripadne budou oba odejity do elektronickeho nebe.
Milý uživateli, možná by bylo dobré se poohlédnout trochu vzad do příslušných duskuzních vláken. Tam zjistíš odpovědi na tvé otázky.honmerz píše:Ahoj všichni, kolik tedy bude 15T letos dodáno do Prahy? A je naděje, že se někdy v dohledné době objeví nějaké také na 9 a 12? Škoda, že Praha nakoupila ty ošklivé a nepraktické 14T - kromě vzhledu jde třeba o to, že přední dveře jsou jen pro řidiče, což je pro lidi matoucí, nejzadnější jsou úzké a leze se do nich po vysokých schodech, navíc veškeré schody v tomto typu jsou velmi vysoké, takže průchod tramvají přes celou délku je překážková dráha. To snad navrhoval ***** a toho, kdo to schvaloval, dobře podplatil. Nechápu také smysl přebudovávání historických T3, u nichž se sníží střední část mezi povozky (jako jezdí třea na lince 22) - zdá se mi to jako vyhazování peněz.
Ahoj všichni, kolik tedy bude 15T letos dodáno do Prahy? A je naděje, že se někdy v dohledné době objeví nějaké také na 9 a 12? Škoda, že Praha nakoupila ty ošklivé a nepraktické 14T - kromě vzhledu jde třeba o to, že přední dveře jsou jen pro řidiče, což je pro lidi matoucí, nejzadnější jsou úzké a leze se do nich po vysokých schodech, navíc veškeré schody v tomto typu jsou velmi vysoké, takže průchod tramvají přes celou délku je překážková dráha. To snad navrhoval ***** a toho, kdo to schvaloval, dobře podplatil. Nechápu také smysl přebudovávání historických T3, u nichž se sníží střední část mezi povozky (jako jezdí třea na lince 22) - zdá se mi to jako vyhazování peněz.
-
kasme
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
patnáctá patnácka
9205 za chvilku sjede na koleje DPP
9205 za chvilku sjede na koleje DPP
tak tenhle rekord bude brzo prekonanBrejšín píše:Tak dnes rekord : 11 vozů 15T v ulicích.
-
kasme
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
např. "zkušební jízda" 9216 byla na otočku (na trojúhelníku) odpoledne v dílnách 
http://ttnz.cz/kasme/v/ostatni/kasme/smes/1103/15T/
http://ttnz.cz/kasme/v/ostatni/kasme/smes/1103/15T/
A v jakém rozpoložení? Co bylo na lince?Brejšín píše:Tak dnes rekord : 11 vozů 15T v ulicích.
Tak dnes rekord : 11 vozů 15T v ulicích.
- PvvS
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Jeste tyhle kramy sem .. Brno si pocka, az pracha vychyta vsechny mouchy a pak mozna neco koupi .Ale je skoda ze ukoncuji dodavky 13T . Kdyby radsi vyhazeli vsechny zbyvajici zrychly a meluziny...
Berry: Já to věděl, že v Brně prostě dlouho nevydrží to, že Praha kupuje lepší tramvaje. 15T v Brně je tudíž jen otázka času. Bude se ale jmenovat třeba 18T(nebo nějaké jiné volné číslo), aby to vypadalo, že to není ta samá tramvaj. 
Tak ho sem dej.romanek763 píše:Váženi znovu opakuje 13 T byla na Prumyslové v praze mam foto
-
romanek763
- problémový jedinec
Váženi znovu opakuje 13 T byla na Prumyslové v praze mam foto
- demon
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Fólie lepí externí firma v Praze, 9201 už je má dááávno.m@rtin píše:Fólie si lepí sám DP? Měl jsem za to, že je mají vozy už z Plzně. 9201 je jimi již také osazena?
- MKzB
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Jedna 13T do Brna dorazila v úterý. Je docela možné, že to byla další. Letos jich do Brna přijde celkem 5 (e.č. 1925 - 1929). Další nebudou, protože Onderkovci (ČSSD) smlouvu nějakým způsobem zrušili.
(Smlouva byla psaná na 2-10 tramvají ročně po 10 let, tzn. celkem 20 - 100 tramvají, takže ani Škodovka nepřišla k újmě.)
(Smlouva byla psaná na 2-10 tramvají ročně po 10 let, tzn. celkem 20 - 100 tramvají, takže ani Škodovka nepřišla k újmě.)