Nejsem si jistý, ale myslím, že je na Trojské. Minimálně ve směru od Kobylis.Martin Šubrt píše:Zatím tuším videodetekce pro tram není nikde.
Preference / antipreference MHD
Moderátor: TRAM-FÓRUM
- Fořtík
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Re: Preference MHD
-
Martin Šubrt
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Hi hi, na preferenci tram raději brnkačky. Zatím tuším videodetekce pro tram není nikde. A tam, kde se kombinuje pro busy je to pak veselé. Volno na Chodovské si dokážu spustit sám zavlněním v bocích, když jdu přes trať, nebo ho spustí stín protijedoucí tramvaje apod. Na preferenci je videodetekce fuj fujFořtík píše:Mě spíš napadá - když je kabel v zemi, proč se na něj "nezapomene" a neudělá se třeba videodetekce? Kabel umí pustit jenom tramvaj, video by pomohlo i nočním autobusům. Nebo ne?
A v noci má být SSZ vypnuté, na to nemusím vymýšlet noční udělátka
- Fořtík
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Mě spíš napadá - když je kabel v zemi, proč se na něj "nezapomene" a neudělá se třeba videodetekce? Kabel umí pustit jenom tramvaj, video by pomohlo i nočním autobusům. Nebo ne? 
-
Martin Šubrt
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Jenom mě tak napadá, kdy už konečně někdo přijde na to, že na Havlíčkově - Hybernské by se měl dát jiný program. Je hezké, že když nefunguje preference od centra, tak současně do centra si tramvaj vybere volno, odhlásí se a padne stůj. I těm autům, co musí čekat během svého volna, až ta tramvaj projede. Kolony Havlíčkovou a Na Poříčí jsou od října asi tak 3x delší a mnohem častěji - to je jasný, když podíl volna pro auta podstatně klesnul. Dříve křižovatka třeba čekala na protijedoucí tramvaj, takže dost aut odjelo, ale teď čeká maximálně na druhou tram. do centra, které tam auta stejně vjet nemohou... A pak stojí tramvaj až od Labutě...
- Karosák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Ano, dnes již vypnuto.chemik píše:na infoprouzku na kompjutru ve stridaci mistnosti na ipp bezi informace, ze od 12. 5. tedy odedneska, bude KONECNE opetovne vypnuty ssz na horni palmovce!
- demon
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Nikoliv, bavíme se o prostoru pro život...9001 píše:Bavíme o tramvaj vs auto.
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Bavíme o tramvaj vs auto.demon píše:Ale jo, pro všechny. Pro všechny lidi, ne pro jejich auta !9001 píše:Těžko uvěřit, že tohle napsal někdo kdo chce maximální využití prostoru pro všechny.
- demon
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Ale jo, pro všechny. Pro všechny lidi, ne pro jejich auta !9001 píše:Těžko uvěřit, že tohle napsal někdo kdo chce maximální využití prostoru pro všechny.
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Těžko uvěřit, že tohle napsal někdo kdo chce maximální využití prostoru pro všechny.Bobik píše:A to já bych to nechal. A stejnou, tedy maximální preferenci MHD bych zavedl všude + dohled policie aby nikdo nevjížděl do křižovatek. Možná potom už většina pochopí, že jezdit autem do centra je blbost. A když nepochopí, tak ať si tam ty dvě, tři hoďky v koloně postojí.
Ano souhlasím s křižovatkami a dozorem MP, PČR, ale ostatní ne.
- Bobik
- Uživatel
A to já bych to nechal. A stejnou, tedy maximální preferenci MHD bych zavedl všude + dohled policie aby nikdo nevjížděl do křižovatek. Možná potom už většina pochopí, že jezdit autem do centra je blbost. A když nepochopí, tak ať si tam ty dvě, tři hoďky v koloně postojí. 
na infoprouzku na kompjutru ve stridaci mistnosti na ipp bezi informace, ze od 12. 5. tedy odedneska, bude KONECNE opetovne vypnuty ssz na horni palmovce!
-
kasme
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
chtěl jsem vyfotit reko SSZ Koh-i-noor, ale byla fronta už od Bohemky 
http://ttnz.cz/kasme/v/ostatni/kasme/sm ... 4.JPG.html
tak jen z dálky
http://ttnz.cz/kasme/v/ostatni/kasme/sm ... 6.JPG.html
http://ttnz.cz/kasme/v/ostatni/kasme/sm ... 4.JPG.html
tak jen z dálky
http://ttnz.cz/kasme/v/ostatni/kasme/sm ... 6.JPG.html
- Petr
- Provozovatel
- Bydliště: ....Brejšín přes noc na flešku hodí novej program křižovatky, já s Démonem zajedem přešroubovat znač
- Kontaktovat uživatele:
Aniž bylo cokoliv proti.... A já jsem na SSZ fakt pesdemon píše:Aniž bylo cokoliv proti ?
Mě z šesti pokusů ani jednou, asi budeš dítě štěstěny.
- demon
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Aniž bylo cokoliv proti ?Petr píše:Dneska jsem to zkoušel 3x s cvičkou. Vždycky nám to od Anděla dalo druhou šanci.
Mě z šesti pokusů ani jednou, asi budeš dítě štěstěny.
- Petr
- Provozovatel
- Bydliště: ....Brejšín přes noc na flešku hodí novej program křižovatky, já s Démonem zajedem přešroubovat znač
- Kontaktovat uživatele:
Dneska jsem to zkoušel 3x s cvičkou. Vždycky nám to od Anděla dalo druhou šanci.demon píše:No to jo, když je tramvaj od mostu, padne volno i od zastávky.
Chtěl jsem tim říct, že asi bude problém v přihlašovacim kontaktu...