KT8D5 a KT8D5.RN2P
Moderátor: TRAM-FÓRUM
-
romanek763
- problémový jedinec
Re: KT8D5.RN2P (Částečně nízkopodlažní vůz)
7105 máš email?, dík za info - no je to škoda. to tu pak nebude asi jedina co?? takže Praha za 10 let bude mit rp wany a 15tečka a dale pak kt8 asi co
Modernizace se nevyplatí, pořád tu jsou novější T3R.P, jejichž provoz je pro podnik výhodnější než provoz T6.romanek763 píše:a modernizace nepomůže?? to je síla tohle, takže za chvili to bude pro Prahu rarita co???
Modernizace by pomoci mohla, ale proč, když tu bude 250ks 15Tček (500ks vozů T3/T6)romanek763 píše:a modernizace nepomůže?? to je síla tohle, takže za chvili to bude pro Prahu rarita co???
-
romanek763
- problémový jedinec
a modernizace nepomůže?? to je síla tohle, takže za chvili to bude pro Prahu rarita co???
Jsou to vozy z roku 1995 a koncept tohoto typu je ještě starší.. Patří po T3/M/SUCS k nejstarším vozům v Praze a jelikož nemají tranzistorovou výzbroj, jsou pro podnik nezajimavé..(mimo jiné je u nich možnost odprodeje vyšší než u T3)romanek763 píše:proč chtěj T6 šrotovat?,jajej to má důvod??
Kvůli dodávkám 15T, které nahradí kromě většiny T3 i T6.romanek763 píše:proč chtěj T6 šrotovat?,jajej to má důvod??
-
romanek763
- problémový jedinec
proč chtěj T6 šrotovat?,jajej to má důvod??
Všechny KT8D5.RN2P mají klimu pro řidiče a ta krabička je právě součástí té klimatizace. T6 jsou vozy, které jsou určené na odprodej či šrot, tak že není důvod do nich klimatizaci montovat..romanek763 píše:ahoj co to maj katečka nad druhyma dveřma na střeše za krabičku neni to větrák?, a budou mit kt někdy klima pro řidiče?? popř T6??
- willyjeff
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Nad druhými dveřmi na střeše je umístěna klimatizace pro řidiče. Zde na fotce je to hezky vidět http://www.uswgame.net/Fotky/nablog01/kral03.jpg Ta bílá krabice.
-
romanek763
- problémový jedinec
ahoj co to maj katečka nad druhyma dveřma na střeše za krabičku neni to větrák?, a budou mit kt někdy klima pro řidiče?? popř T6??
- Fořtík
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Už se mi na šumperáku v horkých letních dnech několikrát stalo, že se dveřní řídící jednotka přehřeje a pak náhodně ukazuje dveře jako otevřené, ačkoliv jsou zavřené - i za jízdy. Předpokládám, že KTN má dvření řídící jednotku se šumperákem totožnou, tudíž bych si tipnul, že se přehřála a začal zlobit. Pokud MČ-TÚT mají na autě náhradní, tak mi jí vyměňovali. 
- kruťák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Vím, právě proto mě to překvapilo a ptám sedemon píše:oznamuje zavření dveří (připravenost k odjezdu), což předpokládam víš
- willyjeff
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Za jízdy? Tenhle zvuk? Týbrďo, to teda netuším, jak by se mohl ozvat za jízdy :-O. Ale jak píše démon, je to oznámení o zavření dveří. I 14T to umí taky, leč je to trochu rychlejší, ale taky je to tenhle akord.
- demon
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Tohle u KTN a T6 2. a 3.série oznamuje zavření dveří (připravenost k odjezdu), což předpokládam víš, ale proč se to ozvalo za jízdy netušim, jelikož se mi to nikdy nestalo...kruťák píše:Tady jsem si dovolil ten zvuk nahrát:
http://www.youtube.com/watch?v=j_lBra3IHpc
- kruťák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Asi jo, přesně tak jsem si to vysvětloval já. Chtěl jsem se zeptat zdejších řidičů, jestli se jim to někdy stalo a při čem...DavidD píše:A nemohl jen na krátko se rozepnout kontakt na dveřích? Nebo jen na chvilku odskočit jejich relé?