Brejšín: Jaké rýpnutí

. Naopak, jen se nežinýruj a na kritice klidně přidej

. Já vím, že se to v Praze už nenosí, že kritiku si každý hned bere osobně apod., ale přece u takovýhle věcí jenom připomínky pomůžou to doladit k "dokonalosti".
Stejně jsi zmínil všechno, co jsem už zvažoval a v další verzi už je rozpracováno

. Velikost čísla linky určitě může být menší. Tahle podoba byla odkazem na tradici vnitřní velikosti čísla. V pondělí či úterý večer bude optimalizovaná varianta.
Právě pro zmenšené číslo je pak už ve stádiu zrodu jezevčík s prvními blízkými a pak hlavními zastávkami na celé trase.
Zobrazování přestupu na souběžné linky jsem tam dal schválně a jsem rád, že sis toho všiml. Na souběžných zastávkách bych je nedával, ale na Andělu, byť jedou ze stejné zastávky, tam už bych je dával. Tj. vždy na rozhodovacích uzlech, nebo na poslední společné zastávce dvou linek, co se dělí.
Data o odjezdech jsou naznačení budoucnosti... Jednou to umět budeme. Když to už v té horší Evropě na horším než 4. místě mají, tak my to také někdy dokážeme

. Třeba nejprve polohu dle psaného jízdního řádu a za čas i dle dopravní situace. Chaps s Ropidem už mají datové a komunikační základny, které by mohly být slušným základem. Ostatně zrovna se začíná pracovat na studii propojující Dopravní informační centro automobilů s PID, které by mělo fungovat v novém operačním centru na Malovance, takže není třeba být tak defenzívní. Jen je nutné si umět říct, co bychom v tramvajích chtěli

. Cílem by tak mohlo být, aby si to dle polohy vozu data nějak tahalo z nějakého centrálního datového úložiště. Případně, aby "nahrávání", lépe řečeno stahování, bylo automatické z jednoho místa prostě když ráno tu tramvaj pustím. A databázi spravoval a hlídal její fungování nějaký "dispečer".