Výluky a jiná omezení
Moderátor: TRAM-FÓRUM
Re: Výluky a jiná omezení
to mě budeš muset naučit, já umim stavět tramvaj na bok jen v oblouku na padesátém když to tam kalim pomalu a opatrně...
já měl tudle tříčku a jak jsem si to po nábřeží kalil 30, tak se to tak rozhoupalo, že jsem chvílema jel jenom po pravejch kolech a bál jsem se, že se překlopim na pravej bok na kolemjedoucí IAD...
Na začátku roku jsem měl linku 7 s T3 a taky se nic nehoupalo... 
- Fořtík
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Milan asi jezdí jinýma tramvajema po jiném nábřeží - v úterý a ve středu jsem měl trojku a žádného nebezpečného houpání, natož "mořské nemoci" jsem si nevšimnul. Ano, úsek není žádnej pohár, ale to, co popisuje Milan tam určitě není. Řekl bych, že realita je tak Milan děleno dvěma, možná třema. 
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
To je dobrá informace, ale oblast Otakarovy a Nádraží Vršovice je pořád P10...OMH píše:Týden z doby výluky probíhají jarní prázdniny na Praze 1-5... tedy chápu, že je snaha to ořezat.
Týden z doby výluky probíhají jarní prázdniny na Praze 1-5... tedy chápu, že je snaha to ořezat.
Zrušení 7 v oblasti Vršovic mi opravdu nepřijde šťastné. Je mi jasné, že v PD přes den je to kvůli propustnosti křižovatky na Karláku nutnost, ale brzy ráno, večer a o víkendu celodenně by 7 mohla zůstat v provozu - v úseku Albertov - Zborovská odkloněna přes Myslíkovu. Výpadek 4 na Barrandově by se mohl řešit třeba vloženými spoji 14 Barrandov - SN - sólo vozy, provoz pouze v RŠ.
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
MM: Na Libenském mostě je vlastně totožný počet tram jako na nabřeží, případně se může jedna linka odklonit přes Albertov. Nebral bych to jako nějaký velký problém.
Až se oteplí, tak se to dá dohromady.
Až se oteplí, tak se to dá dohromady.
-
MM-Mikulovsky
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
9001: Průběžná je horší v tom, že je delší a je tam i několik OR 20 (často cca délky 30 na nábřeží). Pak tam je několik OR10 a POMALU, která jsou krátká, ale až na tyto největší omezení, kde "JÍZDA KROKEM" eliminuje zhoupnutí do boku, se TRAM houpou hlavně podélně. Jenže na nábřečí celou OR 30 se TRAM houpou značně hlavně do boku = je to na zákaz potkávání ze stejného důvodu jako je 2x pro 14T s ostatními TRAM na Libeňáku, jenže na nábřeží se houpou všechny typy TRAM - i T3 (RP)!
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
MM: Myslím, že Průběžná je horší...
-
MM-Mikulovsky
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Rozhodně se celý úsek den ode dne viditelně zhoršuje a čím dál víc se bojím, že se, protijedoucí houpající se, TRAM setkají vrchy skříní + div, že tam už z toho někdo nedostal "mořskou nemoc" a to tam dodržuji OR30 (a určitě tak i všichni kolegové s nimiž jsem jel jako kaštan), ale mám vyzkoušeno, že při menší to s houpáním lepší není. A obdobné pocity mají určitě i někteří další kolegové.
- Fořtík
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Milane a proč by neměla vydržet? Máš tam nějaká místa, co jsou v havarijném stavu?
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Tak Vršovice budou husté, zvláště o víkendu. 24 v intervalu 15 minut.
a Barrandov bez 4.
Nebo to je palebná zkouška na šetření?
Nebo to je palebná zkouška na šetření?
-
MM-Mikulovsky
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Popravdě řečeno v případě úseku Výtoň - PN, díky jeho hladkému objetí přes Botaniku a aktuálního stavu (včera odpoledne/večer) jsem přesvedčen, že bude zázrak jestli do 1.2. vydrží sjízdný = ať si sněží, uzavření TT zrovna tady moc nevadí, spíše jestli nepřichází pozdě.
- willyjeff
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Viz. "Kapitola Krejcárek" ?MOp píše:.. a nesmi snezit..