Škoda 15T ForCity
Moderátor: TRAM-FÓRUM
- ZXS91
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Re: Škoda 15T ForCity
Možná to tu bylo, ale nemužu to najít, tak se ptám... Tuhle sem se vezl 9207 a řešení vnitřních panelů mi přišlo o dost lepší a přehlednější. Budou se i ostatní upravovat?
- Proxy
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Já bych byl spíš pro model, na kterém fungují ostatní soukromí dopravci - tzn., že při objednávání služby si rovnou stanoví takovou cenu za vozokilometr, že platba pokryje i rezervy na nákup nových vozidel. Jediné přímé dotace města do dopravního podniku by měly mít podobu pouze investic do nové infrastruktury.Martin Šubrt píše:No prostě pokračuje potrhlá hra: DP není město, to on sám zlobil, město jen, prostřednictvím svých zástupců, co jsou vlastně vedením DP, mu to nařídilo, ale on se mohl bránit a jednou je zlé město, jednou DP a plébs to bude stále baštit. Geniální způsob rozmělnění odpovědnosti. Můj názor je, že by DP měl zpracovávat analýzy svého vozového parku, před uzávěrkama rozpočtu dávat odůvodněné požadavky na koupi vozidel a město by prostě kupovalo. Bylo by jasně vidět, jak byla z DP koupě odůvodněna, kdo jí posuzoval a jak rozhodl a proč.
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
To by mě osobně štvalo nejmíň. At tomu klidně říká autobus, ale at to je užitečné...Hhoonnzzaa píše:Naprosto mě uráží, že člověk, který rozhoduje o financích pro dopravu ani nezná označení vozu, o kterém mluví.
-
Hhoonnzzaa
- Uživatel
Naprosto mě uráží, že člověk, který rozhoduje o financích pro dopravu ani nezná označení vozu, o kterém mluví. 
- Bobik
- Uživatel
Vidíš to moc jednoduše. Příliš průhledné. V našich podmínkách nerealizovatelné.....
Přiznej se, že ty jsi poctivej bl.ec a proto jsi furt chudej.
Přiznej se, že ty jsi poctivej bl.ec a proto jsi furt chudej.
-
Martin Šubrt
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
No prostě pokračuje potrhlá hra: DP není město, to on sám zlobil, město jen, prostřednictvím svých zástupců, co jsou vlastně vedením DP, mu to nařídilo, ale on se mohl bránit a jednou je zlé město, jednou DP a plébs to bude stále baštit. Geniální způsob rozmělnění odpovědnosti. Můj názor je, že by DP měl zpracovávat analýzy svého vozového parku, před uzávěrkama rozpočtu dávat odůvodněné požadavky na koupi vozidel a město by prostě kupovalo. Bylo by jasně vidět, jak byla z DP koupě odůvodněna, kdo jí posuzoval a jak rozhodl a proč.
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Že se divíš. To se musí umět prodatBobik píše:Co to je proboha za bláboly? Takže město si vymyslí tramvaje na který nemá a teď dělá magistrát hodnýho strejdu, kterej milostivě půjčí zlýmu DP na drahý tramvaje? Nebo jak tomu mám rozumět?
- Bobik
- Uživatel
Co to je proboha za bláboly? Takže město si vymyslí tramvaje na který nemá a teď dělá magistrát hodnýho strejdu, kterej milostivě půjčí zlýmu DP na drahý tramvaje? Nebo jak tomu mám rozumět?
-
kasme
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Město poskytne určitou záruku DP na nákup tramvají
Městská rada se na svém jednání dnes vrátila k přerušenému materiálu z konce minulého roku, aby dokončila dlouhodobě diskutovanou problematiku financování obnovy vozového parku Dopravního podniku hl. m. Prahy , konkrétně tramvají Škoda 15T
http://www.praha.eu/jnp/cz/home/magistr ... dp_na.html
„Dnešní výstup z jednání městské rady tedy znamená, že město poskytne určitou formu garance Dopravním podnikem realizovanému směnečnému programu formou závazku odkoupit emitované směnky v případě, že Dopravní podnik nebude schopen splácet svůj dluh. Tento postup bude ke schválení ještě předložen na čtvrtečním zastupitelstvu, především z důvodu zajištění právní čistoty a informování všech zvolených představitelů města, jedná se o závazek dle mého názoru velmi významný a já preferuji, aby i zastupitelstvo bylo do celého procesu zasvěceno,“ řekl primátor Bohuslav Svoboda.
obrazová verze http://www.youtube.com/watch?v=80zWT2HWXko
Městská rada se na svém jednání dnes vrátila k přerušenému materiálu z konce minulého roku, aby dokončila dlouhodobě diskutovanou problematiku financování obnovy vozového parku Dopravního podniku hl. m. Prahy , konkrétně tramvají Škoda 15T
http://www.praha.eu/jnp/cz/home/magistr ... dp_na.html
„Dnešní výstup z jednání městské rady tedy znamená, že město poskytne určitou formu garance Dopravním podnikem realizovanému směnečnému programu formou závazku odkoupit emitované směnky v případě, že Dopravní podnik nebude schopen splácet svůj dluh. Tento postup bude ke schválení ještě předložen na čtvrtečním zastupitelstvu, především z důvodu zajištění právní čistoty a informování všech zvolených představitelů města, jedná se o závazek dle mého názoru velmi významný a já preferuji, aby i zastupitelstvo bylo do celého procesu zasvěceno,“ řekl primátor Bohuslav Svoboda.
obrazová verze http://www.youtube.com/watch?v=80zWT2HWXko
Dnes v 10:16 potkána 9248 na Strašnické z ÚD směr Pankrác.
- trainzjohny
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
- Absolut
- Moderátor
No tak v 9207 jsou velké LCD displeje a dveře Ultimate (ty jsou ale taky od 9237 všude).
Překvapení je v 9243, ale ta tu ještě není. Obsah překvapení nemám dovoleno sdělit, proto jsem o tom ani nepsal v článku, který jsem o 15T napsal do aktuálního vydání Československého dopraváka.
Překvapení je v 9243, ale ta tu ještě není. Obsah překvapení nemám dovoleno sdělit, proto jsem o tom ani nepsal v článku, který jsem o 15T napsal do aktuálního vydání Československého dopraváka.
Myslím, že když se jedná o překvapení tak to sem asi nikdo nenapíše ne? To by pak nebylo překvapení. bože božeVojta Tramvaj píše:Aha tak to se omlouvám. Tak to se taky přidám, který pak to je?
- trainzjohny
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Ten co momentálně chybí... 
- Vojta Tramvaj
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Aha tak to se omlouvám. Tak to se taky přidám, který pak to je?