Na jednu stranu ho chápu a jsem s ním. Všímavost kolem sebe, a chtít něco řešit, to je dneska vzácnost. Lidi dneska si ničeho nevšímají, a pak to vypadá, jak to vypadá, a když se pak něco stane, tak ty lidi, co si "ničeho" nevšimli, nejvíc řvou. Příklad ke svodidlům. Nic se nemusí stát, ale může. Větší vítr, svodidla se začnou posunovat, lítat po ulici, může přijet Tram a vjet na to, a hned je MU na světě. A zrovna na tomto místě je řidič tramvaje jeden z mála, kdo na toto místo přijde a vidí, že je něco v nepořádku. Podle mě, můj názor, je zde stále zakořeněný to, že člověk, který něco nahlásí dle předpisu něco, co se mu nezdá, co by asi tak nemělo být, svému nadřízenému, potažmo PD, který by měl tuto informaci předat dál ( výjezdovka DPP, Tsk, apod ), tak to dopadne ve stylu Milana. Nahlášená věc do zapomění, další člověk na černé listině kontrol a pruzení. A nahlášená věc? To jsou maličkosti, to se nějak vyřeší apod. Vždycky mě udivuje jedna věc, kdyby vynaložili tolik úsilí, co vynaloží na to, jak dotyčného nas...t či ho buzerovat na to, aby se s tím problémem něco udělalo,tak by bylo kolem nás tak krásně

. To je jak u těch zlodějů kabelů apod. Když jdou krást, jsou schopni za noc rozkopat celé nové spojení, ale kdyby měli jít děla tu stejnou věc ( obráceně - zakopat do země ) normálně jako práci, tak to né, to přinesou kila potvrzení, že nemůžou a kdesi cosi.