Pražské autobusy
Moderátor: TRAM-FÓRUM
Re: Pražské autobusy
Toho jsem si také všiml, ale určitě to není chyba řidiče...
Mám dotaz k SORu. Už po několikáté se mi stalo následující: Bus zastaví na zastávce. Dveře se neotevřou a čekají na zmáčknutí tlačítka. Po jeho zmáčknutí až v zastávce se ale dveře neotevřou, jen se nad dveřmi rozsvítí červená jako signalizace žádosti o výstup. Pokud si řidič ničeho nevšimne, tak zmáčkne tlačítko pro zavření dveří. Ozve se výstraha, přesto červená nade dveřmi zůstane svítit. Dveře se pak otevřou na další zastávce. Zajímá mě - je to nějaká chyba, nebo to dotyčný jen neumí ovládat (nezmáčkne uvolnění dveří)? Je normální, že povel pro zavření dveří neresetuje žádost o výstup?
-
MM-Mikulovsky
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Takže info z terénu - právě finišují práce na výměně "koberce" severní poloviny Jeremenkovy od ul. V Křovinách po Podolské nábř. (= v dolní části, kde cca před 1,5 rokem proběhlo totéž v souběžné jižní polovině) - zde před přechodem spojujícím části Podolské ul. je nově vyznačen jen jeden jízdní pruh a vpravo od něj u chodníku místo pro podélná parkovací stání. Ovšem pozorný člověk najde tady před lampou VO základ pro zastávkový sloupek = pomalu vchází v život stav uvedený MŠ zde v chodcích sobě = příprava pro prodloužení l.118 v PD přes Barrandovský most na Smích. nádraží.
Jen škoda, že při předělávání vstupů na přechody (nově bezbariérové a s naváděcími dlážděnými pásy pro nevidomé) nebylo využito velké šance ke zbezpečnění i tohoto přechodu o kus vedle.
Jen škoda, že při předělávání vstupů na přechody (nově bezbariérové a s naváděcími dlážděnými pásy pro nevidomé) nebylo využito velké šance ke zbezpečnění i tohoto přechodu o kus vedle.
Od letního jízdního řádu, kdy jsou o víkendu všechny spoje garantované, tam lze skoro vždy alespoň jednu potkat. Vím, že už tam jezdlia SORka i v únoru a mám pocit, že už jednou o víkendu v listopadu. V pracovní dny by to poprvé být mohlo, ale překvapilo mě, že jsem dnes na ni viděl Hostivařskou 3562, ale dělala jen posilu.Vojta Tramvaj píše:Mám dotaz, kdy byl poprvé na lince 112 Sor NB 12?
PS: Foto dodám, pokud byl dnes poprvé
- Vojta Tramvaj
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Mám dotaz, kdy byl poprvé na lince 112 Sor NB 12?
AE jezdí Chotkáčema velmi často již řadu let.MM-Mikulovsky píše:ČD expres Letiště - Hl.n. změnil (kvůli kolonám - zácpám na Letné) trasu Chotkáči?
Ovšem jak vidno moc si nepolepšil - na TT jej nepustili, ani tady, kde by (díky jejímu svršku) mohl po ní jet!
-
MM-Mikulovsky
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
ČD expres Letiště - Hl.n. změnil (kvůli kolonám - zácpám na Letné) trasu Chotkáči?
Ovšem jak vidno moc si nepolepšil - na TT jej nepustili, ani tady, kde by (díky jejímu svršku) mohl po ní jet!
Tak About Me má bouchlé další auto. Tentokrát SORku 1921. Dostala ránu do zadního čela od 6345. Večer dodám obrazovou dokumentaci.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Jsou to Malešice, terminál Depo Hostivař.
-
romanek763
- problémový jedinec
Nevíte kde je tohle focený v Hostivaři??? http://www.busportal.cz/modules.php?nam ... e&sid=9591
Který myslíš?jannnn píše:Ach, to je hnus.. navíc zrovna veolia měla docela povedený korporátní nátěr
Ach, to je hnus
.. navíc zrovna veolia měla docela povedený korporátní nátěr
- majkrosoft918
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
JJ dneska jsem se svezl (docela sem divně koukal co to jede) na lince 240
Veolia má první kousky oblečené do pražského županu. Odolávala ale dlouho...
http://www.busportal.cz/modules.php?nam ... 9&secid=13
http://www.busportal.cz/modules.php?nam ... 9&secid=13
-
romanek763
- problémový jedinec
ex foto zadního čela 7409 http://www.prestavbyautobusu.wbs.cz/Prestavba-II.html