Humor

Co se nevešlo. Pokud chcete znát názory jiných i na netramvajová témata, ptejte se zde. Máte něco, o co se chcete podělit s ostatními? Pak pište sem...

Moderátor: TRAM-FÓRUM

Odpovědět
cwapa
Uživatel

Re: Humor

Příspěvek od cwapa » 03.5.2012 20:33

Fakt? To si myslíš ty?

Tedy
Uživatel

Příspěvek od Tedy » 03.5.2012 18:50

No není to vtipný ale je to pravda ...

cwapa
Uživatel

Příspěvek od cwapa » 03.5.2012 16:31

Ani mě to nepřijde vtipný.

Absolut
Moderátor

Příspěvek od Absolut » 03.5.2012 15:06

No ani nevím, jestli tohle je vtipný.

Tedy
Uživatel

Příspěvek od Tedy » 03.5.2012 14:10

S hlubokým smutkem v duši vám oznamujeme úmrtí našeho drahého přítele, který se nazýval
ZDRAVÝ ROZUM…
Přežil mezi námi dlouhé roky… a nikdo přesně neví, kolik měl let. Údaje v matrice, kde byl zaregistrován, byly dávno skartované. Dnes už na něj jen vzpomínáme.
Dával nám dobré životní rady, třeba:
"Komu se nelení – tomu se zelení! "
... "Nečekejte vše jen od druhých!!"
anebo
"Za své vlastní chyby si neseme svou odpovědnost!"
a mnoho dalších…
ZDRAVÝ ROZUM žil vždy jednoducho a respektoval taková fakta jako:
«Neutrácej víc, než kolik máš ...»
nebo výchovná pravidla jak například:
«Za dítě rozhodují ti, kteří za něj zodpovídají – jeho rodiče!»

Bohužel ZDRAVÝ ROZUM začal ztrácet půdu pod nohama. Rodiče začali totiž napadat a osočovat učitele, kteří se pokoušeli naučit jejich děti dobrým mravům, a obyčejné hygieně, slušnosti a ohleduplnosti!

Stav zdravého rozumu se velice zhošil. Dověděl se totiž, že ze zaměstnání vyhodili kantora, který si dovolil napomenout hrubě a sprostě se vyjadřujícího studentíka. Působil tím prý totiž "omezování vyvíjející se osobnosti" a "sebevyjádření" dítěte.

Dále se stav zdravého rozumu zhoršoval, když školy potřebovaly souhlas rodičů na to, aby mohla být ošetřeno zranění - byť jen odřenina kolena jejich dítěte. Ale nesmí si dovolit jakkoliv hodnotit chování dítěte a vůbec už ne cokoliv někam poznamenat (osobní data) nebo podávat informace i o zcela surových činech, které ve škole vyvedly jejich ratolesti!

Nakonec ZDRAVÝ ROZUM ztratil chuť do života, když zjistil, že o zloděje, mafiány a kriminálníky je lépe postaráno, než o jejich oběti!

Další morální a fyzické rány zdravý rozum dostal, když "nezávislí soudci" a "spravedliví úředníci“ rozhodli, že je velmi trestuhodné bránit se ve vlastním domě, obchodě nebo podniku proti zlodějovi nebo násilníkovi, protože útočící kriminálník se může chudák cítit ohrožen neúměrnou obranou bránícího se!

ZDRAVÝ ROZUM nadobro ztratil jakoukoliv chuť do života, když se dověděl, že žena, která si do vysokého věku neuvědomila, že šálek horké kávy může pálit a být horký, a která si nešikovně vylila pár kapek na nohu, požiadala výrobce kávovaru o miliónové odškodné a… DOSTALA JEJ!!!

Smrt ZDRAVÉHO ROZUMU se dala čekat.

1) Nejdříve zemřeli jeho rodiče Pravda a Důvěra.
2) Pak zemřela jeho manželka Diskrétnost.
3) Někam se ztratila dcera Zodpovědnost a syn Slušnost

Zato zůstali tři následovníci:
1) "Znám svá práva!!"
2) "To je chyba jiných!!"
3) "Jsem obětí téhle společnosti!!"

Na jeho pohřbu nebyly davy.

ZXS91
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ZXS91 » 28.4.2012 21:36

Nová Hvězda smrti? :lol:

Tedy
Uživatel

Příspěvek od Tedy » 28.4.2012 21:26

MM-Mikulovsky
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MM-Mikulovsky » 25.4.2012 23:24

V Praze už mají se za chováním průjezdního profilu od parkující IAD problém nejen tratě tramvajové, ale i železniční - http://www.metro.cz/me-hlidac.aspx?idc=1204257423! :lol: #-o :smt022

9001
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 9001 » 22.4.2012 10:55

http://www.parlamentnilisty.cz/arena/mo ... -se-230146

Kalousek a Zavadil na pivu :lol: :lol: :lol: :lol:

MM-Mikulovsky
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MM-Mikulovsky » 18.4.2012 1:00

http://www.metro.cz/me-hlidac.aspx?idc=1204177179
-prej Vandalismus v MHD :lol:

http://www.metro.cz/me-hlidac.aspx?idc=1204177145
- nová přezdívka pro kaliforňana "Pavouk na kolejích" :lol: (ale lidi, mně se i líbí)

http://www.metro.cz/me-hlidac.aspx?idc=1204177151
- DZ "Pozor opilí lidé"

MM-Mikulovsky
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MM-Mikulovsky » 18.4.2012 0:24

gabuliatko: Takže vlastně odsouhlasuješ či von Š vykání i bezdomáčům.

gabuliatko
Uživatel

Příspěvek od gabuliatko » 18.4.2012 0:04

Bobik píše:Jo, pánové. Souhlasim s váma, ono je to k smíchu, ovšem jen do doby, kdy se najde nějaká "sociálně citlivější osoba s vyšší mírou empatie ke společensky a esteticko-kulturně alternativním jedincům" (lidově p i t o m e c), jež si bude stěžovat, na podniku srazí patky a vaše "prosby a upozornění naléhavějšího charakteru" náležitě finančně ohodnotí.
Přesně, je úplně fuk co si o dotyčných myslíte, ale najevo to dát není vhodné.

Bobik
Uživatel

Příspěvek od Bobik » 17.4.2012 22:14

Jo, pánové. Souhlasim s váma, ono je to k smíchu, ovšem jen do doby, kdy se najde nějaká "sociálně citlivější osoba s vyšší mírou empatie ke společensky a esteticko-kulturně alternativním jedincům" (lidově p i t o m e c), jež si bude stěžovat, na podniku srazí patky a vaše "prosby a upozornění naléhavějšího charakteru" náležitě finančně ohodnotí.
Nevim jak kdo, ale už jsem zažil, že se "toho chudáčka" začali zastávat, vždyť venku prší. Zvracející opilci taky nejsou problém, hlavně že to jede a nezdržujem - bylo mi doporučeno ať nedělám divadlo a zavolám MP, když si slečna odložila pod sedačku cca 0,5 litru, tvářila se že každou chvíli ještě něco přidá a rozmazávala to papírovým kapesníčkem.
Prostě čistá a vonící MHD, ale hlavně ty chudáčky nevyhánět.

MM-Mikulovsky
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MM-Mikulovsky » 17.4.2012 17:10

Tak, já mluvím hlasitě běžně a např. při vylučování z vozu ještě intenzitu jsem schopen zesilovat - popravdě čekám, kdy mi jednou v reakci popraskají okenní tabulky TRAM! :lol: Pořád raději se snažím buďit postupným přidáváním hlasitosti než použitím bušení kličkou či pěstí na okno vedle spáče.
Člověk se však musí snažit odhadnout co pomůže a co naopak "přileje olej do ohně" - v mém případě UDDP (kdy zbuzení bylo snadné - respektive pochybuji, že muž vůbec spal, měl spíše jen skloněnou hlavu) se mi to nezdařilo a stala se tím (jinak osvědčená) obehraná deska: "tato tramvaj se nepohne ani o píď, dokud z ní nevystoupíte!"

willyjeff
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od willyjeff » 17.4.2012 16:22

Já teda těmhle individuím zásadně tykám a chovám se k nim následovně. Základní pravidlo : "slušní cestující vystoupí po hlášení do vozu nebo maximálně po mém upozornění, že je konečná" - pak už je neberu jako slušné občany a jsou to pro mě problémoví jedinci. Takže první slušné upozornění, že je konečná a slušelo by se vystoupit následuje stále naléhavějšími praktikami, aby vystoupili, až poslední instance je nedobrovolné vyloučení z vozu. V neděli na podbabě jsem na jednoho tak zařval až mě z toho ještě kolo bolelo v krku, ale vystoupil aniž bych se ho dotkl :D Ale toho hlasu sem se lek i já :D

Odpovědět