nick píše:Zdá se mi, že prostě někteří musí za každou cenu vidět všechno špatně.. přes měsíc se po Korunní nejezdilo vůbec a byl klid, zavedla se NAD, nikdo to neocení, jen je zase špatně, že není návaznost. Taky se mohlo udělat to, že by byl interval 20 a 24 minut, aby to prostě navazovalo na každý druhý spoj linky 16 a čekalo by se delší dobu, co na tom, že by byl interval delší, ale nikdo by si nestěžoval, že to nenavazuje, takhle to jezdí zbytečně často a je problém. Když to někomu vadí, může jet na Vinohradskou a dojít to pěšky, pokud je to pro někoho namáhavé(zejména senioři, kočárky), tak není problém těch pár minut počkat, uvedené skupiny stejně nemají kam spěchat.. (kavárny,cukrárny,tržnice a Kauflandy nepočítám

)
Zapomněl jsi na hospodu, tam se nejvíc pospíchá

. Já se nehádám, že je bezvadný, že tu jezdí alespoň ten autobus. Jen mi přišlo blbý, že lidi
vystupují s tramvaje a vidí odjíždět autobus. Kdyby ten autobus odjel dříve a nebyl vidět tak nikdo neřekne ani slovo a bude čekat až přijede další.
Ještě bych se tě chtěl zeptat jak víš, že senioři nemají proč pospíchat? To si jako myslíš, že pospíchat můžou jen mladý, do kolika let se má nebo může, podle tebe, pospíchat a pak už ne?