Výluky a jiná omezení
Moderátor: TRAM-FÓRUM
Re: Výluky a jiná omezení
Teď z Prahy Ruzyně odjel kamion s podbíječkou (majitel AWT). Zřejmě na Evropskou.
-
MM-Mikulovsky
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Já jsem pochopil, že 4 i 13 mají na Čecháči projíždět = nulový čas vyčkávání, což by u sloučené linky 24 a 14 bylo totálním pohřbením její pravidelnosti + hlavně nepřijatelné s pohledu délky jízdy (ve smyslu nemožnosti odskočení řidiče na WC). Takže důvod prohození konečných 13 a 24 snad už chápeš!ZXS91 píše:Prohození 13 a 24 má jaký důvod? Víc místa na vyrovnání zpoždění na NBS? Šetření? Plížívý návrat d-6 aneb trvalé změny zamaskované výlukou jsou přece cool?
- ZXS91
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Prohození 13 a 24 má jaký důvod? Víc místa na vyrovnání zpoždění na NBS? Šetření? Plížívý návrat d-6 aneb trvalé změny zamaskované výlukou jsou přece cool?
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
7 jsem zapoměl. Omluva a beru zpět.
Ten objezd je nesmyslný... Když na druhou stranu jsou obě zastávky...
Ten objezd je nesmyslný... Když na druhou stranu jsou obě zastávky...
-
von Špilberk
- Uživatel
Ta je aspoň nová, ale ta čepovka od Bohemky do Minské, ta bude...chemik píše:to se bude muset chodit ručně masírovat ta výhybka od vršovickýho námu do minský?
to se bude muset chodit ručně masírovat ta výhybka od vršovickýho námu do minský?
Jak jenom 22? Vždyť na Kubáň pojede i 7 
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
To je docela hard nechat Koh-i-noor - Kubán jenom 22...
takze 15T na 22? 
-
martyn
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Výluka Olšin od 4.11., odhadem do půlky prosince:
7, 22 a noční z centra zkráceny na Kubáň, 4 přes Čechovo náměstí polookružně (vnější objezd), 13 prodloužena z Otakarky ukončena na Čecháči (vnitřní objezd), 24 zkrácena na NBS, 51 prodloužena do Hostivaře. Zavedena 32 v soupravách Černokostelecká-Hostivař a noční 50 ÚDDP-Hostík. NAD Kubánské náměstí-Strašnická. Zřídí se zastávka Čechovo náměstí směr centrum v zastávce 124 a 139.
7, 22 a noční z centra zkráceny na Kubáň, 4 přes Čechovo náměstí polookružně (vnější objezd), 13 prodloužena z Otakarky ukončena na Čecháči (vnitřní objezd), 24 zkrácena na NBS, 51 prodloužena do Hostivaře. Zavedena 32 v soupravách Černokostelecká-Hostivař a noční 50 ÚDDP-Hostík. NAD Kubánské náměstí-Strašnická. Zřídí se zastávka Čechovo náměstí směr centrum v zastávce 124 a 139.
- Fořtík
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Píše se bych a abych, nikoliv by jsem a podobné chujárny. Jinak první číslo je vozovna, druhé číslo je varianta trasy a třetí a čtvrté číslo je kód konečný. Třeba 4021 je zátah z Kotlářky přes Výtoň, 4121 přes Bruselskou, 4321 přes Vršovice atd. Při troše logickýho uvažování to jde vyprojektovat z voleje. 
-
MM-Mikulovsky
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Hele, představ si, že i jako "pankrácký řidič" mívám období, kdy v Modřanech nejsem i několik měsíců (2 - 3)9001 píše:MM: Jako sorry, ale že jako pankrácký řidič neznáš Modřany mi přijde smutný... Chápal bych Kobylisy, Lehovec atd. I opice se naučí několik čísel...
PS: Protože jsem v tom období "pečený vařený" někde jinde a ono se to potom zase "na čas otočí".
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
MM: Jako sorry, ale že jako pankrácký řidič neznáš Modřany mi přijde smutný... Chápal bych Kobylisy, Lehovec atd. I opice se naučí několik čísel...
-
MM-Mikulovsky
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Ne, já si kódy nepamatuji - a hlavně nevím, že by jsem měl tuto povinnost, tak jako případně mít osobně zpracovaný a vytištěný papír se všemi (zátahovými) kódy, který by jsem stejně neustále někde ztrácel/zapomínal. Ovšem já dávno tvrdím, že tento "papír" (i další užitečné informace) má být součástí "desek".Petrpes píše:Kolega MMM (nejen toto) to moc řeší. Prostě bych si dal síťovej režim a bylo by.
Jinak v mobilu mám soubor s kódama zátahů i cílů pro podobné případy.
No a Modřany by sis mohl pamatovat, je to 4037. Kubáň z 23 byla 4023, nezapomenu.
A možná mám v hlavě i jiné.
PS: Význam 1. čísla zátahového kódu mi je také znám, ale další si již právě nepamatuji a raději si (viditelně na rozdíl od mnohých "služebně" starších kolegů) pamatuji alespoň přibližné jízdní doby mezi kříženími TT a následujícími KB, aby jsem (na rozdíl od těch kolegů) nepodjížděl a pak neblokoval jiné TRAM!
- Petrpes
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Nepleteš