To byly ale od 7 interval 20 minut, nebyly střídaný přestávky a omezení řízeni na 4 hodiny. Tohle si ani plánovači nevymysleli a mám takový pocit že to byly zrovna odbory kdo začal ječet že když řidič popojíždí na konečné tak nemůže čerpat přestávku.Bobik píše:Kde jsou ty doby, kdy bylo nepsaným pravidlem, že šejdr nezačíná před šestou a nejdýl v osm jsi doma.
Jinak nevidím nejmenšího důvodu proč by člověk bydlící za vozovnou měl vyjíždět prvním spojem. Mohl by pokud mu to nevadí a pokud se to s ním domluví, ale jinak si myslím že je třeba se prostě o první spoje podělit.
Plánoval jsem směny u 20ti lidí asi 4 roky taky jsem psal prémie. Upřímně jsem obě činnosti nesnášel (tedy ještě horší bylo lepit známky ROH) a můj první pokus nalajnovat papír a ať se každý napíše kam chce velice záhy ztroskotal protože za mnou přišli z odpolední jakto že jsem ten papír vyvěsil ráno. Moje odpověď že příští měsíc třeba ten den bude mít ranní dotyčnou dámu neuspokojila. Nezbylo než si lámat hlavu jak to rozepsat spravedlivě.
Stejně tak prémie, byl určený balík peněz a každý pracovník musel mít procentuální koeficient který se pak násobil počtem odpracovaných hodin a mzdou.
A pak zas přišla madam, proč má její kolegyně o 200,- (psal se rok 1987) za 1/4 roku víc než ona. Jí nezajímalo, že má vyšší koeficient a že byla 14 dní doma s dítětem, jí zajímalo proč má kolegyně o 200 víc.
Předpokládám že s řidiči (a teď nemyslím Vás co zde diskutujete) to bude podobné.
Taky jsem na vedlejšák tvořil rozvrh hodin, doporučuji vyzkoušt a zažít argumenty proč která učitelka nemůže učit v úterý odpoledne. Já si ale počet hodin pro jednotlivé ročníky nevymyslel a čeština odpoledne být nemůže.