bingo!Karosák píše:Tak nesvítí ten LEDkový BUSE na přechodem? To je poměrně častá závada, že alespoň jeden je potmě
jinak v této TRAM byli potmě všechny 3!
PS: již jsem viděl cca před měsícem minimálně 2 (do 3. článku jsem se neprotlačil).
Moderátor: TRAM-FÓRUM
bingo!Karosák píše:Tak nesvítí ten LEDkový BUSE na přechodem? To je poměrně častá závada, že alespoň jeden je potmě
neuhodl - boční LCDéčka jsou v pořádku (samolepka o financování a rožek vnějšího doplňkového číselného displeje jsou pod středním vnitřním LCDéčkem)Karosák píše:První displej je zhaslý a celé to má začínat právě v něm. Takže asi chybí zbytek výčtu zastávek a cíl, ne?
Ano, myslím si že výkon si vymyslela ŠDT, případně měla říct, že ho není schopna ukočírovat.gabuliatko píše:Výkon vozu si vymyslela ŠDT?trainzjohny píše:Podle mě daň ....
Psal si někdy nějaký program? Zkoušel jsi někdy něco ladit s provozními pracovníky? Plnil si někdy přání zákazníka který neví co chce?
A mezi schopností a ochotou je taky veliký rozdíl.
PS: Znáš detaily, že takhle od stolu přesně víš kde je chyba?
Výkon vozu si vymyslela ŠDT?trainzjohny píše:Podle mě daň za naprosto otřesný SW. Nechápu že ani po těch x letech nebyla škodovka schopná naučit tu tramvaj projíždět oblouky různou rychlostí na kolech. To že šáde neumí udělat pořádný SSO s tím souvisí. Chyba není v koncepci, ale v SW a poměrně vysokém výkonu vozu.
Když odborníkům trvá přes měsíc najít chybu v programu křižovatky, která ji háže celou do červené... Tak se už ničemu nediviím...trainzjohny píše:Podle mě daň za naprosto otřesný SW. Nechápu že ani po těch x letech nebyla škodovka schopná naučit tu tramvaj projíždět oblouky různou rychlostí na kolech. To že šáde neumí udělat pořádný SSO s tím souvisí. Chyba není v koncepci, ale v SW a poměrně vysokém výkonu vozu.
Spíš mě napadá, že kola budou asi hodně souviset s NP vozem... Přece jenom stejný problém měla i liberecká RT6S, která taky měla nižší podlahu, ale taky kola se hodně ojížděly.Bobik píše:Pravděpodobně ano, ale pochybuju, že to někdo zveřejní. Důvod je snad jasný (když to popírá a marginalizuje i vlastní vedení).