willyjeff píše:Filip píše:Spíš se divím, kolik práce zabere "jenom" posunutí odjezdu z konečné o 2 minuty.

Tak je méně pracný vymyslet nějaký důvod, proč ten horký brambor přehodit na někoho jiného, než vyvinout jakoukoliv aktivitu. Také už mám podobnou zkušenost, že se prostě musí mávnout rukou a jít dál. A to jsem prosím nechtěl posunovat jízdní řád. Chtěl jsem jen k prvnímu výjezdu linky 512 z Ledovce (v 0:53) přidat čekačku na 16/31, která tam přijede jen o 3 minuty dřív (0:50), ale v pátek či sobotu (kvůli zdržení v centru při zvýšené poptávce cestujících) dost často nestíhají lidi přestoupit, takže musí čekat půl hodiny na další spoj 512. Nezadařilo se

No tu poslední 16 často potkávám a když už na Lehovec přijedu s 52 (příjezd dle JŘ v 0:50) , tak se divím, že ještě za mnou přijede denní 16.
U té 53 chci jenom ubrat minutu (Na tom úseku Nad Trojou - Pštros není čekačka).
Na 55 chci přidat jednu minutu na UD DPP - Černokostelecká (bez čekačky).
Úsek KIH - Bohemians přidat jednu minutu (ano je tam čekačka s 57, nicméně přidání jedné minuty na 57 by se také ledacos změnilo k lepšímu a odjezd z Hostivaře o minutu dřív nevadí bo tam není čekačka).
A co mě úplně nejvíc ničí je 52/61, ale to je na delší povídání a o tom zase jindy.