Kam s ním (s příspěvkem)? Když jinde není místo, tady ano...
Moderátor: TRAM-FÓRUM
- Karosák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Re: Kam s ním (s příspěvkem)? Když jinde není místo, tady ano...
Tam jsou stejně borci. Celou větev zrekonstruovali, rychlodráha jak víno. Ovšem prověšená retezovka je původní, takže se jezdí 30. aStav koncového obratiste vidíme zde.
-
martin8211
- Uživatel
- kruťák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
To bylo podpásovégabuliatko píše:kolik bude potřebovat zastávková služba aby to dala na první dobrou
-
gabuliatko
- Uživatel
To nevim, abych se naučil zastávku vyslovit, potřebuju 10 a půl dne přesně.kruťák píše:Teď nevim, jestli vtipkujete, či jsme se nepochopiliTady šlo o důvod, proč by ševcům měly být předneseny změny plácnu 6. března a veřejnosti až třeba 12. března. Pokud ty změny budou platit až od 6. dubna, tak je na to v obou případech času habaděj.
- kruťák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Teď nevim, jestli vtipkujete, či jsme se nepochopili
Tady šlo o důvod, proč by ševcům měly být předneseny změny plácnu 6. března a veřejnosti až třeba 12. března. Pokud ty změny budou platit až od 6. dubna, tak je na to v obou případech času habaděj.
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Karosák: Pokud jde o kosmetickou úpravu jako název bezvýznamné zastávky tak v tom nevidím problém.
MM: Vzhledem k tomu, že to bude v rámci větších změn LV, tak stejně bude interně v rámci DP prezentováno v jednom dokumentu, který by si řidič měl projit resp. potvrdit seznámení...
Navíc žijeme v době, co platilo ráno, večer už platit nemusí
MM: Vzhledem k tomu, že to bude v rámci větších změn LV, tak stejně bude interně v rámci DP prezentováno v jednom dokumentu, který by si řidič měl projit resp. potvrdit seznámení...
Navíc žijeme v době, co platilo ráno, večer už platit nemusí
- Karosák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Napadá mne třeba proto, že veřejnost čeká, že pracovníci provozu to budou vědět

- kruťák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Asi hloupý dotaz, ale proč by měli být pracovníci provozu seznamováni se změnami dříve než veřejnost?
-
MM-Mikulovsky
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
MF, Karosák: Diskutovali jsme to tu, protože tato informace byla uvedena v nějakém "veřejném" článku o zprovoznění V.A od 6.4.2015 a současném zavádění menšího (proti původnímu plánu ROPIDu) počtu změn v povrchové MHD.
Jen si již nejsem jist jestli na článek či tuto informaci v něm jsem zde upozornil já či někdo jiný.
na jednu stranu ROPID nekomunikuje/neprezentuje veřejnosti, ale nakonec tato je seznamována (nejen v tomto případě) se změnami dříve než pracovníci provozu!
Jen si již nejsem jist jestli na článek či tuto informaci v něm jsem zde upozornil já či někdo jiný.
I já Ti jménem svým i jménem dopravního podniku přeji dobrý den a mám tu upozornění! Z důvodu i jiných aktivit (rodina apod) je mi fórum občas odkloněno a tudíž jej nečtu kolikrát celé. Děkuji nashledanouMM-Mikulovsky píše:omlouvám se, ale přeji dobré ráno - to jsme tu již diskutovali před cca 14ti dnyMF píše:Tak se prý bude měnit název stanice Odborů na Novoměstská radnice
- Karosák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Tak nevím, jestli si také stojím já vedení, ale spíše se diskutovalo o vhodnosti názvu, než o tom, že se reálně něco chystá...
-
MM-Mikulovsky
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
omlouvám se, ale přeji dobré ráno - to jsme tu již diskutovali před cca 14ti dnyMF píše:Tak se prý bude měnit název stanice Odborů na Novoměstská radnice
Tak se prý bude měnit název stanice Odborů na Novoměstská radnice 
zkrátit o ten kousek a udělat vyšší schůdek...P_V píše:Pro muzejní vůz se můžou dveře upravit, zkrátit a doplnit kartáčema.thriller2 píše:Aby někdo pak neremcal, že nepůjde všude vypravit muzejní T6..
Pro muzejní vůz se můžou dveře upravit, zkrátit a doplnit kartáčema.thriller2 píše:Aby někdo pak neremcal, že nepůjde všude vypravit muzejní T6..