Tramvajové tratě a příslušenství
Moderátor: TRAM-FÓRUM
Re: Tramvajové tratě a příslušenství
Ja bych začal převedením 12 na nábřeží. Myslím, že je trať potřeba šetřit 
-
gabuliatko
- Uživatel
Myslíš za provotu vozů 14T a 15T?Karosák píše:Možná že za provozu chvěje rampa a krycí panel se vyklepal...
- Karosák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Taky jsem koukal na video a souhlasím s panem MF. Tu odkrytou skálu pod rampou si také vybavuji. Navíc při poslední velké reko Chotkovy včetně RTT, někdy kolem přelomu tisíciletí se i základy silnice masivně kotvily do svahu ( kotveni je myslím také k zahlednuti ve videu). Takže se mi nezdá, se by to najednou ujíždělo. Upadly kus opravu vypadá jako krycí příčka, než že by se zhroutila silnice. Možná že za provozu chvěje rampa a krycí panel se vyklepal...
mám takový pocit, že po vybudování tohoto mostu byl jistou dobu normálně odkrytý... čili by to ničemu nemělo vadit.
-
gabuliatko
- Uživatel
Tuto zimu tama bydleli lidi, možná se i nějaké železo hodilo ...kruťák píše:Toto bude příčina:
http://www.novinky.cz/krimi/367381-obro ... hotel.html
- kruťák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Toto bude příčina:
- ZXS91
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Bohužel netuším, jak jsem koupil, tak prodávám.MF píše: Celý úsek? Nebo jen někde? Oba směry?
Jinak "pomalu a opatrně" je do 5 km/h a místo se dozoruje. Není to tedy spíš jen"pomalu"? Tedy to samé jako 10, ale se staženým zadkem? To opatrně spíš někomu nedopatřením vyklouzlo z úst
EDIT 8:19 V celém úseku obousměrně OR20
ZXS91 píše:Mezi krizovatkou Chotkovy sady a Malostranskou je sluzebnim prikazem nakazana pomala a opatrna jizda. Duvodem jsou problemy s podlozim. Zatím do odvolání
Celý úsek? Nebo jen někde? Oba směry?
Jinak "pomalu a opatrně" je do 5 km/h a místo se dozoruje. Není to tedy spíš jen"pomalu"? Tedy to samé jako 10, ale se staženým zadkem? To opatrně spíš někomu nedopatřením vyklouzlo z úst
- ZXS91
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Mezi krizovatkou Chotkovy sady a Malostranskou je sluzebnim prikazem nakazana pomala a opatrna jizda. Duvodem jsou problemy s podlozim. Zatím do odvolání
- Karosák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Díky. Vypadá to na tu první od Krejcárku / Invalidovny. Ta tenhle týden dost klapala a je tam taky dost rozkovaný srdce...
Jinak nechápu to POMALU na Kubáni ani horním Klárově. Asi něco skrytého, protože na průjezdu není znát vůbec nic...a je to voser :-S
Jinak nechápu to POMALU na Kubáni ani horním Klárově. Asi něco skrytého, protože na průjezdu není znát vůbec nic...a je to voser :-S
- ZXS91
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Pred chvili z dispecinku hlaseno vyveseni OR10 na horni Palmovce sjezdove smerem k dolni Palmovce
Možná by stačilo úsek zjednokolejnit s výhybnou u Voj. NemocniceMOp píše:Je to od konce dvojky. Duvod - umozneni rychle rekonstrukce (havarie jako v pripade kpt. Jarose pred X lety).
- MOp
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Je to od konce dvojky. Duvod - umozneni rychle rekonstrukce (havarie jako v pripade kpt. Jarose pred X lety).
- ZXS91
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Tak baj voko čtrnáct dní tomu budeKarosák píše:Nevite jak dlouho uz existuje ta megadlouhá OR 30 od Vetrníku až k ÚVN? Já na to mrkám, konec v nedohlednu a na příčňáku cucky po zmizelém konci omezeni. Tak jsem to kousek kutálel, konec nenašel a pak už jsem to pustil s tím, že to asi vzal vítr. A ejhle, konec je až v zast. ÚVN DCSnad tam nestáli
- Karosák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Nevite jak dlouho uz existuje ta megadlouhá OR 30 od Vetrníku až k ÚVN? Já na to mrkám, konec v nedohlednu a na příčňáku cucky po zmizelém konci omezeni. Tak jsem to kousek kutálel, konec nenašel a pak už jsem to pustil s tím, že to asi vzal vítr. A ejhle, konec je až v zast. ÚVN DC
Snad tam nestáli