i před OR bylo při ujetí 8 rychlejší dojít na Republiku z Florence pěšky,takže tam už atraktivitě MHD nic ubrat nemůže... A nedej bože, aby jeli popeláři a nebo se 194 neprotáhla Zlatnickou...
Rekonstrukce a opravy tramvajových tratí
Moderátor: TRAM-FÓRUM
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Re: Rekonstrukce a opravy tramvajových tratí
Karosák: Na to jsem rezignoval od doby co ROPID píše, že je mu to vlastně u
... Viz autobusy na severu...
i před OR bylo při ujetí 8 rychlejší dojít na Republiku z Florence pěšky,takže tam už atraktivitě MHD nic ubrat nemůže... A nedej bože, aby jeli popeláři a nebo se 194 neprotáhla Zlatnickou...
- Karosák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Nikdo nikoho nenahání, nevyhodí je to na staveništi, vyhodí je to v zastávce Plynárna Michle. Nic víc, nic míň. Podpasovka by byla, kdyby se konečná nazvala Chodovská bylo to 20 m za vrátnicí plynárny. Nic takového, a chodník je normálně vydlážděn. Jestli je od něčeho zaprasenej tak od hromad shnilého neuklizeneho listí. A pokud jdeme k principu, tak proč Nusle neotevřít? I Michelská tím ožije. Horky, Pod Jezerkou, tam to bezpochyby ocení. No a dotahneme-li to na Michelskou, tak kam dáme přejezd? Do zastávky nejde, bo bychom museli ubourat ostrůvky kvůli profilu. Dále k viaduktu by přejezd mohl být problém při souběžném provozu bus a IAD, tak proč ho prostě nedat k Plynárně, kde je na to relativně místo a klid. Těch pár metrů je to jedno a třeba se tím i někdo sveze. Stačí?
Dobře, kebab se přejí, ale mě překvapuje ta reakce. Kdybys řekl třeba: zdržuje to auta, zdržuje to 207, MHD ztrácí na atraktivitě, práce v podzemí trvají příliš dlouho....Nevím cokoliv. Ale Tobě je na celém opruzu nejvíce líto dispečerů! Fascinující
Dobře, kebab se přejí, ale mě překvapuje ta reakce. Kdybys řekl třeba: zdržuje to auta, zdržuje to 207, MHD ztrácí na atraktivitě, práce v podzemí trvají příliš dlouho....Nevím cokoliv. Ale Tobě je na celém opruzu nejvíce líto dispečerů! Fascinující
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
MM: Tak můžou jít na Národní... Protože nahnat lidi s vidinou, že si v klidu dojdou a pak je to vyhodí na staveništi. To bude sakra šok a nadávek...
-
MM-Mikulovsky
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Na tu Pražskou plynárenskou potřebuje přes den PD taky nemalý počet lidí - tato společnost totiž od mnohých jiných, a to včetně PRE, jaksi "zaspala dobu"=neumožňuje zákazníkům kontakt (změny smluv) přes net9001 píše:Dokáže mi někdo osvětlit smysl ukončení tramvaje u Plynárny vyjma focení KT s touto konečnou?
...
-
MM-Mikulovsky
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Na Poříčí se snad střídají minimálně dvě sloužící posádky dispečerů:9001 píše:....
Dost často jsem je tam viděl chodit i venku. Navíc i ten kebab ti poleze krkem po týdnu
![]()
Ale trochu k tématu. Jak dlouho bude trvat akce Na Poříčí?
Co se stane s poloptg, když vyjede mimo trolej? Bylo prezentováno, že se prostě sesype k zemi a hotovo ne?
- nikdo tam není celou směnu!
- nepočítám tedy, že by tam trávil dokonce týden!
Délku té "akce" (tak jako té za Nádražím Vršovice ZC ví snad jen
Nejde ani tak co se stane s PTG mimo TV jako tak, že svým kontaktem s návěstí na ní a uchycením jejího konce za tou návěstí rozhodně dojde k vzájemnému zaseknutí = s pravděpodobností rovnající se jistotě stržení TV i PTG
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Dost často jsem je tam viděl chodit i venkuKarosák píše:Dispečerům jo? No ty jsi teda přejícíSedí v autě s radarem a naproti mají turka s kebadem...to jim fakt Nezávidím. Zato já skáču blahem, že se tam můžu k neskonalé radosti obecenstva plazit rychle a zběsile.
Ale trochu k tématu. Jak dlouho bude trvat akce Na Poříčí?
Co se stane s poloptg, když vyjede mimo trolej? Bylo prezentováno, že se prostě sesype k zemi a hotovo ne?
-
MM-Mikulovsky
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
takže to vypadá, že TRAM zítra pojedou až k Plynárně Michle - právě byly vyvěšeny obousměrně mezi výkopy za zast. Michelská ZC OR10!
EDIT: již jsem byl předběhnut
EDIT: již jsem byl předběhnut
hlavně platí návěst "STŮJ" na TV, kterou řidič samovolně nesmí porušit - toto může povolit jen PDT, ta "STOP ČÁRA" na zemi má jen zvýraznit existenci té návěsti na TV, kterou by řidiči TRAM mohli přehlédnout/"zazdít" kvůli návěsti na zarážedle!Karosák píše:A ano, pokud pojedete do šturcu na přední ptg, platí stopčára na zemi. Pokud bude potřeba podjízdet a nacpat tam 2x KT, pak je potřeba aby první vlak zajížděl k zarážedlu na zadní ptg. Postup stejný jako při najíždění k rampě na nádraží Zličín.
Naposledy upravil(a) MM-Mikulovsky dne 25.11.2016 22:14, celkem upraveno 1 x.
- Karosák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
A ano, pokud pojedete do šturcu na přední ptg, platí stopčára na zemi. Pokud bude potřeba podjízdet a nacpat tam 2x KT, pak je potřeba aby první vlak zajížděl k zarážedlu na zadní ptg. Postup stejný jako při najíždění k rampě na nádraží Zličín.
- Karosák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Dispečerům jo? No ty jsi teda přející
Sedí v autě s radarem a naproti mají turka s kebadem...to jim fakt Nezávidím. Zato já skáču blahem, že se tam můžu k neskonalé radosti obecenstva plazit rychle a zběsile.
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Dispečerům nezávidím... Už cca týden dozor přes celý den Na Poříčí k Republice dokonce s radarem... Tady asi taky budou hlídat...
- Karosák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
U výkopu, v prostoru křižovatky U Plynárny x U Botiče, právě vyvěšena obousměrně OR10! Takže snad zítra pojedeme. Voda se valila z díry v chodníku, trať propadlá nevypadá. Ale je to neštěstí, protože jen se otevřela RTT Vršovická, hrabali se vodnáři u Kubáňe a samo si to o par mm sedlo. Dolní Vršovická, díra trvá doteď, propad. Před zast. Drinopol DC také výkop sotva rok po RTT a také je tam propad. A teď tady, takřka na chlup v místě, kde byla před uzavřením také obousměrně OR10. Grrr...
Ale ono je to jedno, bo zast. Pod Jezerkou ZC je pohlcena v řadě zaparkovaných aut a druhá řada pak parkuje na samotné koleji ZC.
Nemyslím, že je ukončení šotoakce, bo nákupuchtiví RVHP a tržbychtivý Kaufland uvítají i toto. Navíc na pár dní a pořádný předvánoční nápor bude až ke vchodu. Chodník od Plynárny je zpevněný a schůdný. Jen bych sem netahal na to provizorium 2 linky. 14 bych zapíchl na NBS, zvlášť, když 13 zůstala na Zvonařce. Každá korunka dobrá na účelné předvánoční posílení.
Ale ono je to jedno, bo zast. Pod Jezerkou ZC je pohlcena v řadě zaparkovaných aut a druhá řada pak parkuje na samotné koleji ZC.
Nemyslím, že je ukončení šotoakce, bo nákupuchtiví RVHP a tržbychtivý Kaufland uvítají i toto. Navíc na pár dní a pořádný předvánoční nápor bude až ke vchodu. Chodník od Plynárny je zpevněný a schůdný. Jen bych sem netahal na to provizorium 2 linky. 14 bych zapíchl na NBS, zvlášť, když 13 zůstala na Zvonařce. Každá korunka dobrá na účelné předvánoční posílení.
Naposledy upravil(a) Karosák dne 25.11.2016 21:55, celkem upraveno 1 x.
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Dokáže mi někdo osvětlit smysl ukončení tramvaje u Plynárny vyjma focení KT s touto konečnou?
Chodníky rozhodně nevypadají tak, že by se dalo rozumně dojít ke Kauflandu/zastávce busu...
Chodníky rozhodně nevypadají tak, že by se dalo rozumně dojít ke Kauflandu/zastávce busu...
-
MM-Mikulovsky
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
horší je, že není jisté jestli zítra TRAM do dané TT (dle původního plánu) vyjedou .....
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
-
MM-Mikulovsky
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
dnes před polednem probíhala zkušební jízda dvou KTN po TT ul. Nuselskou a U Plynárny po zastávku Plynárna Michle DC, v níž je zřízen dočasný manipulační/obratový šturc
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Takže klasický styl postav a zapomen... Pak se jenom všichni hrozně diví jak to zkomírá...
Když trochu odbočím. Včera jsem byl po letech na Černém mostě a kdyby se to natřelo, trochu uklidilo, tak stanice vypadá jako nová...
Když trochu odbočím. Včera jsem byl po letech na Černém mostě a kdyby se to natřelo, trochu uklidilo, tak stanice vypadá jako nová...