od mart337 v 25.8.2017 17:15
Já bych řekl, že papír snese všechno. Ten bus pruh směrem ke smyčce je podle mne projekční omyl. Může fungovat jedině pro případ náhradní dopravy.
Co se týká zlepšení parametrů průjezdnosti pro míjení by pomohlo jedině zvětšení osové vzdálenosti kolejí a tím rozšíření středového pásu, což by znamenalo zúžení Chodovské a to by neprošlo.
Jediné co mne napadá, je úprava pásu pro bus směrem do centra - upravit výjezd ze smyčky pro autobusy - rozšířit malinko dovnitř a posunout čočky víc vpravo či dopředu (proti jízdě), aby autobusy mohly najet víc dovnitř oblouku a míjeli protijedoucí tramvaje a rozšíření - nájezd na pás prodloužit - myslím tím šikmý obrubník - něco alá Petrohradská - Vršovická. Tam je stejný problém. Taky tam zastavuju radši kousek před křižovatkou, aby měl bus pro najetí dost místa.
Mohlo se to taky upravit tak, že výjezd ze sjezdu ze spojky by byl jen do pravého pruhu a autobusy mohly najet na středový pás až o něco dál.
Horší nyní bude to, že nyní byla dobrá orientace podle světel, že něco od smyčky jede (v zrcadle). A to nyní asi bude chybět, protože budou světla ze sjezdu. To by chtělo nějak řešit. I když zase je tam výhled dál. Uvidíme jak se to bude projevovat v praxi.
Naposledy upravil
mart337 dne 30.8.2017 5:18, celkově upraveno 1