Výluka Malé Strany:
http://www.dpp.cz/omezeni-dopravy/ujezd ... -18-01-09/
Moderátor: TRAM-FÓRUM
Jo, řeším to úplně stejně. Klidně počkám před zastávkou, až ji opustí. S oblibou tak činím na Zahradním městě (ZC), ke vzteku lidí, kteří by rádi stihli přestup na souběžnej bus, co ale staví u chodníku. Ať se vztekaj, přetlačovat se tam a riskovat nehodu nebudu. Stížnost ještě nepřišla, ale ať klidně přijde, s chutí odpovím, ať si to vyřídí s tím "ynteligentem", co busy do tý úzký zastávky poslal a že mě nikdo nemůže nutit riskovat střet, takže i nadále hodlám jezdit jako dosud.mart337 napsal:Nájezdy a sjezdy autobusů řeším většinou tak, že zastavím a počkám až si to autobusák srovná a případně i projede a pak jedu i já.
Souhlasí, oni spíš vyženou ty tramvajeBobik napsal:Tak tos mě uklidnil (ale jen trochu). V tom podjezdu to zas tolik nevadí, tam se stejně musíš plížit celej rok, bo když tam na tebe bafne bus (a kloub obzvlášť), tak máte oba co dělat. Bohužel se bojím, že ty busy odtamtud už nikdy nikdo nevyžene.
Mimoto před Teplárnou DC, jak najížděj busy na koleje, tak je taky potřeba se plížit, bo se tam samozřejmě blbě vytočí a růžek do profilu strčí.
Bobik napsal:Vyveseni VPZ
Omezeni rychlosti do 20 km/hod.
Plan vyveseni: 01.11.2017 00:00
Nazev umisteni: Chodovska
Od zastavky: Chodovska
K zastavce: Teplarna Michle
Ve smeru: Jednim smerem z centra
Blizsi upresneni: Vlozeno do useku s OR30:
- na sloupu TV 21105 (zacatek useku) vyves VPZ OR20
- na sloupu TV 21109 (konec useku) vyves VPZ OR30
Duvod: Omezeni rychlosti v zimnim obdobi na TT pojizdene autobusy
Že těm, co nám poslaly autobusy na koleje necháme pěkně děkovat....
Karosák napsal:Albertov by ale měl být od 9.8. průjezdný, ne? Čekal jsem, že by ho mohla 18 objet polookružně.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků