Poslušně hlásám, že na Hradčanský jsou teď bůhvíproč funkční oba přechody celou noc. Ten směrem DC (tedy ke Spartě) jakš-takš funguje - při jízdě DC trošku pozlobí, při jízdě ZC padá téměř do jízdy, zastavovat se nemusí, jen brzdit. Ten směrem ZC (tedy k Prašňáku) je ovšem tragédie. Směrem DC to relativně jde, buď padne téměř do jízdy, nebo svítí na stůj a po chvíli se překlopí, ale směrem ZC nechává vykysat ještě cca 30-60sec po odstanicování a zavření dveří (při průměrné frekvenci lidí). Vypadá to, že se tam přešlo na "oblíbený" cyklus přes silnici červenej pajdulák, auta zelená, přes koleje pajdulák zelenej, tramvaje stůj. A opět to funguje velice "kvalitně", jako na mnoha jiných místech.
P.S. Jenom podotýkám, že je mi úplně šumák co tam svítí, když tam ta tramvaj není. Mě zajímá, co svítí, když tam ta tramvaj je. A to co svítí, není dobré.
Další věc - odbočení z Patočkovy na Hládkov - poslední dobou jsou v noci věčně zavřený tunely (co jsem vypozoroval, je to vždy, když tunely zavřou) a na týhle křižovatce funguje nějakej šílenej pevnej cyklus jak v páteční špičce, když se po Patočkový valí kolony aut. Mám podezření, že to zpusobujou z centrály (bo stromečky fungují, kličkovaná je k ničemu). Nešlo by prosím nějak těm pitom...pardon, policajtům vysvětlit, že tam v noci absolutně chcípnul pes a tohle tam pouštět není vůbec potřeba? Ono stát v průměru kolem dvou minut na SSZ a čučet na totálně prázdnou silnici je přinejmenším poněkud frustrující (obvykle tam stojí jen tramvaje, případná odbočující auta to většinou psychicky nevydrží a jedou na červenou). Díky.