Ve Vinoři že by něco neuměli?MOp píše: speciálně upravené kolejové konstrukce z Německa.
Výluky a jiná omezení
Moderátor: TRAM-FÓRUM
Re: Výluky a jiná omezení
- MOp
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Výluka křižovatky Lazarská byla po celou dobu koncipována tak, aby se konala po volbách a po dodání speciálně upravené kolejové konstrukce z Německa. Drobným bonusem pak bylo potkání se se státními svátky 28.10. resp. 17.11., kdy se očekává v Praze menší provoz a nároky na MHD.
-
von Špilberk
- Uživatel
Drobná poznámka pro ty, kteří se nevyskytují často v centru kolem Lazarské:
Dlouhé týdny se říkalo (a tvrdil to i ROPID na FB), že výluka Lazarské nemůže být kvůli tomu, že se čeká až kanálníci dokončí rekonstrukci kanalizace v "malé" Vodičkově. Tak vězte, že kanálníci tam jsou stále, ulice je stále jednosměrná (a jezdí se z Vodičkovy na Karlák). Takže to byla jen dezinformace.
Dlouhé týdny se říkalo (a tvrdil to i ROPID na FB), že výluka Lazarské nemůže být kvůli tomu, že se čeká až kanálníci dokončí rekonstrukci kanalizace v "malé" Vodičkově. Tak vězte, že kanálníci tam jsou stále, ulice je stále jednosměrná (a jezdí se z Vodičkovy na Karlák). Takže to byla jen dezinformace.
Druhá část začne v úterý. http://www.dpp.cz/omezeni-dopravy/jiras ... -zastavky/
Jel jsem tam v úterý. Před polednem jako pasažér 17 a to byla ještě 1/2 mostu zavřená a jezdilo se v 1+1. Navečer už s 2 a to už byl most plně zprovozněnej a signalizace už preferovala. Aspoň jsem měl ten pocit.
Kdy budou dělat druhou část? Asi nechaj lidi oddechnout a pak asi zas.
Kdy budou dělat druhou část? Asi nechaj lidi oddechnout a pak asi zas.
- Karosák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Od zítra o linka 2 po své původní trase
Rovněž mě překvapilo, že o výlukové trase nebylo v hlásiči absolutně nic
Jinak preference na Jiráskově nám. dneska podle mě šlapala slušně, pevný cyklus to nebyl určitě, možná zkrácení fází, ale nikdy jsem tam nezapustil kořeny.
Rovněž mě překvapilo, že o výlukové trase nebylo v hlásiči absolutně nic
Jinak preference na Jiráskově nám. dneska podle mě šlapala slušně, pevný cyklus to nebyl určitě, možná zkrácení fází, ale nikdy jsem tam nezapustil kořeny.
- Bobik
- Uživatel
Jo, toho jsem si naštěstí v noci už stačil všimnout. Ale že by nějaký hlásání pro řidiče, když už ne vlepka, že bus, na kterej se tam má čekat, přijede jinam než obvykle, to ne. 
- kruťák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
http://www.dpp.cz/mimoradne-udalosti/1_4475/Masarykovo nádraží směr Náměstí Republiky (resp. Bílá labuť)
Dotčené linky: 905, 907, 908, 911
Uzavřená komunikace. Zastávka Masarykovo nádraží směr Nám. republiky, resp. Bílá labuť je přemístěna do ul. na Florenci před křižovatku s ul. Havlíčkovou k výstupu ze stanice metra. Přestupní vazby v zastávce Náměstí Republiky nemusí být dodrženy.
Předpoklad obnovení nočního provozu autobusových linek v původní zastávce je 23.7.2018 v 5:00 hod.
Copak se tam děje? Která komunikace je zavřená?
- kruťák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
9001: Máš recht, je to tu:
http://www.dpp.cz/mimoradne-udalosti/1_4450/
Tak se tedy omlouvám, nenapadlo mě to hledat zrovna tam, obzvlášť když JŘ na to byly už v pondělí ráno online (tzn. že je někdo musel nakreslit už o víkendu)
http://www.dpp.cz/mimoradne-udalosti/1_4450/
Tak se tedy omlouvám, nenapadlo mě to hledat zrovna tam, obzvlášť když JŘ na to byly už v pondělí ráno online (tzn. že je někdo musel nakreslit už o víkendu)
- demon
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Byla to taková rychlovka, že DOO bylo vypracováno až ráno se zpětnou platností...
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Musím se zastat. Bylo to v provozních mimořádnostech
.
- kruťák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Včera (17.7.) byly večer a v noci odkloněny tramvaje 12 a 20 přes Zborovskou. Na Karláku jsem zahlédl ceduli o havarijním stavu domu v Letenské ulici, pravděpodobně to bylo kvůli tomu. Nějak jsem ovšem nepostřehl, že by se o tom informovalo na dpp.cz, přestože jízdní řády byly na tuto výluku normálně zpracovány. Asi má admin dovolenou...
Karosák: MP, PČR a praxe - zastávka Horky, kde je kvůli opravě chodníků jednosměrná ulice, jedni tam stáli, druzí projížděli, projelo pět aut a bylo jim to jedno. Krom toho, výše uvedení, předjíždí v zastávkách tramvaje taky (samozřejmě bez použití majáku).
Vidíme to moc jednoduše, ale nebudeme buzerovat a omezovat IAD.
Vidíme to moc jednoduše, ale nebudeme buzerovat a omezovat IAD.
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Karosák: Je to marný, je to marný, je to marný...
Bohužel DP, radnici i dalším je to vlastně u pozadí... Přitom by tam mohla stát hlídka MP a jenom odklánět a byl by klid... Jenže není to politický zákaz... Protože v Trojské "kempí" pravidelně...
Bohužel DP, radnici i dalším je to vlastně u pozadí... Přitom by tam mohla stát hlídka MP a jenom odklánět a byl by klid... Jenže není to politický zákaz... Protože v Trojské "kempí" pravidelně...
- Karosák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
V malé Jičínské jsou umístěny dočasné zastávky Flora. Protože zde v nočním provozu dochází nejen ke stanicování, ale i manipulaci vlaků a ve směru od Flory je dovoleno DZ objíždění tramvaje zleva, je v Jičínské v úseku Vinohradská - Slezská zákaz vjezdu IAD (značka B1), mimo MHD. A teď soutěžní otázka: kolik aut mě při odbavování ometlo a ohrozilo i omezilo odbavované cestující? Kolik příslušníků Policie bylo na místě, aby situaci alespoň v prvních dnech usměrňovalo?
Podobně jako jsou v prvních dnech výluk na významných bodech informátoři, nebylo by dobré v případě takovýchto omezení a uzavírek (nejen v souvislosti s MHD) byli na místě regulovčíci? Oblíbený postup, pokud už se tomu bude náhodou někdo věnovat, že si stoupne hlídka za zákaz a bude inkasovat a mezitím to tam promete dalších 10 výtečníků. A pak je každý vnímá jako buzeraci. Totrzt to odbočení Na Knížecí. Ke sice hezké, že to vybírají u autobusáku, ale kdyby to už v Nádražní naháněli do řady, bylo by to 100x prospěšnější....jsem se zase samovznítil
Podobně jako jsou v prvních dnech výluk na významných bodech informátoři, nebylo by dobré v případě takovýchto omezení a uzavírek (nejen v souvislosti s MHD) byli na místě regulovčíci? Oblíbený postup, pokud už se tomu bude náhodou někdo věnovat, že si stoupne hlídka za zákaz a bude inkasovat a mezitím to tam promete dalších 10 výtečníků. A pak je každý vnímá jako buzeraci. Totrzt to odbočení Na Knížecí. Ke sice hezké, že to vybírají u autobusáku, ale kdyby to už v Nádražní naháněli do řady, bylo by to 100x prospěšnější....jsem se zase samovznítil