A jak to šlape, máme postřehy?
Jinak po pár šichtách, když se pokusím o nějaké hodnocení Vršovické. Tak DC opravdu úleva, drží, navazuje a až zmizí ten výkop, tak i busy si určitě polepší. ZC ale mám takové rozpačité pocity, jakoby ta 3 SSZ jela úplně izolovaně a vůbec si nepředávala info, že jede nějaké tramvaj. Samostatně vás zaregistrují a v nějaké rozumné době volno přidělí, ale čekal bych nějaké koo. Nechci moc kňourat, určitě je to lepší, než ta hrůza, co tam byla, ale spolehlivosti někdejší vlny to nedosahuje. Typicky: rozjezdu se z Nadr. Vršovice, na Petrohradské červená a předvolba, na Sportovní zelená a tma. Volným tempem mi to na Petrohradské padne, ale jen co se tam odhlásím a současně přihlásím do Sportovní, padne tam stůj a je potřeba se plazit, ne-li zastavit a to mi prostě přijde škoda, když se na to čekalo takových let. Ale asi bych měl mlčet a šoupat nohama, než to někdo zase rozšťourá
Moskevská x Francouzská je něco jinak. Především ZC to nečeká na tramvaj zuřivě už od Jana Masaryka, ale je normálně zelená přímo a auta mohou odtékat. Teprve po rozjezdu ze zast. Krymská ZC dojde k navolení a přidělení volna hezky do jízdy, což považuji za jednoznačně pozitivní úpravu!
DC tamtéž občas utíká volno, nebo svévolně odhlásí, ale to považuji už spíše za vlastnost.
Včera ROV od Manin mi pro 6 vpravo šlapalo, ale nad čidlem max 20, leč pro 14 vlevo přede mnou bohužel. Škoda, že se nepřipravila tehdy kabeláž, jež by počítala s posunem zastávky. Tak snad to půjde ještě vyladit na přijímači.