](./images/smilies/eusa_wall.gif)

Takže tohle je ignorance nebo sabotáž, ale rozhodně ne závada k předání

Moderátor: TRAM-FÓRUM
Jenže na téhle křižovatce prostě žádné obvykle není. Například v brzkých ranních hodinách je tahle křižovatka schopná ve směru dc prodloužit volno způsobem, že vynechá zelenou pro auta jedoucí od mostu a drží a čeká a čeká. Jindy odpoledne druhé volno nevloží, ač k tomu jaou všechny podmínky... Prostě záležití na tom, jestli bába Kropáčková má, nebo nemá náladu... .
Ale jo, o tom neni sporu, každopádně se bavim o období, kdy druhé vložené volno obvykle padá (PD odpoledne), nejsem odhlášen, ale právě nepřihlášen a že mi padne hlavní volno i když nejsem přihlášen je mi známo taky. Jde mi právě o to vložené.
Svícení výzvy ještě v pražských podmínkách neznamená vůbec nic, Stejně tak jako nesvícení. Ve směrz dc pak navíc stačí pár cm u sloupku a stačíš se sám odhlásit
Vložené volno neprobíhá vždy, ale pouze v určitých časových polohách dne a v závislosti na splnění 9 999 999 dalších podmínek (například bába Kropáčková nesmí v Lidické svítit na WC), takže tohle není vůbec o přihlášení
..zajistit, tedy vymáhat, dodržování předpisů. Když se na nějaký vymáhání zvysoka se.e, tak to dopadne přesně takhle - vypínáním preference, protože jinak se auta rozlejou naprosto všude a zablokujou úplně všechno...
Takže se vylévá vanička i dítětem. Aby nám náhodou nedošlo ke koloně aut V botanice, vytvoříme úmyslně kolonu vozidel (včetně nezanedbatelného počtu tramvají) ve Štefánikově. Reálně to IAD stejně nepomůže, protože úzká hrdla jsou u Tančícího domu a pak Kartouzská x Plzeňská.