Budoucí změny v linkovém vedení
Moderátor: TRAM-FÓRUM
Re: Budoucí změny v linkovém vedení
Souhlasím s ostatními – základ je znát hlavní linky a zbytek řešit až v kurzu, změny stejně přijdou vždycky. Hodně pomáhá si trasy projet a vnímat zastávky i hlášení v reálu

-
von Špilberk
- Uživatel
Projíždění je fajn nejen kvůli linkovému vedení, ale i kvůli seznámení s tratěmi v "neznámých" částech města. Párkrát zajet (pokud čas dovolí) do okrajových částí Prahy, zkusit vnímat umístění zastávek, křižovatky, konečné atd. (ještě před zahájením jízd s cvičkou) nemůže uškodit.
Jinak bych dodal tradiční poučku - mnohým nejvíce fungovalo si ty linky prostě projíždět a poslouchat hlášení. V tomhle případě tedy samozřejmě primárně ty, co zůstanou, jak jsou.
Já nejvíc bojoval teda s nočními, kde bych to už zase nedal - jak to člověk pravidelně nejezdí...
Já nejvíc bojoval teda s nočními, kde bych to už zase nedal - jak to člověk pravidelně nejezdí...
Ahoj,
hele pokud vím, tak tohle by měla být finální podoba. Ale nejlepší bude se zeptat přímo na školním, respektive si myslím, že vám to tam řeknou. Každopádně dobře děláš, linkové vedení je tradičně věc, na které nejvíc lidí "vyletí."
Hodně štěstí a užij si kurz, zpětně to hodnotím jako tu nejlepší část tramvajácké kariéry.
hele pokud vím, tak tohle by měla být finální podoba. Ale nejlepší bude se zeptat přímo na školním, respektive si myslím, že vám to tam řeknou. Každopádně dobře děláš, linkové vedení je tradičně věc, na které nejvíc lidí "vyletí."
Hodně štěstí a užij si kurz, zpětně to hodnotím jako tu nejlepší část tramvajácké kariéry.
Budoucí změny v linkovém vedení
Zdravím všechny tramvajáky,
dlouho jsem přemýšlel zda sem napsat a zeptat se, nakonec jsem si řekl, líná huba, holý neštěstí...
V březnu bych měl nastupovat do kurzu řidiče tramvaje, psychotesty mám už úspěšně za sebou a abych zbytečně nemrhal časem, začal jsem si samozřejmě do hlavy nalejvat linkové vedení, protože věřím že těch informaci v kurzu pak bude moc najednou. Myslím že tak polovinu linek, možná více už znám. Ale vzhledem k tomu že se čas od času mění "linkáč" a přetrasují se různé linky, nerad bych si teď nalejval do hlavy něco, co za pár měsíců už může být jinak.
Konkrétně mám na mysli otevření Dvorského mostu a změny v některých linkách.
Proto bych se rád zeptal, zda někdo náhodou nevíte, že by se chystali tento rok ještě nějaké další zásadní změny v linkovém vedení, které nejsou vypsané v odkazu a přiloženém obrázku níže.
https://pid.cz/wp-content/uploads/syste ... y-most.pdf
Díky všem za případné reakce.
dlouho jsem přemýšlel zda sem napsat a zeptat se, nakonec jsem si řekl, líná huba, holý neštěstí...
V březnu bych měl nastupovat do kurzu řidiče tramvaje, psychotesty mám už úspěšně za sebou a abych zbytečně nemrhal časem, začal jsem si samozřejmě do hlavy nalejvat linkové vedení, protože věřím že těch informaci v kurzu pak bude moc najednou. Myslím že tak polovinu linek, možná více už znám. Ale vzhledem k tomu že se čas od času mění "linkáč" a přetrasují se různé linky, nerad bych si teď nalejval do hlavy něco, co za pár měsíců už může být jinak.
Konkrétně mám na mysli otevření Dvorského mostu a změny v některých linkách.
Proto bych se rád zeptal, zda někdo náhodou nevíte, že by se chystali tento rok ještě nějaké další zásadní změny v linkovém vedení, které nejsou vypsané v odkazu a přiloženém obrázku níže.
https://pid.cz/wp-content/uploads/syste ... y-most.pdf
Díky všem za případné reakce.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.