Co se nevešlo. Pokud chcete znát názory jiných i na netramvajová témata, ptejte se zde. Máte něco, o co se chcete podělit s ostatními? Pak pište sem...
Moderátor: TRAM-FÓRUM
-
Jonáš
Příspěvek
od Jonáš » 25.4.2005 9:10
Fořtík píše:Každý registrovaný uživatel může mazat svoje vlastní příspěvky, pokud vidí, že se reakce na jeho text vzdalují jádru problému diskutované záležitosti. Pak je jenom na něm, jestli svůj příspěvek nechá, či nenechá. I já po sobě leckydy mažu příspěvky. A nepokládám za povinnost komukoliv vysvětlovat, proč právě ten a ten text jsem po sobě odstranil.
Tak já po sobě smazat příspěvek nemohu, neboť to je právem jen adminů a moderátorů, resp. smazat to mohu jen do chvíle, než někdo odpoví na můj příspěvek...

-
Štěpán
Příspěvek
od Štěpán » 24.4.2005 12:06
Jak dlouho trvá, než se ve Fotogalerii zobrazí uložená fotka? Teď koukám, že tam je jedna už od roku 1970. Docela rád bych jí viděl.

-
KM
Příspěvek
od KM » 22.4.2005 11:55
Tom píše:Možná by se tu mohli i jednotliví moderátoři představit, aby sme věděli co sou zač

Myslím že je to zbytečné. U některých činy hovoří za všechny slova.
-
Pajda
- Uživatel
-
Kontaktovat uživatele:
Příspěvek
od Pajda » 21.4.2005 22:41
Tak koukám, že jsem přišel o možnost si zaklikat na nové tlačítka zatím bez trestu. Prosím, abych byl na novou instalaci tlačítka upozorněn. Cítím se ošizen.

-
Proxy
- Moderátor
-
Kontaktovat uživatele:
Příspěvek
od Proxy » 21.4.2005 14:53
Tom píše:Možná by se tu mohli i jednotliví moderátoři představit, aby sme věděli co sou zač

Myslím, že od toho tady máme profily či podpisy. Případně ještě SZ, u kterých praktikuji známé heslo: Ptejte se mne na co chcete, já na co chci odpovím. :mrgreen:
-
Marek B.
- Uživatel
Příspěvek
od Marek B. » 21.4.2005 14:47
Jaké čtverečky
moderátor Proxy píše:Už jsou zase pryč, ale ještě se vrátí.
-
Tom
- Uživatel
-
Kontaktovat uživatele:
Příspěvek
od Tom » 21.4.2005 14:43
Možná by se tu mohli i jednotliví moderátoři představit, aby sme věděli co sou zač

-
MOp
Příspěvek
od MOp » 21.4.2005 14:17
Jonáš píše:MOp píše:neboj uz to dlouho trvat nebude a budu pryc..
Všechny vás žádám, odchody dělejte přes sz. Nemusíme to snad všichni číst!

ale kdepak.. na to se zde zalozi nove vlakno, aby bylo se cemu take chechtat a kde si poradne zanadavat a rozhadat se

-
Jonáš
Příspěvek
od Jonáš » 21.4.2005 13:58
MOp píše:neboj uz to dlouho trvat nebude a budu pryc..
Všechny vás žádám, odchody dělejte přes sz. Nemusíme to snad všichni číst!

-
MOp
Příspěvek
od MOp » 21.4.2005 13:36
Štěpán píše:Na to zbytečné klikání snad existuje jednoduché řešení. Nepřihlášení nesmí klikat a pro přihlášené klikající
tvrdé tresty.
Pic to do nich ať je po nich.

neboj uz to dlouho trvat nebude a budu pryc..
-
Štěpán
Příspěvek
od Štěpán » 21.4.2005 13:30
Na to zbytečné klikání snad existuje jednoduché řešení. Nepřihlášení nesmí klikat a pro přihlášené klikající
tvrdé tresty.
Pic to do nich ať je po nich.

-
MOp
Příspěvek
od MOp » 21.4.2005 13:22
Fořtík píše:Vzhledem k tomu, že někteří uživatelé se nevyrovnali se zobrazováním modrého tlačítka, bylo dočasně odstaveno stranou. To tlačítko opravdu není a nebude pro srandu králíkům
Jsem zklamaný z toho, že někdo může otravovat život tím, že na něj neustále kliká...

když se tam tak hezky plete

-
Fořtík
- Uživatel
-
Kontaktovat uživatele:
Příspěvek
od Fořtík » 21.4.2005 13:05
Jonáš píše:Hm, a já si nestačil ani jednou kliknout, neboť jsem nevěděl, zda můžu. Ale díky Tomovi už vím, na co příště bude

Jinak rozumím tomu, že zneužívat se nemá. Nic a nikdy! Ale proč se tedy objevilo, když nebyl dán návod?
Ano, je to chyba i z mé strany. Všechny funkce nového módu vám budou včas představeny, abyste si měli možnost zvyknout...
Zatím vás znovu prosím, vás co jste nehlasovali, hlasujte na
http://anketa.mhdcr.biz.
-
Jonáš
Příspěvek
od Jonáš » 21.4.2005 13:03
Fořtík píše:Vzhledem k tomu, že někteří uživatelé se nevyrovnali se zobrazováním modrého tlačítka, bylo dočasně odstaveno stranou. To tlačítko opravdu není a nebude pro srandu králíkům
Jsem zklamaný z toho, že někdo může otravovat život tím, že na něj neustále kliká...

Hm, a já si nestačil ani jednou kliknout, neboť jsem nevěděl, zda můžu. Ale díky Tomovi už vím, na co příště bude

Jinak rozumím tomu, že zneužívat se nemá. Nic a nikdy! Ale proč se tedy objevilo, když nebyl dán návod?