Provoz fóra

Co se nevešlo. Pokud chcete znát názory jiných i na netramvajová témata, ptejte se zde. Máte něco, o co se chcete podělit s ostatními? Pak pište sem...

Moderátor: TRAM-FÓRUM

Odpovědět
Phabbey
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Phabbey » 13.7.2005 18:39

1) Já především nechápu úzkostlivou snahu všechno, co se přímo netýká tramvají (nebo se tam ještě nedej bože objevuje politika), mazat. Když tu ty témata vznikají, tak o nich asi je zájem diskutovat a není jich zase tolik, aby to tram-fórum nesneslo.
2) Myslím, že pokud by se využívalo témata bez tématu za tím účelem, za jakým bylo asi vytvořeno (tj. diskutovat o tom, co sem "nepatří"), výsledek bude jenom znepřehlednění (např. diskuze o více tématech najednou).
Tolik můj názor...

kocour

Příspěvek od kocour » 13.7.2005 17:12

Ach jo, a proč vůbec chcete furt něco či někoho vést či usměrňovat, roč vůbec řešíte otázku, jestli to sem patří nebo ne? Proč by sem mělo něco nepatřit? Proč nenecháte na každém, ať usměrňuje sám sebe?

MOp

Příspěvek od MOp » 13.7.2005 14:06

Štěpán píše:Nevíte někdo, kdy se vrátí Fořtík do Prahy?
po prazdninach, resp. az si zacne hledat praci :-D

Štěpán

Příspěvek od Štěpán » 13.7.2005 13:54

Nevíte někdo, kdy se vrátí Fořtík do Prahy?

Proxy
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Proxy » 13.7.2005 13:49

9001 píše:I 51% je většina :!:
Romane, já bych byl na tvém místě velice opatrný .... :mrgreen:

http://anketa.mhdcr.biz/
:oops: jejda, já mám dneska nějakou zlomyslnou
Tom píše:No název je divný...
Název jsem vymyslel já - mělo to být jakési memento:
New York 11. září 2001
Madrid 11. března 2004
Londýn 7. července 2005
:cry:
MOp píše:da se to resit i jinak. staci vyuzivat moderatorska prava. vim o cem mluvim.
Moderátor je od slova moderovat - vést, usměrňovat.
Není to cenzor, který začne dupat v okamžiku, kdy v demokratické diskuzi ztrácí půdu pod nohama, jako se to stalo 9001.
Honzík je sice sprosťák a provokatér, ale v takové chvíli musím zůstat nad věcí nebo kontaktovat jiného moderátora, který spor posoudí nezaujatě.
Naposledy upravil(a) Proxy dne 13.7.2005 13:59, celkem upraveno 1 x.

Gagarin
Uživatel
Bydliště: Jednu tram. smyčku slyším, jednu TT a železnici v dálce vidím a jedna žel. trať mi stojí pod okny.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Gagarin » 13.7.2005 12:41

MOp píše:
Gagarin píše:není nad kartičky
da se to resit i jinak. staci vyuzivat moderatorska prava. vim o cem mluvim.
Já taky.

Už si slyšel o metrofóru? Tak se tam někdy podivej...

MOp

Příspěvek od MOp » 13.7.2005 12:34

Gagarin píše:není nad kartičky
da se to resit i jinak. staci vyuzivat moderatorska prava. vim o cem mluvim.

Gagarin
Uživatel
Bydliště: Jednu tram. smyčku slyším, jednu TT a železnici v dálce vidím a jedna žel. trať mi stojí pod okny.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Gagarin » 13.7.2005 12:25

Štěpán píše:Souhlasím s PvvS a částečně i s Gagarinem, ale stejně nevím, proč to téma bylo smazáno. To jakým stylem to bylo uděláno je úplně nanic. Smazat celé konkrétní téma, místo aby se promazalo a vysvětlilo disktujícím, že takhle né a pak založit nové, naprosto nekonkrétní, i přesto že tady už hodně podobné je, mi trošku nesedí a připadá mi to zbytečné. Spíš se to téma mělo fakt přejmenovat na MHD a terorismus a v něm pokračovat v diskuzi, jaká tam byla na začátku.

To téma bylo sice smazáno, ale nic to neřeší. Byl snad někdo pokárán za ty příspěvky, bylo někomu vysvětleno, jak se tady má chovat? To pořád chcete takhle zamykat a mazat, místo aby jste naučili diskutující nějaká pravidla? Proč to na metro-fóru jde a na tram-fóru nejde?
Ano. S tímto bezvýhradně souhlasím.

Jak říkám, pozdě bycha honiti. Mělo OT se měly mazat hned zpočátku, jejich autoři mají být trestáni (není nad kartičky), pak by nebylo na co reagovat a téma mohlo být živé jen těmi útoky.

Tom
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tom » 13.7.2005 12:23

Já se tady někdy nestačím divit... napřed bylo téma zamčeno pak odemčeno, pak zas zamčeno a pak smazáno :) Mezitím bylo založeno nové téma "bez tématu" a i to brzy určitě někdo napřed zamkne a pak smaže až se mu to nebude zdát... Mám pocit, že si tu někdo z fóra dělá minimálně holubník.

Štěpán

Příspěvek od Štěpán » 13.7.2005 12:02

Souhlasím s PvvS a částečně i s Gagarinem, ale stejně nevím, proč to téma bylo smazáno. To jakým stylem to bylo uděláno je úplně nanic. Smazat celé konkrétní téma, místo aby se promazalo a vysvětlilo disktujícím, že takhle né a pak založit nové, naprosto nekonkrétní, i přesto že tady už hodně podobné je, mi trošku nesedí a připadá mi to zbytečné. Spíš se to téma mělo fakt přejmenovat na MHD a terorismus a v něm pokračovat v diskuzi, jaká tam byla na začátku.

To téma bylo sice smazáno, ale nic to neřeší. Byl snad někdo pokárán za ty příspěvky, bylo někomu vysvětleno, jak se tady má chovat? To pořád chcete takhle zamykat a mazat, místo aby jste naučili diskutující nějaká pravidla? Proč to na metro-fóru jde a na tram-fóru nejde?

MOp

Příspěvek od MOp » 13.7.2005 12:01

Gagarin píše:Ano, možná se mělo jednat rychleji a to osočování a vůbec diskuze, která je absolutně mimo místu se měla potírat hned zpočátku a né nechat tři stránky blábolů a pak to zamknout. Když už je to ale v takovymhle stavu, tak bych to zamknul. A co ostatním brání v diskutovánív onom Bez tématu???
a k cemu je tema bez tematu? neni-li tema, neni diskuze.. a basta..

jak rikam, melo byt tema "teroristicke utoky a mhd" a bylo by.. vse co tam nepatri, tak smazat a bez pardonu..

Gagarin
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Gagarin » 13.7.2005 11:33

PvvS píše:Taky si myslim ze to sem az tak nepatri. Zamceni hodnotit nebudu, myslim ze upozorneni pres SZ nebo do fora by mohlo byt taky ucinny. Ta mistnost sem patri . I kdyz to nejsou primo tramvaje, tak se to MHD dotyka a to vice nez hodne.
Ano, možná se mělo jednat rychleji a to osočování a vůbec diskuze, která je absolutně mimo místu se měla potírat hned zpočátku a né nechat tři stránky blábolů a pak to zamknout. Když už je to ale v takovymhle stavu, tak bych to zamknul. A co ostatním brání v diskutovánív onom Bez tématu???

PvvS
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PvvS » 12.7.2005 23:10

Taky si myslim ze to sem az tak nepatri. Zamceni hodnotit nebudu, myslim ze upozorneni pres SZ nebo do fora by mohlo byt taky ucinny. Ta mistnost sem patri . I kdyz to nejsou primo tramvaje, tak se to MHD dotyka a to vice nez hodne.

Pajda
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pajda » 12.7.2005 23:06

Já jsem byl jedním z těch, kteří Romana vyzývali, aby s tím co tam bylo něco udělal. Myslím, že politické a náboženské debaty sem opravu nepatří. A za tím si stojím i teď.
Kromě toho si myslím, že řešit tohle v tématu Londýn je minimálně neúcta k tomu, co se stalo. Teď mám na mysli ty urážky a nadávky.
Moderátor není demokraticky zvolený, je to osvícený vladař (nebo policie) a má se podle toho chovat. Musím se 9001 zastat, jen to mělo asi celé zmizet v propadlišti dějin.
Naposledy upravil(a) Pajda dne 12.7.2005 23:41, celkem upraveno 1 x.

Štěpán

201

Příspěvek od Štěpán » 12.7.2005 22:40

A od čeho jsi moderátor?
Mimochodem, nebyl jsi náhodou jedním z těch, kteří to od tématu odvedli? :lol:

Omlouvám se všem ostatním diskutujícím. Jen chci jednomu moderátorovi vysvětlit principy demokracie a normální diskuze. Dál budu pokračovat soukromou cestou přes ICQ.

Odpovědět