Já už se kvůli tomu nerozčiluju, já už se tím jen bavím. Rozčílit mně může už jen ženská a jeden profesor : - )Tom píše:problém byl hlavně v tom že nějaký "píp" rozdělil téma... proč? nevím...
když je tedy zřízeno téma na ostantní témata, tak proč se rozděluje... proč...? to mi prostě přijde minimálně *******...
Tahle diskuze prostě umí jestě stále negativně překvapovat a to se opravdu člověk nestačí divit... bohužel
Provoz fóra
Moderátor: TRAM-FÓRUM
-
kocour
problém byl hlavně v tom že nějaký "píp" rozdělil téma... proč? nevím...
když je tedy zřízeno téma na ostantní témata, tak proč se rozděluje... proč...? to mi prostě přijde minimálně *******...
Tahle diskuze prostě umí jestě stále negativně překvapovat a to se opravdu člověk nestačí divit... bohužel
-
kocour
-
kocour
-
kocour
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Souhlasím z češtinou. Prostě chybička se vloudila.kocour píše:P.S.: Když vy upozorňujete mne, upozorním na oplátku i já Vás:
Slovo "abyste" píšeme dohromady. Nikdy zvlášť. Psát "aby jste" je hrubka první třídy a látka tuším šesté třídy ZŠ.9001 píše: Já Vás upozorňoval jako moderátor,aby jste se držel tématu.
Co kdybych začal požadovat, aby se zde psalo správně česky?
A vyžadoval perfektní znalost jazyka, a to ZEJMÉNA od moderátorů?
Jenže to bych pak mohl být moderátorem asi pouze já nebo KM ... trapné, což?
Jenže moderátorátorství není jenom o češtině
-
kocour
P.S.: Když vy upozorňujete mne, upozorním na oplátku i já Vás:
Slovo "abyste" píšeme dohromady. Nikdy zvlášť. Psát "aby jste" je hrubka první třídy a látka tuším šesté třídy ZŠ.9001 píše: Já Vás upozorňoval jako moderátor,aby jste se držel tématu.
Naposledy upravil(a) kocour dne 10.8.2005 20:00, celkem upraveno 1 x.
Jsem si myslel, že když už se tady téma ostatní zavedlo, tak právě proto, aby se v něm debata nijak neusměrňovala a mohly se v něm probírat věci s tramvajema nesouvisející, ale zajímavé pro uživatele fóra.
Naposledy upravil(a) XSC dne 10.8.2005 19:57, celkem upraveno 1 x.
-
kocour
Vy mne nemáte a nebudete co upozorňovat. Co si to vůbec dovolujete, kde se ve Vás bere ta nebetyčná drzost a zpupnost? Co Vám dává právo považovat Váš názor za lepší než můj? Dokážete vůbec s někým jednat jako rovný s rovným, dokážete být něčím jiným než pánem nebo sluhou?9001 píše:Já Vás upozorňoval jako moderátor,aby jste se držel tématu.kocour píše:Tome, to já. 9001 mne v rámci toho tématu začal okřikovat, co smím a co nesmím o Czechteku říkat a s čím CzechTek souvisí a s čím ne. Proti tomu jsem se ohradil a doporučil mu, ať to téma buď smaže, nebo do něj nezasahuje, ale nic mezi tím. Do deseti minut si vybral tu první možnost, což se dalo čekat ...
Jenom je docela zajímavé,že poslední dvě netramvajové diskuze skončily u osoby Adolfa Hitlera a fašismu.
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Já Vás upozorňoval jako moderátor,aby jste se držel tématu.kocour píše:Tome, to já. 9001 mne v rámci toho tématu začal okřikovat, co smím a co nesmím o Czechteku říkat a s čím CzechTek souvisí a s čím ne. Proti tomu jsem se ohradil a doporučil mu, ať to téma buď smaže, nebo do něj nezasahuje, ale nic mezi tím. Do deseti minut si vybral tu první možnost, což se dalo čekat ...
Jenom je docela zajímavé,že poslední dvě netramvajové diskuze skončily u osoby Adolfa Hitlera a fašismu.
-
jara
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
A bylo nejlepší.kocour píše:Tome, to já. 9001 mne v rámci toho tématu začal okřikovat, co smím a co nesmím o Czechteku říkat a s čím CzechTek souvisí a s čím ne. Proti tomu jsem se ohradil a doporučil mu, ať to téma buď smaže, nebo do něj nezasahuje, ale nic mezi tím. Do deseti minut si vybral tu první možnost, což se dalo čekat ...
-
kocour
Tome, to já. 9001 mne v rámci toho tématu začal okřikovat, co smím a co nesmím o Czechteku říkat a s čím CzechTek souvisí a s čím ne. Proti tomu jsem se ohradil a doporučil mu, ať to téma buď smaže, nebo do něj nezasahuje, ale nic mezi tím. Do deseti minut si vybral tu první možnost, což se dalo čekat ...