jezdi co to de. kilometry jsou kilometryLister píše:14T dnes kolem 16:45 na Palmovce směr Hloubětín. Myslel jsem, že jezdí jen mimo špičku.
Škoda 14T (Porschetra)
Moderátor: TRAM-FÓRUM
-
MOp
Re: Škoda 14T
Tak se podívej na prtky pod ustájení vozidel ve vozovnách.. pankráckej sněhovej pluh 5572..Anonymous píše: Víš to určitě!!!???
Nepotřebuješ.. podle tramky Pankrác..Tiger04 píše:Tak mi řekni jak ho zvěčit!!!dušan píše: dá se to poznat z obrázku tramvaje v mém obrázku
please!!!
-
Tiger04
Tak mi řekni jak ho zvěčit!!!dušan píše:dá se to poznat z obrázku tramvaje v mém obrázkuTiger04 píše:Tak dík ale stejně oni toho naslíběj a potom z toho nic není!!!
Když jseš ten řidič tramvaje tak z jaké vozovny jseš???
please!!!
- dušan
- Uživatel
- Bydliště: v roce 2015 u nové tramvajové trati, tedy dá-li Bůh,Bém a DP
dá se to poznat z obrázku tramvaje v mém obrázkuTiger04 píše:Tak dík ale stejně oni toho naslíběj a potom z toho nic není!!!
-
Tiger04
Tak dík ale stejně oni toho naslíběj a potom z toho nic není!!!
- dušan
- Uživatel
- Bydliště: v roce 2015 u nové tramvajové trati, tedy dá-li Bůh,Bém a DP
počkej na povolení, které vydá Drážní úřad, čeka se někdy v polovině ledna, tak přibližně v druhé půlce by mohla jít do provozu s lidmiTiger04 píše:Tak když tam bydlíš tak by si nám mohl říct kdy teda bude vypravena s cestujícími!!!
-
Návštěvník
9112 je v udu. ma nejake problemy s jizdou-brzdou.PvvS píše:Drobnost on nebydli ve vozovneTiger04 píše:Tak když tam bydlíš tak by si nám mohl říct kdy teda bude vypravena s cestujícími!!!takze ani tunou otazniku si odpoved nevydupes
- PvvS
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Drobnost on nebydli ve vozovneTiger04 píše:Tak když tam bydlíš tak by si nám mohl říct kdy teda bude vypravena s cestujícími!!!
-
MOp
Re: Kde je Škoda
jenze tady byla otazka vznesena ke 2 vozu - 9112 - a ta je snad ve Strasnicich.. 9111 je opravdu v motoleKiki píše:Já vim bydlim v Řepích a jezdím každej den kolem Motola a v depu jí vždycky vidim takže je v Motole
-
Kiki
Kde je Škoda
Já vim bydlim v Řepích a jezdím každej den kolem Motola a v depu jí vždycky vidim takže je v Motole