Provoz fóra

Co se nevešlo. Pokud chcete znát názory jiných i na netramvajová témata, ptejte se zde. Máte něco, o co se chcete podělit s ostatními? Pak pište sem...

Moderátor: TRAM-FÓRUM

Odpovědět
Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník » 12.1.2006 14:53

To Proxy: na K-R jsou 4 moderatori. A za posledni 2 roky jsem se tam s nicim takovym,co by vybocovalo ze slusnych mravu (ze stran moderatoru) nesetkal. Ale kdyz myslis...

Martin-KT8D5.RN2P

Příspěvek od Martin-KT8D5.RN2P » 12.1.2006 14:44

Jde o nic. To je fakt, ale některejma krokama se vytváří zase zybtečné skandálky.
-neoznámení včas, a pokud ano myslim, že by se to mělo vědět i tady a ne jen a foru pro moderátory.
-ono Mnichovské (o nás bez nás)
-MOp opět jako moderátor (kdyby byl sebelepší, tak už to jednou dělal a za jeho psůbení došlo k onomu incidentu)
-a poslední (mrzí mě, že zase budu ten špatnej), ale všimli ste si kdy naposledy zde svítil oranžový Petr? Chodí sem jenom skrytý, kdyby ho náhodou chtěl někdo kontaktovat, aby se to procento minimalizovalo, je mi jasný, že asi na fórum nemá náladu, to beru, ale i on by se k celé situaci zde měl postavit čelem a vyjádřit se k tomu. Ale skutečně třeba nemá zájem a nebo třeba nemá chuť a čas.

Proxy
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Proxy » 12.1.2006 14:40

Anonymous píše:Je zajímavé, že na K-R takové problémy nejsou a přesto se mnozí uživatelé překrývají (čti: vyskytují na obou forech)... Jde o lidi a o přístup. Jak vidím, tak tady jsou důležitější žabomyší spory, než diskuse o MHD apod., jinak by úroveň nebyla taková, jaká je :lol:
Na k-reportu jsou totiž jen 2 moderátoři a jeden admin - a mají rozdělené sekce, takže se jejich činnost nepřekrývá.

Navíc, co se jim nelíbí - to okamžitě smažou, případně zablokují přístup a s běžnými uživateli vůbec nediskutují.

Mám s nimi bohužel ještě horší zkušenosti než na tram-foru :(

Proxy
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Proxy » 12.1.2006 14:37

KM píše:Chichichi, že se vám do toho míchám, ale už fakt, že jeden z adminů musí napsat: CIT"Prosím, aby toto sdělení nebylo smazáno, jako to předchozí. Děkuji" svědčí o mnohém.
To víš, když jsem ještě měl moderátorská práva - tak jsem měl ve zvyku mazat, když nějaký blábol překročil určitou mez :mrgreen:

Nejvíc mne ovšem baví neschopnost adminů odstranit z mého profilu označení Moderátor. :lol: Takže se všem uživatelům zobrazuji jako moderátor, ikdyž už nemám žádné pravomoce :shock:

Já si snad budu muset zaregistrovat nový login, aby byl ze mně obyčejný uživatel :lol: :lol: :lol:
:mrgreen:

Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník » 12.1.2006 14:35

Je zajímavé, že na K-R takové problémy nejsou a přesto se mnozí uživatelé překrývají (čti: vyskytují na obou forech)... Jde o lidi a o přístup. Jak vidím, tak tady jsou důležitější žabomyší spory, než diskuse o MHD apod., jinak by úroveň nebyla taková, jaká je :lol:

jara
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jara » 12.1.2006 14:35

Změna je život. A kdo byl na srazu tram-fora. Tam se o tom mluvilo že forum dozná změn po novém roce. A fořtík to sám řekl že má práci od nevidim do nevidím. A přesčas tam není nic zvláštního. A to ho také aspoň u mě omluvilo. Také tam řekl že chce práci měnit a tím pádem bude mít více času na forum. A od nového roku se to tady opravdu změnilo. :roll: . Jak to už je otázka. Každý to vnimá jinak.

KM

Příspěvek od KM » 12.1.2006 14:18

Chichichi, že se vám do toho míchám, ale už fakt, že jeden z adminů musí napsat: CIT"Prosím, aby toto sdělení nebylo smazáno, jako to předchozí. Děkuji" svědčí o mnohém.

Proxy
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: zírám

Příspěvek od Proxy » 12.1.2006 14:04

MOp píše:duvod pro obmenu moderatoru je jeden jediny - soucasna uroven fora, ktera se nezamlouva provozovatelum stranek...

tito jedinci nesplnili ocekavani, a tak byli odvolani.

viz fortikova zprava:
Fortik píše:S novým rokem jsme se rozhodli, že uděláme nějaké změny na postech moderátorů. K 10.1.2006 se s námi rozloučí moderátoři Tom a Proxy. 10.1.2006 také přivítáme nové moderátory Tondu Ježka a Dušana. Jako staronový moderátor se objeví MOp. Prosím, aby toto sdělení nebylo smazáno, jako to předchozí. Děkuji
staci ti takovy duvod?

Mně NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Já dokážu pochopit, že Admin Petr nemá na stránky čas, že mu umřel kamarád, a že má nemocnou fenku.

Je to podle mne lidský důvod, který se dá pochopit.

Ovšem nedokážu pochopit, že na stránky nemá čas Fořtík - vůbec nevím proč.

A už vůbec nedokážu pochopit, že když já ležím měsíc vážně nemocný na antibiotikách - tak to admini jako omluvu mé dočasné nepřítomnosti na fóru přijmout nedokážou.

Tahle arogance mne, zvláště od Petra, velice mrzí. Holt musím souhlasit s Martinem.KT, že je strašná škoda, že se dobrý člověk obklopuje všelijakou pakáží, která tyhle super-stránky táhne do horoucích pekel.
Naposledy upravil(a) Proxy dne 12.1.2006 14:37, celkem upraveno 1 x.

MOp

Re: zírám

Příspěvek od MOp » 12.1.2006 11:48

duvod pro obmenu moderatoru je jeden jediny - soucasna uroven fora, ktera se nezamlouva provozovatelum stranek...

tito jedinci nesplnili ocekavani, a tak byli odvolani.

viz fortikova zprava:
Fortik píše:S novým rokem jsme se rozhodli, že uděláme nějaké změny na postech moderátorů. K 10.1.2006 se s námi rozloučí moderátoři Tom a Proxy. 10.1.2006 také přivítáme nové moderátory Tondu Ježka a Dušana. Jako staronový moderátor se objeví MOp. Prosím, aby toto sdělení nebylo smazáno, jako to předchozí. Děkuji
staci ti takovy duvod?

Honzík
problémový jedinec
Kontaktovat uživatele:

zírám

Příspěvek od Honzík » 12.1.2006 11:01

Tak to fakt koukám, co se tu děje. Mě osobně přijde, že by důvody odvolání moderátorů měly být veřejné pro všechny, co sem chodí. Někam to napsat, to je můj názor. Vůbec nevím, proč byl Proxy vyhozen a proč Tom a třeba bych to taky rád věděl. Nebo se snad někdo stydí to sem veřejně napsat?

BEZEJMENNÝ

Příspěvek od BEZEJMENNÝ » 12.1.2006 5:58

Tom píše: Oni se s námi báli komunikovat nebo to nechápu. Pak se ani nedivím, že zde hráli svojí hru někde v pozadí v tajné administrátorsko-moderátorské komnatě. Kdyby pro to byly důvody nedivil bych se, ale tady ty důvody nebyly... A nějaké vyjádření od výše postavených...? Zatím se mi dostalo info jen od fořtíka SZ, že na vyhození mě navrhl Petr.
"...šel jsi vlastní cestou,a to se zrovna nenosí
i pes,kterej chce přízeň,svýho pána poprosí..."
docela příhodně to tahle část písničky tady vystihuje,ne :evil: .

Martin-KT8D5.RN2P

Příspěvek od Martin-KT8D5.RN2P » 11.1.2006 19:16

MOp píše:
Martin-KT8D5.RN2P píše: Dostal si to za věrnost a poslušnost.
haf, haf.. na to se totiž nic jiného odpovědět nedá..
Ale je to přesné, konečně i ty si to uznal. :D já plácám a klaním se.

MOp

Příspěvek od MOp » 11.1.2006 19:12

Martin-KT8D5.RN2P píše: Dostal si to za věrnost a poslušnost.
haf, haf.. na to se totiž nic jiného odpovědět nedá..

Tonda Ježek
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tonda Ježek » 11.1.2006 18:37

radek31 píše: pokud jde o mě (i když bych to moc nechápal), tak stačí říct .... - byla by škoda, kdybys to nedělal
Ne Radku, o Tebe rozhodně nejde. Jde o 9001 a Mopa.
Protože si myslím, že moderátor, by měla být osoba neutrální a s jistou dávkou respektu. A to tito dva podle mně rozhodně zde na foru nenaplňují. Bohužel tím, že je složení takové jaké je, se ve mě budí pocit, že jsem byl nominovám z důvodu jakési vyváženosti, aby obě strany (skrytě zde soupeřící) měly stejné zastoupení a tato role se mi vůbec nelíbí.
:smt024 píše:v tom případě není nic jednoduššího, než mě navrhnout na odvolání za nekázeň! tento vpis je hrubé porušení pravidel. máš tak alespoň důvod!

Tom
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tom » 11.1.2006 18:14

Martin-KT8D5.RN2P píše:
manil píše:hm...přijde mě, že to moc prožíváte. Ideální by bylo, kdyby byl na foru jeden admin a maximálně jeden spolehlivý moderátor. Pak by se tady nikdo nehádal a všichni by byli spokojeni.
Já souhlasim, jde o prd, ale tak nějak ze zpráv Proxe a Toma, mi přijde že na ně byla možná udělaná trochu levota. Ale Fořtík mi včera leccos objasnil, ale přijde mi, že to nebylo úplně fér. Ale máš pravd je to puntík.
Oni se s námi báli komunikovat nebo to nechápu. Pak se ani nedivím, že zde hráli svojí hru někde v pozadí v tajné administrátorsko-moderátorské komnatě. Kdyby pro to byly důvody nedivil bych se, ale tady ty důvody nebyly... A nějaké vyjádření od výše postavených...? Zatím se mi dostalo info jen od fořtíka SZ, že na vyhození mě navrhl Petr.

Odpovědět