Provoz fóra

Co se nevešlo. Pokud chcete znát názory jiných i na netramvajová témata, ptejte se zde. Máte něco, o co se chcete podělit s ostatními? Pak pište sem...

Moderátor: TRAM-FÓRUM

Odpovědět
Proxy
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Proxy » 12.1.2006 17:08

Petr píše:Takže vše nasvědčovalo tomu (alespoň já se k tomu přikláněl), že od nového roku budeme mít +2 moderátory a vyzkoušíme jak to běhá a neběhá. Fořtík chtěl jejich počet udržet, já mohu čestně prohlásit, že jsem nikoho z odevších na odchod nenavrhl. Bohužel jsou kolem mé osoby neustále nějaké šumy, lidé se nezeptají do očí, ale raději píší bludy (ano, patří to Tome na Tebe i na Tebe Proxy...) a já pak vypadám jako ta největší svině které může být.
Promiň, Petře, ale Fořtík tady napsal, že se jedná o rozhodnutí jakési "RADY ADMINISTRÁTORŮ" - takže já jsem při psaní své reakce vycházel z jeho slov. Pokud se Petře domníváš, že jsou to "bludy" - vyřiď si to s Fořtíkem, který vaši dohodu prezentoval jinak, než ji vidíš ty. Názor na Fořtíka si udělá každý sám.

Možná zde spoustu lidí překvapuje, že vše píši otevřeně a do veřejné sekce, ale myslím, že neuškodí, pokud všichni vidí do zákulisí.
A doufám, že si někdo nemyslíte, že ze mne mluví vztek, jen jsem trochu zklamán. :shock: takže tak :|

Martin-KT8D5.RN2P

Příspěvek od Martin-KT8D5.RN2P » 12.1.2006 17:00

Já bych to nerozebíral veřejně, ale tentokrát trochu nemluvíš pravdu. Přátelé ne, že by Vás to někoho mělo zajímat, opět žabomyší válka já vs. Petr Veliký, ale nenechám se na veřejnosti osočovat tím, že jsem po petrovi žádal administrátorství zkraje prosince. My se totiž spolu od září loňského roku nebavíme!!! Respektive Petr se mnou. Víš o co jde?? Proč si se mnou skončil, já jedinej asi jsem se ti nebál bez servítek říct svůj vlastní názor do očí. A toho se od řady tvých věrných nikdy nedočkáš. Uměl to i Jonáš, co??? 8-)

Petr
Provozovatel
Bydliště: ....Brejšín přes noc na flešku hodí novej program křižovatky, já s Démonem zajedem přešroubovat znač
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petr » 12.1.2006 16:58

kocour píše:A trochu o něčem jiném. Když tak pozoruji, co se na fóru všechno řeší: Dávejte si už sakra jednou bacha, co sem píšete. Tohle fórum má několikanásobně více čtenářů, než přispěvatelů ... ti, kterých se to týká, vědí, co tím myslím.
To někteří stále dělají že nevědí... A pár problémů už bylo žehleno. Když už si to nakousnul. Ale to jen tak na okraj...

kocour

Příspěvek od kocour » 12.1.2006 16:57

A trochu o něčem jiném. Když tak pozoruji, co se na fóru všechno řeší: Dávejte si už sakra jednou bacha, co sem píšete. Tohle fórum má několikanásobně více čtenářů, než přispěvatelů ... ti, kterých se to týká, vědí, co tím myslím.

Tom
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tom » 12.1.2006 16:55

Petr píše:Že bylo potřeba pročistit ozvduší na fóru je snad jasné každému. Pokud si přečteme příspěvky některých návštěvníků, snadno zjistíme, že sem chodí pouze za účelem provokování a rozdýchávání bojů.
Šlo by to více specifikovat, myslím že tu byl dosud celkem klid. Sem tam docházelo k usměrnění diskuzi. Ale nejde říci že by to tady nefungovalo.
Petr píše:Fořtík chtěl jejich počet udržet, já mohu čestně prohlásit, že jsem nikoho z odevších na odchod nenavrhl. Bohužel jsou kolem mé osoby neustále nějaké šumy, lidé se nezeptají do očí, ale raději píší bludy (ano, patří to Tome na Tebe i na Tebe Proxy...) a já pak vypadám jako ta největší svině které může být.
Takže kdo to navrhl. Fořtík mi psal že ty :) Teď tu píšeš že ty ne... Informační šum? Zatím tedy nevím co si o tom mám myslet.

Petr
Provozovatel
Bydliště: ....Brejšín přes noc na flešku hodí novej program křižovatky, já s Démonem zajedem přešroubovat znač
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petr » 12.1.2006 16:53

Martin-KT8D5.RN2P píše:Já děkuji za vyjádření. Sice nesouhlasim s tim, že bych to chtěl dělat, to je sice pravda chtěl jsem být moderátor, ale tato myšlenka mě opustila v srpnu loňského roku!!! Petře, jenže nikdo z nás si sem netahá partnery. A skutečně nevim, jak Dušan někoho bude krotit, když bouhne vždycky jako já... :wink:
Ano, naposledy si požadoval možnost být moderátorem zkraje prosince. Yvona na fórum chodila dávno před tím, než jsme se seznámili. Takže nikdo sem nikoho "netahá", a i kdyby "tahal", tak nevím co je na tom špatného. Proč by nemohl mluvit každý za sebe. Představ si, že jsou i témata, v nichž se neshodnou i dva lidé si blízcí. Překvapení, co ?

Martin-KT8D5.RN2P

Příspěvek od Martin-KT8D5.RN2P » 12.1.2006 16:50

Petr píše: Tolik tedy mých pár řádek k TF, po nichž bylo voláno.
=D> =D> Já děkuji za vyjádření. Sice nesouhlasim s tim, že bych to chtěl dělat, to je sice pravda chtěl jsem být moderátor, ale tato myšlenka mě opustila v srpnu loňského roku!!! Petře, jenže nikdo z nás si sem netahá partnery. A skutečně nevim, jak Dušan někoho bude krotit, když bouhne vždycky jako já... :wink:

Tonda Ježek
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Re: zírám

Příspěvek od Tonda Ježek » 12.1.2006 16:49

Yvona píše: Mimochodem, mám takový neblahý pocit, že ten, kdo je s novým osazenstvem moderátorů TF silně nespokojen má akorát tak vztek, že moderátoren není on sám.
Já jsem také nespokojen, ale u mě Tvé tvrzení určitě neplatí :twisted:
Já si myslim, že méně je někdy více a to platí i u počtu moderátorů. Je jich zde zbytečně moc.

To Kocour:
něco jako volby zde proběhlo kdysi dávno ve formě ankety...výsledky je možno vidět na http://anketa.mhdcr.biz , ale to už asi dávno nikoho nezajímá.

Petr
Provozovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petr » 12.1.2006 16:44

Je zajímavé, že nědávno tu někdo řešil, co má osoba vlastně znamená pro fórum. Vyznělo to, že jsem tu čestným adminem, což je výraz s nímž vnitřně souhlasím a většinu pravomocí má Fořtík.
Když fórum vznikalo, stránky pražské tramvaje nebyly na serveru, který umožňoval php. Proto ho Fořtík spustil na svém prostoru. Následně bylo fórum přesunuto tam, kam patřilo, tedy po pražské tramvaje. Fořtíka beru jako otce fóra a myslím si, že hlavní zodpovědnost nese on, podobně jako za Preference Mirek Grossman, za Fotožurnál Mop a za páteřní stránky já sám.
Že bylo potřeba pročistit ozvduší na fóru je snad jasné každému. Pokud si přečteme příspěvky některých návštěvníků, snadno zjistíme, že sem chodí pouze za účelem provokování a rozdýchávání bojů. Připadlo mi jako ideální, aby se novým moderátorem stal Dušan, který by mohl trochu z patra krotit některé ujeté diskuze. Dušan podmínil své moderátorství návratem Mopa.
Takže vše nasvědčovalo tomu (alespoň já se k tomu přikláněl), že od nového roku budeme mít +2 moderátory a vyzkoušíme jak to běhá a neběhá. Fořtík chtěl jejich počet udržet, já mohu čestně prohlásit, že jsem nikoho z odevších na odchod nenavrhl. Bohužel jsou kolem mé osoby neustále nějaké šumy, lidé se nezeptají do očí, ale raději píší bludy (ano, patří to Tome na Tebe i na Tebe Proxy...) a já pak vypadám jako ta největší svině které může být.
Z některých reakcí bohužel až moc cítím zášť návštěvníků, že se moderátory nestali oni (a buďme konkrétní Martin-KT8D5.RN2P).
Pokud se mají dva lidé rádi, je vcelku logické, že na sebe vzájemně nedají dopustit. To je občas případ Yvonky. Myslím si, že pokud by někdo kydal hnůj na vašeho partnera, asi by se vám to také nelíbilo. Jenže vaši partneři nejsou "mediálně" provaření, neprovozují webové stránky a žijí si v pohodě svým soukromým životem. To já ne. Nuž, co se dá dělat...
Tolik tedy mých pár řádek k TF, po nichž bylo voláno.

kocour

Příspěvek od kocour » 12.1.2006 16:40

A nechcete ty moderátory prostě volit?

Hezky ať každý, kdo po tom touží, stručně sepíše, jak by podle něho mělo fórum vypadat a k čemu sloužit, s tím ať jde na trh, a všichni pak ať svými hlasy rozhodnou, která z "vizí" je pro ně přijatelnější a jaké fórum chtějí mít, jestli splaškové nebo nesplaškové, sešněrované nebo nesešněrované, dříví v lese nebo višňový sad, jestli si chtějí připadat na fóru jako malé děti nebo aby se s nimi zacházelo jako s dospělými lidmi ...

Byl by to takový problém?

Co se týče změn moderátorů, nemůže to být prostě tím, že Proxy i Tom nemají nic společného s DP a mají dál k hochům, co spolu mluví?

Btw, Petr by se asi opravdu vyjádřit měl. Jednou je prostě šéf a k tomu prostě komunikace neoddělitelně patří. Jinak konec autority, začnou šéfovat různí jiní a hádat se a pak to vypadá, jak to tu vypadá.

jara
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jara » 12.1.2006 16:32

Martin-KT8D5.RN2P píše:No já nevim, ale Petr to snad platí, ne??
NO do tohoto nebudu zasahovat. Web něco stojí. Já se tam chodím koukat a peníze mě už okolo nezajimají. To je věc provozovatele. A jak to mají mezi sebou to nevím. Takže nezasahuji. Je to jejich soukromá věc. Jak to mají dělané. A dost lidí když mají takhle doménu a platí tak se střidají. Případně to mají rozdělené a každej platí podle toho kolik tam toho má. Jak je to tady nevím. A myslím že je to věc "zřizovatele" tohoto webu.

Martin-KT8D5.RN2P

Příspěvek od Martin-KT8D5.RN2P » 12.1.2006 16:28

Proxy píše:
Potrefená husa - vždycky kejhá nejvíc. Známe to dobře ty i já.

Byl jsem moderátorem dost dlouho, zato ty tu zevluješ příliš krátce, tak jak si vůbec dovoluješ naznačit, že mně na Tram-foru nezáleží. Já si myslím, že jsem pro tram-forum udělal dost a výsledky ankety mi to potvrzují.
Když jsem se stal moderátorem - tak jsem několik dní v kuse trávil čištěním všech sekcí - jsem zvědav, kdo z nových moderátorů bude podobně schopen diskuznímu fóru věnovat tolik času jako já.

Vždy jsem hájil tram-forum proti odpůrcům a považuji tyto stránky za trochu srdeční záležitost. Byl jsem rád, že mohu být alespoň trochu nápomocen projektu, kterému jsem od začátku držel palce.

Ty jsem chodíš hlavně z důvodu, abys měla Petra pod pantoflem a díky tvým příspěvkům Petr vypadá trochu jako srab, kterého musí jeho ženská schovávat pod své sukně.
=D> =D> Tohle je silná pravda... Konečně na to někdo měl, to napsat.

Tom
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tom » 12.1.2006 16:26

Jinak já tu opět zopakuju to proč se tím zabývám, jinak by mě to bylo vcelku u ......

a) admini pravděpodobně nechtěli cokoliv kamkoliv oznámit... Proč?, Zjistil jsem to až když sem chtěl přesouvat v budoucnosti...

b) byť sice existuje nějaké moderátorské fórum proč jsem do něj neměl přístup?

c) zvláštní přístup i po tomto skandálu, kdy se fořtík pouze omluvil že mě tu chtěl a že tedy je to na Petrovi, Petr se nevyjádřil. Očekávám tedy ještě nějaké vyjádření.

d) Co bylo důvodem této změny? Co si od toho kdo slibuje.

Prosil bych vyjádření hlavně od některého z adminů. Na tiskové mluvčí nehraju...

jara
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jara » 12.1.2006 16:26

Proxy píše: Járo, Yvonko, špatně jste mne odhadli. Já vůbec netoužím zpět po moderátorském fleku. Můj život je daleko bohatší než aby mi šlo o kousek virtuální slávy.
Jak jsem řekl, jedno mne mrzí, že Petr a Fořtík nejsou schopni velkorysosti k ostatním, a přitom sami vyžadují aby ze stejných důvodů byli tolerováni oni sami.
Já teda nemyslel tebe zrovna. Jak jsem psal dříve. Chápu tebe a Toma. Je to dost blbé když ti ani nikdo neřekl že k nějakému datu se mění stav moderatorů a tak že v nové skupině nejsi. Aspon toto ti mohl někdo napsat. Pokud teda neudělal chápu tvé ohlasy.

Tom
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tom » 12.1.2006 16:18

Yvona píše: Wau, tady je to jako v politické aréně?
Tak tedy nevím, kdo je tady ta pakáž ? Nezlob se na mě, ale je fajn, že moderátorství dostali do rukou lidi, kterým nebude a není jedno, co se na TF občas objeví za hnusné splašky. A hlavně jsou to lidi, co jsou u PC velice často, tudíž mají čas se TF věnovat a nastavit mu nějakou úroveň nežli tu, co mu někteří nespokojenci dávají nyní.
Tak vám klucííí moderátorský přeji hodně úspěchů a málo splašek :lol:

Mimochodem, mám takový neblahý pocit, že ten, kdo je s novým osazenstvem moderátorů TF silně nespokojen má akorát tak vztek, že moderátoren není on sám.
Tohle moc dobře nechápu, tím jako chceš třeba říci že já tu nebyl tak často :lol: :lol: ?

Odpovědět