Provoz fóra
Moderátor: TRAM-FÓRUM
- Tonda Ježek
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
-
jara
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Já se klidně přiznám i tady. Když to udělá dobře. Ono to je ale dlouhodobé. A když je to soukromé tak by se to mohlo řešit jinak. Třeba to tolik lidí nezajimáTonda Ježek píše:Ono to sice zasahuje do osobního života, ale v tomhle případě jsem se rozhodl postupovat takto (mimochodem, potrefená husa už se ozvala pomocí SZ)![]()
- Tonda Ježek
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Ono to sice zasahuje do osobního života, ale v tomhle případě jsem se rozhodl postupovat takto (mimochodem, potrefená husa už se ozvala pomocí SZ)radek31 píše:no to je samozřejmě správný přístup (pokud jde o net, v reálném životě by byl člověk otloukánek), ale ne každý ho aplikuje
trochu jsem zpřesouval nepoužívaná témata do archivu
Naposledy upravil(a) Tonda Ježek dne 12.1.2006 18:20, celkem upraveno 1 x.
radek31 píše: já jsem se do moderování nehrnul, bylo mi nabídnuto, pokud to budu dělat špatně
tak i když to budeš dělat špatně, zasedne rada administrátorů...
viewtopic.php?p=38281#38281
- Tonda Ježek
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
-
radek31
- Moderátor
ad 1) třeba tohle:kocour píše:1) Můžeš mi definovat pojem "nesmyslný příspěvek"?
2) Můžeš mi vysvětlit, co je špatného na odcitování cizích 20 vět a přidání krátkého komentáře?
3) Jestli tě otravuje číst, jak se lidi hádaj, tak to nedělej a nemoderuj. Spor je podstatou diskuse - kdyby spolu všichni ve všem souhlasili, tak tu nemusíme být. Doufám, že ses jen nepřesně vyjádřil, ale pokud to vidíš opravdu takto a hádky tě otravují, pak skutečně nejsi typ na moderování. Bez urážky.[/color]
ad 2) citace má být stručná, aby bylo jasné na co pisatel reaguje, ale nemá zahrnovat celé předchozí dění - a když martin odcituje 4 po sobě jdoucí příspěvky, přidá jednu větu a to celé udělá 3x v řadě jako dnes, tak zabere celou stránku a informační hodnota nulaMartin-KT8D5.RN2P píše:Nejblíž je Pankrác ne??Pepa píše:Z které vozovny jsou na I.P.Pavlova "svačináři"
ad 3) nemyslím myšlenkový/věcný spor - s tím nemám problém, ale zbytečné provokace/pokusy vyvolat hádku typu
já jsem se do moderování nehrnul, bylo mi nabídnuto, pokud to budu dělat špatně tak mi zase tu pravomoc odeberou a bude klid - nemám s tím problémněkdo si mohl odpustit ty nesmyslný kecy
do té doby se budu snažit to dělat co nejlépe
už jsem párkrát do příspěvků zasáhl (hlavně pokud jde o citace) a zatím to imho žádnou zlou krev nevyvolalo, takže to asi nebylo zbytečné
- Tonda Ježek
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
-
kocour
radek31 píše: ... že nebudu tolerovat žádné osobní výpady a nesmyslné příspěvky, kde se jen odcituje 20 vět ostatních, přidá jedna věta a hotovo ...
hlavně bych chtěl do fóra trochu vrátit slušnost, otravuje mě číst jak se pořád lidi hádaj - a to platí pro všechny"
1) Můžeš mi definovat pojem "nesmyslný příspěvek"?
2) Můžeš mi vysvětlit, co je špatného na odcitování cizích 20 vět a přidání krátkého komentáře?
3) Jestli tě otravuje číst, jak se lidi hádaj, tak to nedělej a nemoderuj. Spor je podstatou diskuse - kdyby spolu všichni ve všem souhlasili, tak tu nemusíme být. Doufám, že ses jen nepřesně vyjádřil, ale pokud to vidíš opravdu takto a hádky tě otravují, pak skutečně nejsi typ na moderování. Bez urážky.
-
Martin-KT8D5.RN2P
-
radek31
- Moderátor
Jonáše si prosím do pusy neber - hlavní důvod proč sem už nechodí je, že místo zajímavých informací tu převládají hádky a napadání se navzájem - a co si budeme namlouvat ty jsi vždy na počátku - abys něco zajímavého, přínosného napsal to nepamatuju, zato pomalu každou hádku rozjíždíšMartin-KT8D5.RN2P píše:Uměl to i Jonáš, co???
zkus si (na zkoušku) pár dní nejít na fórum a pak až se vrátíš budeš asi překvapen, že hádky tu nebudou téměř vůbec
ještě budu s Petrem a/nebo Fořtíkem řešit jak přísnou si představují údržbu fóra, ale už teď ti říkám, že nebudu tolerovat žádné osobní výpady a nesmyslné příspěvky, kde se jen odcituje 20 vět ostatních, přidá jedna věta a hotovo ...
hlavně bych chtěl do fóra trochu vrátit slušnost, otravuje mě číst jak se pořád lidi hádaj - a to platí pro všechny
a pár postřehů na závěr:
Petr je velmi zaměstnaný člověk a kdyby měl řešit ještě žabomyší spory na fóru, tak nedělá nic jiného - myslím, že můžeme být rádi, že je štědrý sponzor - takže to chce hodně ubrat ve výpadech na jeho stranu
Mop - věřím tomu, že bude velmi platný moderátor, bude stačit vyjasnit si pár věcí z dřívějška a bude to OK - těžko najdeme někoho, kdo se bude moderování věnovat s takovým nasazením
Dušan - asi nemá moc času, ale je to rozumný a slušný člověk, takže jako morální autorita bude nepochybně přínosem
Fořtík - bez něj by žádné fórum ani nebylo, nemá cenu dále komentovat
Tonda Ježek - bezproblémová, nekonfliktní osobnost, proti němu myslím nikdo nic napsat nemůže
Mimoto jelikož sem u sebe na fóru také měnil moderátory (cca 5 dní před tím než tu): http://www.metroweb.cz/diskuze/viewtopi ... 0313#30313
stačilo na to pár slov... nechápu proč to nejde tady...
stačilo na to pár slov... nechápu proč to nejde tady...