Provoz fóra

Co se nevešlo. Pokud chcete znát názory jiných i na netramvajová témata, ptejte se zde. Máte něco, o co se chcete podělit s ostatními? Pak pište sem...

Moderátor: TRAM-FÓRUM

Odpovědět
Tonda Ježek
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tonda Ježek » 12.1.2006 18:22

Nepřeji si, aby mi někdo psal komentáře do mých příspěvků!!! Pokud se to někomu z uživatelů líbí, tak ať napíše moderátorům souhlas!
Jestliže to není dotyčný schopen pochopit, nevím jestli je to ten pravý člověk na svém místě!

jara
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jara » 12.1.2006 18:21

Tonda Ježek píše:Ono to sice zasahuje do osobního života, ale v tomhle případě jsem se rozhodl postupovat takto (mimochodem, potrefená husa už se ozvala pomocí SZ) :D
Já se klidně přiznám i tady. Když to udělá dobře. Ono to je ale dlouhodobé. A když je to soukromé tak by se to mohlo řešit jinak. Třeba to tolik lidí nezajimá

jeden moderátor

Příspěvek od jeden moderátor » 12.1.2006 18:20

:smt024 napsal(a):
to ale nebylo nutne, jiz jsem to protridil v utery..

Tonda Ježek
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tonda Ježek » 12.1.2006 18:02

radek31 píše:no to je samozřejmě správný přístup (pokud jde o net, v reálném životě by byl člověk otloukánek), ale ne každý ho aplikuje
Ono to sice zasahuje do osobního života, ale v tomhle případě jsem se rozhodl postupovat takto (mimochodem, potrefená husa už se ozvala pomocí SZ) :D

trochu jsem zpřesouval nepoužívaná témata do archivu
:wink:
Naposledy upravil(a) Tonda Ježek dne 12.1.2006 18:20, celkem upraveno 1 x.

radek31
Moderátor

Příspěvek od radek31 » 12.1.2006 17:44

Tonda Ježek píše:Já to jako spor neberu. Zkrátka někdo mě pomlouvá, tak ho považuji za chudáka a ubožáka a tím to pro mě končí. Mně to zase nějak extra nevzrušuje :D
no to je samozřejmě správný přístup (pokud jde o net, v reálném životě by byl člověk otloukánek), ale ne každý ho aplikuje

Tom
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tom » 12.1.2006 17:40

radek31 píše: já jsem se do moderování nehrnul, bylo mi nabídnuto, pokud to budu dělat špatně

tak i když to budeš dělat špatně, zasedne rada administrátorů... :)
viewtopic.php?p=38281#38281

Tonda Ježek
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tonda Ježek » 12.1.2006 17:38

radek31 píše:to víš, já nejsem moc v obraze, co se týká osobních sporů - ale mám pocit, že to se brzo změní
Já to jako spor neberu. Zkrátka někdo mě pomlouvá, tak ho považuji za chudáka a ubožáka a tím to pro mě končí. Mně to zase nějak extra nevzrušuje :D

radek31
Moderátor

Příspěvek od radek31 » 12.1.2006 17:36

Tonda Ježek píše:To by ses hodně divil, jak ležim některým lidem v žaludku a co o mně roznášejí za pomluvy... :wink:
to víš, já nejsem moc v obraze, co se týká osobních sporů - ale mám pocit, že to se brzo změní

radek31
Moderátor

Příspěvek od radek31 » 12.1.2006 17:35

kocour píše:1) Můžeš mi definovat pojem "nesmyslný příspěvek"?

2) Můžeš mi vysvětlit, co je špatného na odcitování cizích 20 vět a přidání krátkého komentáře?

3) Jestli tě otravuje číst, jak se lidi hádaj, tak to nedělej a nemoderuj. Spor je podstatou diskuse - kdyby spolu všichni ve všem souhlasili, tak tu nemusíme být. Doufám, že ses jen nepřesně vyjádřil, ale pokud to vidíš opravdu takto a hádky tě otravují, pak skutečně nejsi typ na moderování. Bez urážky.[/color]
ad 1) třeba tohle:
Martin-KT8D5.RN2P píše:
Pepa píše:Z které vozovny jsou na I.P.Pavlova "svačináři" :?:
Nejblíž je Pankrác ne?? :?
ad 2) citace má být stručná, aby bylo jasné na co pisatel reaguje, ale nemá zahrnovat celé předchozí dění - a když martin odcituje 4 po sobě jdoucí příspěvky, přidá jednu větu a to celé udělá 3x v řadě jako dnes, tak zabere celou stránku a informační hodnota nula

ad 3) nemyslím myšlenkový/věcný spor - s tím nemám problém, ale zbytečné provokace/pokusy vyvolat hádku typu
někdo si mohl odpustit ty nesmyslný kecy
já jsem se do moderování nehrnul, bylo mi nabídnuto, pokud to budu dělat špatně tak mi zase tu pravomoc odeberou a bude klid - nemám s tím problém
do té doby se budu snažit to dělat co nejlépe

už jsem párkrát do příspěvků zasáhl (hlavně pokud jde o citace) a zatím to imho žádnou zlou krev nevyvolalo, takže to asi nebylo zbytečné

Tonda Ježek
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tonda Ježek » 12.1.2006 17:28

radek31 píše: Tonda Ježek - bezproblémová, nekonfliktní osobnost, proti němu myslím nikdo nic napsat nemůže
To by ses hodně divil, jak ležim některým lidem v žaludku a co o mně roznášejí za pomluvy... :wink:

kocour

Příspěvek od kocour » 12.1.2006 17:28

radek31 píše: ... že nebudu tolerovat žádné osobní výpady a nesmyslné příspěvky, kde se jen odcituje 20 vět ostatních, přidá jedna věta a hotovo ...
hlavně bych chtěl do fóra trochu vrátit slušnost, otravuje mě číst jak se pořád lidi hádaj - a to platí pro všechny"

1) Můžeš mi definovat pojem "nesmyslný příspěvek"?

2) Můžeš mi vysvětlit, co je špatného na odcitování cizích 20 vět a přidání krátkého komentáře?

3) Jestli tě otravuje číst, jak se lidi hádaj, tak to nedělej a nemoderuj. Spor je podstatou diskuse - kdyby spolu všichni ve všem souhlasili, tak tu nemusíme být. Doufám, že ses jen nepřesně vyjádřil, ale pokud to vidíš opravdu takto a hádky tě otravují, pak skutečně nejsi typ na moderování. Bez urážky.

radek31
Moderátor

Příspěvek od radek31 » 12.1.2006 17:25

Martin-KT8D5.RN2P píše:To jsem viděl kolem Vánoc v NK, nejsem jedinej, kdo tady vytváří spory.
teď se bavíme o fóru

neboj, oni to velmi rychle pochopí i ostatní, ale ty jsi holt posledních pár dnů/týdnů nejviditelnější příklad nevhodného chování a nedostatku autocenzury

Martin-KT8D5.RN2P

Příspěvek od Martin-KT8D5.RN2P » 12.1.2006 17:23

Vůbec?? To jsem viděl kolem Vánoc v NK, nejsem jedinej, kdo tady vytváří spory. :wink: A Jonáše si do pusy neberu, neb je to můj přítel.

radek31
Moderátor

Příspěvek od radek31 » 12.1.2006 17:20

Martin-KT8D5.RN2P píše:Uměl to i Jonáš, co??? 8-)
Jonáše si prosím do pusy neber - hlavní důvod proč sem už nechodí je, že místo zajímavých informací tu převládají hádky a napadání se navzájem - a co si budeme namlouvat ty jsi vždy na počátku - abys něco zajímavého, přínosného napsal to nepamatuju, zato pomalu každou hádku rozjíždíš

zkus si (na zkoušku) pár dní nejít na fórum a pak až se vrátíš budeš asi překvapen, že hádky tu nebudou téměř vůbec

ještě budu s Petrem a/nebo Fořtíkem řešit jak přísnou si představují údržbu fóra, ale už teď ti říkám, že nebudu tolerovat žádné osobní výpady a nesmyslné příspěvky, kde se jen odcituje 20 vět ostatních, přidá jedna věta a hotovo ...
hlavně bych chtěl do fóra trochu vrátit slušnost, otravuje mě číst jak se pořád lidi hádaj - a to platí pro všechny

a pár postřehů na závěr:

Petr je velmi zaměstnaný člověk a kdyby měl řešit ještě žabomyší spory na fóru, tak nedělá nic jiného - myslím, že můžeme být rádi, že je štědrý sponzor - takže to chce hodně ubrat ve výpadech na jeho stranu

Mop - věřím tomu, že bude velmi platný moderátor, bude stačit vyjasnit si pár věcí z dřívějška a bude to OK - těžko najdeme někoho, kdo se bude moderování věnovat s takovým nasazením

Dušan - asi nemá moc času, ale je to rozumný a slušný člověk, takže jako morální autorita bude nepochybně přínosem

Fořtík - bez něj by žádné fórum ani nebylo, nemá cenu dále komentovat

Tonda Ježek - bezproblémová, nekonfliktní osobnost, proti němu myslím nikdo nic napsat nemůže

Tom
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tom » 12.1.2006 17:08

Mimoto jelikož sem u sebe na fóru také měnil moderátory (cca 5 dní před tím než tu): http://www.metroweb.cz/diskuze/viewtopi ... 0313#30313
stačilo na to pár slov... nechápu proč to nejde tady...

Odpovědět