jsem sám, kdo si myslí, že kázání ANONYMA o odvaze je směšné? slušný člověk se představíAnonymous píše:Děkuji moderátorovi "radek31", že nemá odvahu (?) odpovědět na otázku, co si představuje pod pojmem "autocenzura"...
Čímž se sám nabízí, aby se mu to jednou vymstilo![]()
A propos: kolik moderátorů absolvovalo nějaký kurz asertivity? Pokud ano, tak asi u toho spali nebo neví, jak s tím naložit...[/u]
autocenzura: autor si po sobě přečte co napsal ještě před odesláním a pokud sám usoudí (podle svých morálních a rozumových kvalit), že napsal blbost/zbytečnost/urážku tak svůj příspěvek neodešle, ale přepracuje/napíše znovu/počká až bude mít co říct a nespamuje zbytečně
já to tak dělám a odhaduji, že asi 1/10 mých příspěvků neprošla přes vlastní autocenzuru a nikdy se nedostala dál na fórum
pokud by moje vysvětlení nebuse stačit vážený anonyme, tak doporučuji http://www.google.com a nastudujte si to sám, jde o poměrně známé slovo, zaráží mne, že ho neznáte
a btw pokud je mi známo, tak není povinnost moderátora být na fóru 24/7 a tak nechápu váš tón když vám necelé 2 hodiny neodpovím - kdybyste ten čas investoval do hledání slova autocenzura na internetu jistě by to pro vás bylo přínosnější