Provoz fóra

Co se nevešlo. Pokud chcete znát názory jiných i na netramvajová témata, ptejte se zde. Máte něco, o co se chcete podělit s ostatními? Pak pište sem...

Moderátor: TRAM-FÓRUM

Odpovědět
radek31
Moderátor

Příspěvek od radek31 » 12.1.2006 20:45

Anonymous píše:Děkuji moderátorovi "radek31", že nemá odvahu (?) odpovědět na otázku, co si představuje pod pojmem "autocenzura"...
Čímž se sám nabízí, aby se mu to jednou vymstilo :wink:
A propos: kolik moderátorů absolvovalo nějaký kurz asertivity? Pokud ano, tak asi u toho spali nebo neví, jak s tím naložit...[/u]
jsem sám, kdo si myslí, že kázání ANONYMA o odvaze je směšné? slušný člověk se představí

autocenzura: autor si po sobě přečte co napsal ještě před odesláním a pokud sám usoudí (podle svých morálních a rozumových kvalit), že napsal blbost/zbytečnost/urážku tak svůj příspěvek neodešle, ale přepracuje/napíše znovu/počká až bude mít co říct a nespamuje zbytečně

já to tak dělám a odhaduji, že asi 1/10 mých příspěvků neprošla přes vlastní autocenzuru a nikdy se nedostala dál na fórum

pokud by moje vysvětlení nebuse stačit vážený anonyme, tak doporučuji http://www.google.com a nastudujte si to sám, jde o poměrně známé slovo, zaráží mne, že ho neznáte

a btw pokud je mi známo, tak není povinnost moderátora být na fóru 24/7 a tak nechápu váš tón když vám necelé 2 hodiny neodpovím - kdybyste ten čas investoval do hledání slova autocenzura na internetu jistě by to pro vás bylo přínosnější

kocour

Příspěvek od kocour » 12.1.2006 20:41

A že do toho vstupuju potřetí, soukromé věci byste tu opravdu neměli řešit. Tady Proxy vážně ujel, tohle se nedělá.

Yvona

Re: Proxy

Příspěvek od Yvona » 12.1.2006 20:40

Martin-KT8D5.RN2P píše:Yvono, ale v tom je rozdíl, nikdo jinej sem soukromí netahá!!!! A pokud máš potřebu, stavět na tom, že si Petrovi blízká osoba, tak je to málo, ale. Nikdo by z tebou neměl problém, pokud by ses nechovala, stylem, mě to tady skoro patří, jelikož jsem první dáma. A hned za všim vidíš, spiklenectví proti Petrovi...
Díky za tu "první dámu", to mě zahřálo u srdíčka a zvýšilo o stupínek mé sebevědomí.
Do mě a Petra se laskavě už nikdy nepleť a to platí i pro ostatní :!: . Můj vztah není veřejná záležitost a není třebas ho tady dále pitvat, nehledě na to, že to do TF vůbec nepatří. Takže to laskavě RESPEKTUJTE :!: .

Honzík
problémový jedinec
Kontaktovat uživatele:

Martin KT8D5RN2

Příspěvek od Honzík » 12.1.2006 20:38

Promiň, ale rozhodně mi nepřijde, že takto Yvona reaguje. Skutečně to vypadá, že se snažíš vyvolat hádku skoro s každým. Nezlob se na mě, ale není dne, kdybys nepoužil trochu svého jedu. Co kdyby sis vytvořil nějaký rituál, který by ti od toho pomohl? Zbytečně reaguješ skoro na každého popichovačným způsobem. A jestli se tu někdo chová neurvale, tak se spíš zamysli nad sebou. Jednáš tady s mnohými jako s plebsem a považuješ se pomalu za Caesara. A Mnohdy tu máš řečí jako koza bobků.
Martin-KT8D5.RN2P píše:Yvono, ale v tom je rozdíl, nikdo jinej sem soukromí netahá!!!! A pokud máš potřebu, stavět na tom, že si Petrovi blízká osoba, tak je to málo, ale. Nikdo by z tebou neměl problém, pokud by ses nechovala, stylem, mě to tady skoro patří, jelikož jsem první dáma. A hned za všim vidíš, spiklenectví proti Petrovi...
Naposledy upravil(a) Honzík dne 12.1.2006 21:47, celkem upraveno 1 x.

212.47.15.24

Příspěvek od 212.47.15.24 » 12.1.2006 20:33

Děkuji moderátorovi "radek31", že nemá odvahu (?) odpovědět na otázku, co si představuje pod pojmem "autocenzura"...
Čímž se sám nabízí, aby se mu to jednou vymstilo :wink:
A propos: kolik moderátorů absolvovalo nějaký kurz asertivity? Pokud ano, tak asi u toho spali nebo neví, jak s tím naložit...[/u]

Ladislav Kubera

Příspěvek od Ladislav Kubera » 12.1.2006 20:32

Spousta příspěvků od běžných přispěvatelů má sice vady, ale má i nějakou informaci k věci. Přeborníkem na kombinaci obého je např. MartinKT...(nic ve zlém :wink: ) Být moderátorem, měl bych být natolik fundovaný, abych nevzrušeně napsal aspoň něco drobného k věci. A nakonec lze připsat něco jako:"Prosím o slušné vyjadřování". Všichni jsme se přesvědčili, že dosavadní slovní ping-pong nevede ke kultivaci fóra. Moderátoři musí sami předvést, jak vypadá věcná a kultivovaná argumentace. Pak se sprosťáci sami znemožní. Politika je umění možného. Podívejte se zpět na dlouhodobou diskuzi o stavu fóra a přeberte si pro budoucnost, které kroky vedly k cíli a které ne. Říká se tomu zpětná vazba a z elektrotechniky ji znáte. Chápu, že je problém obhospodařit kvalitně všechna vlákna diskuze. Neřekl jsem však, že být moderátorem je snadné.

Honzík
problémový jedinec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Honzík » 12.1.2006 20:30

Já myslel jako jeho soukromí, já nemyslel jeho reakci na tvůj příspěvek. Já myslel, že reaguješ na jeho soukromí. Já nesouhlasím s tím, co napsal o tvém soukromí, to bylo zcela nevhodné, to uznávám. Já jsem to špatně pochopil. Možná to napsal z rozčílení. Rozhodně to sem neměl napsat, i když třeba se mohl rozčílit.
Yvona píše:
Honzík píše:Promiň Ivono, ale musím reagovat. Proxy si nemusí nic zametat před vlastním prahem. Nedělá nic ostudného.
Nedělá nic ostudného? Taxi znovu přečti příspěvek, zřejmě jsi to nepochopil zcela úplně.
Kdyby se to týkalo Tebe a Tvého soukromí, reagoval by jsi obdobně.

Honzík
problémový jedinec
Kontaktovat uživatele:

KM

Příspěvek od Honzík » 12.1.2006 20:27

Podívej se KM. Já vím, co bylo za problém moc dobře, tak tu laskavě nemlž. Proxymu vlezli drze do jeho profilu, aby mu smazali odkaz aniž mu co napsali a to se nedělá. Pak začali tvrdit, že to není dopravní záležitost a tak to zdůvodnili na diskuzi. Přitom každy ví, že jim do té doby nedopravní podpisy a odkazy nevadili. Když Proxy odešel, tak se znovu vrátily nedopravní podpisy a odkazy. K-Report je úděsné fórum, kde vládnou lidé, kteří by si rozuměli s vousatými staříky z Komu. Nejhorší na tom je, že byli takoví srabi, že to skutečné, co si mysleli, vůbec nenapsali, jenom okecávali a mlžili. Nebo se snad K-Report vedení styděl za své myšlenky, aby je prezentoval? A jinak ty píšeš taky dost hovadin, jako s tou 18kou a 193kou.Vidím natřesené lidi stojící v zimě venku čekající na 193, zatímco jiní pojedou na Pankrác déčkem. Nehledě na to, že úsek NBS-PP by mohl být obsloužen pouze tramvají. NBS-PA, OL metrem a ten marginální zbyteček si přestoupí.
KM píše:Ty možná diskutuješ. Možná proto již nejsi moderátor. Ale tvůj problém nebyl dopravní, můj problém zde byl dopravní (provoz linky č. 4 a 16 v neděli ráno.)
Btw. řešení emailem nepovažuji za vhodné. Pokud se něco začne prát na veřejnosti, má se to tam i vymáchat. (a vyždímat a pověsit... :-) )

jara
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jara » 12.1.2006 20:26

Tom píše:Ostatně hlavně díky Mopovi tu žádná pravidla doteď nejsou. Mimoto, když se zavedl mód žluté karty tak je rozdával kde komu, protože tam furt klikal na ty tlačítka a nejen on. Takže z toho nic nebylo.
Souhlas chce to pravidla. A ty chybí. A díky tomu třeba nikdo neví co si může dovolit. A každý si to vyloží jinak. Jak psal radek31 Sám se bude muset zeptat jak si to admini představují. A to už mohlo být vyřešené.

Martin-KT8D5.RN2P

Příspěvek od Martin-KT8D5.RN2P » 12.1.2006 20:25

Yvono, ale v tom je rozdíl, nikdo jinej sem soukromí netahá!!!! A pokud máš potřebu, stavět na tom, že si Petrovi blízká osoba, tak je to málo, ale. Nikdo by z tebou neměl problém, pokud by ses nechovala, stylem, mě to tady skoro patří, jelikož jsem první dáma. A hned za všim vidíš, spiklenectví proti Petrovi...

Yvona

Příspěvek od Yvona » 12.1.2006 20:19

Honzík píše:Promiň Ivono, ale musím reagovat. Proxy si nemusí nic zametat před vlastním prahem. Nedělá nic ostudného.
Nedělá nic ostudného? Taxi znovu přečti příspěvek, zřejmě jsi to nepochopil zcela úplně.
Kdyby se to týkalo Tebe a Tvého soukromí, reagoval by jsi obdobně.

Honzík
problémový jedinec
Kontaktovat uživatele:

zákony

Příspěvek od Honzík » 12.1.2006 20:17

Musím oponovat, i diktatury mají své zákony.
kocour píše:Ostatně, každý stát má zákony. Když je nemá, je to diktatura.

Tom
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tom » 12.1.2006 20:15

Ostatně hlavně díky Mopovi tu žádná pravidla doteď nejsou. Mimoto, když se zavedl mód žluté karty tak je rozdával kde komu, protože tam furt klikal na ty tlačítka a nejen on. Takže z toho nic nebylo.

Honzík
problémový jedinec
Kontaktovat uživatele:

Proxy

Příspěvek od Honzík » 12.1.2006 20:14

Promiň Ivono, ale musím reagovat. Proxy si nemusí nic zametat před vlastním prahem. Nedělá nic ostudného.
Yvona píše:
bylo by fajn, kdybysi jsi zametl nejprve před svým prahem.

Yvona

Re: zírám

Příspěvek od Yvona » 12.1.2006 20:07

Proxy píše:Ty jsem chodíš hlavně z důvodu, abys měla Petra pod pantoflem a díky tvým příspěvkům Petr vypadá trochu jako srab, kterého musí jeho ženská schovávat pod své sukně.
Problém je v tom "zlato", že Petr sem chodí, jako Petr a já sem chodím jako Yvona, to znamená, že Petr nemůže vypadat jako srab a neschovávám si ho pod sukni.
Docela mě udivuje, že soudíš můj vztah s Petrem, když o něm víš absolutně kulové. Nežli začneš soudit soukromí druhých, bylo by fajn, kdybysi jsi zametl nejprve před svým prahem.

Odpovědět