Chování zaměstnanců DP

Vše co souvisí s provozem tramvají. Chcete se stát řidičem tramvaje? Podívejte se sem. Debata ohledně linkového vedení a výluk.

Moderátor: TRAM-FÓRUM

Odpovědět
Uživatelský avatar
Šmaky
Uživatel
Příspěvky: 113
Registrován: 12.12.2005 19:12
Bydliště: Prague

Příspěvek od Šmaky » 25.1.2006 23:47

Náhodou... slušnost je in (aspoň u mě) Se slušností člověk dokáže divy...
A člověk kterej dělá s lidma by měl mít nějaký testy na slušnost...
A´t už je to tramvaják nebo kdokoliv jinej...
Představte si že jdete do krámu a začne na vás řvát pokladní a nebo doktor vás seřve jak to že ste zase nemocný... (nevylučuju že se to neděje...)

kocour

Příspěvek od kocour » 25.1.2006 23:30

Yvona píše:Tak to byl nějaký truhlík. .


Ne truhlík, ale hulvát.
... Od řidiče tramvaje se vyžaduje automatická slušnost, ale veřejnost k řidiči slušná být už nemusí :?: . Tudíž se nesmíme divit, že tramvaják přestal čekat na opozdilce, veřejnost si nás takto krásně vychovala, protože dnes se slušnost jaxi od společnosti přestala nosit. Mimochodem nikde není psáno, že tramvaják je "povinnen" čekat na opozdilce. Myslím, že problém je v opozdilci, když není schopen dostavit se na zastávku včas.


Za a) generalizuješ a to právě je ten největší průser. Za b) právě na Strossu nemám díky stupidnímu rozestavění zastávek šanci dostavit se včas. Ergo jsi i aĺibistka: já stojím na této zastávce a víc mne nezajímá.
A mimochodem, když mi ujede jedna tramvaj, tak vím, že to není ta poslední tramvaj a že mi pojede další. Není důvod kam pospíchat, poté to také na těch silnicích vypadá.
To ty nemůžeš posoudit, kam kdo pospíchá.
jara píše:odjíždět či neodjíždět. Už to tu padlo. Počkáš na 5 lidí a ani jeden z toho nekvákne. TAk pak někoho pouštěj. ...
... no a?
Nepřijdete si, vážení tramvajáci, krapet výjímeční? Máte pocit, že jiní lidi problémy nemají? Vy jste prostě POVINNI být slušní. Stejně jako úřednice v bance nebo já k vlezlému kriplovi, který už po stošesté chce vyhlásit svůj vlastní stát.

Uživatelský avatar
Tonda Ježek
Uživatel
Příspěvky: 1080
Registrován: 30.11.2003 22:54
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tonda Ježek » 25.1.2006 22:57

Šmaky píše:Teď nevim jestli jsou řidiči tram de*ilní a cestující kre*éni a nebo řidiči nevinní a cestující bezchybní.... (To druhý zní absurdně co... :D )
Zkrátka je to od každého něco. Já si ale myslim, že zaměstnanci DP by měli jít příkladem a pokud je to možné, tak na dotyčného počkat.
jara píše:Já si také v autě když mám před sebou místo popojedu až ke světlum.
Víš, on je rozdíl v tom, jestli řídíš tramvaj a zastavuješ v zastávkách nebo jedeš s autem (respektive s autoškolou) a v zastávkách nezastavuješ
:wink:

Uživatelský avatar
Šmaky
Uživatel
Příspěvky: 113
Registrován: 12.12.2005 19:12
Bydliště: Prague

Příspěvek od Šmaky » 25.1.2006 22:31

Teď nevim jestli jsou řidiči tram de*ilní a cestující kre*éni a nebo řidiči nevinní a cestující bezchybní.... (To druhý zní absurdně co... :D )
(Nic proti nikomu...)

MOp

Příspěvek od MOp » 25.1.2006 21:16

Odpoved je jednoducha - Paklize se citis tak strasne ublizen, napis email na Stiznosti.podnety@dpp.cz, dle zakona ti musi do 30 dni odpovedet.

Paklize ridic vidi dobihat cloveka, je logicke, ze by mel umerne intervalu byt obezretny a zejmena ve vecerne-nocnich hodinach pockat.

jara
Uživatel
Příspěvky: 2303
Registrován: 16.11.2003 17:38
Bydliště: Dejvice jsou pěkné bydlí nás tu víc
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jara » 25.1.2006 20:49

Martin-KT8D5.RN2P píše:Co si budeme nalhávat, většina z Vás tu práci nemá rádo a dělá to jen protože nic jiného neumí, nebo pro peníze. ....
ještě jsem nazažil člověka kterej by nechodil do práce jen proto že má za to peníze. Fakt teda ne. Jinak já se nezastavám řidičů. Také mi někdy přijde nějakej divnej. Ale co zmůžu. Každej je náladovej a lidi prostě do práce nejdou vždy se stejnou náladou. A v dnešní době se tak žije že kdo má špatnou náladu tak jí přenaší na další. Tak to prostě je. A můžu ti citovat jednu pravou stížnost na řidiče tramvaje kde bylo napsánobylo 8:30 strašně moc pršelo dobíhal jsem tramvaj a už jsem měl nohu v tramvaji a řidič zavřel dveře a odjel. A zastavil na světelné křižovatce kde stál do 8:35 a pak teprve odjel.No tak co já si z toho vezmu že řidič odjel z jednou nohou. A ještě ke všemu zdržel dopravu na 5 minut na křižovatce. No a na druhou stranu když to podnik začal řešit. V 8:35 tramvaj už byla o 3 stanice dál(čidlo). No coment. A dalo by se určitě pokračovat.

Martin-KT8D5.RN2P

Příspěvek od Martin-KT8D5.RN2P » 25.1.2006 20:39

Tonda Ježek píše:V pořádku to je pouze když dotyčný přechází na červenou nebo mimo přechod :D
Pravda, jsem zapomněl, že řidiči tramvají jsou policajti a vychovatelé především.

jara
Uživatel
Příspěvky: 2303
Registrován: 16.11.2003 17:38
Bydliště: Dejvice jsou pěkné bydlí nás tu víc
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jara » 25.1.2006 20:39

Martin-KT8D5.RN2P píše:Ale já mluvil o tom, co psal kocour. Prostě je teda v pořádku, vidět někoho dobíhat, zavřít dveře, odjet a čekat na světlech. Z:idea:
pokud čekal mimo zastávku no tak co řidič nikoho neviděl už kdo by se připravoval tak zavřel dveře a odjel. Normálka a to že popojel ke světlum. Já si také v autě když mám před sebou místo popojedu až ke světlum. Tam teda je červená na rovně ale čočky padají tak že se překlopí na pravou stranu což znamená to že má do prava volno a tudiš řidič linky 15 odjel. Pokud by kocour čekal rovnou na zastávce tak by tu tramvaj stihnul.
Jinak rada pro kocoura ze štrosu jezdí na hraču i linka 8. Tak si příště stoupni do prostřed křižovatky at to máš na všechny stanice stejně daleko.

Martin-KT8D5.RN2P

Příspěvek od Martin-KT8D5.RN2P » 25.1.2006 20:37

Yvona píše:Máš pravdu, plně s Tebou souhlasím.
Je to těžké, když nás veřejnost bere, jako "PÓVL". Pak se nesmí ta veřejnost divit, že se k nim také chováme, jako k póvlům.
Co si budeme nalhávat, většina z Vás tu práci nemá rádo a dělá to jen protože nic jiného neumí, nebo pro peníze. Potom se tihle lidé vyžívají v naschválech. Díky tomu jste házeni do jednoho pytle. Tedy jak píšeš póvl. Je to vždycky o lidech. Jenže tohle všechno začíná právě u řidiče. Podívejte se na příhodu Kocoura, a to není ojedinělý příklad. Naopak toto je velmi častý jev. Proč se mám chovat jako "prase" taky, no tak nepoděkuje, ale mě může hřát, že jsem ten lepší ne? To, že tady ty lidi zase začnete obhajovat, jsem si přesně mohl myslet. Vždyť ti chudinkové za to nemohou. Uvědomte si jakej večer máte interval nehoráznej a zavřít někomu před nosem je vyloženě sprostý. A ne každej má čas na to si zjišťovat co kdy jede.

Uživatelský avatar
Tonda Ježek
Uživatel
Příspěvky: 1080
Registrován: 30.11.2003 22:54
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tonda Ježek » 25.1.2006 20:31

Martin-KT8D5.RN2P píše:Ale já mluvil o tom, co psal kocour. Prostě je teda v pořádku, vidět někoho dobíhat, zavřít dveře, odjet a čekat na světlech. Z:idea:
V pořádku to je pouze když dotyčný přechází na červenou nebo mimo přechod :D

Martin-KT8D5.RN2P

Příspěvek od Martin-KT8D5.RN2P » 25.1.2006 20:30

jara píše:počkej proč za šmejda. Tramvaj je hromadná doprava. A ta prostě má jizdní řád. Pokud ridič dojede do zastávky odstanicuje a zavře dveře a odjede. Tak je hulvát podle tebe jo. Když ty tam zrovna vylejzáš z hospody a rozběhneš se. tak už má zastavovat protože ty běžíš. A zamaváš na něj, on by ti měl zastavit. No nevím ano to nebude tak jednoduché jak asi řikáš. Ale asi si už hodně krát tu tramvaj řídil a těch směn za panelem máš víc než já. Já teda nemám ani jednu :lol: . Jinak mavá se na taxi kterým jezdíš ty domů. My co jezdíme tramvají. Tak na ní čekáme. To víš že jsem už parkrát tramvaj dobíhal. A co tak když ujede tak vím že příště musím jít včas.
Ale já mluvil o tom, co psal kocour. Prostě je teda v pořádku, vidět někoho dobíhat, zavřít dveře, odjet a čekat na světlech. Z:idea:

Yvona

Příspěvek od Yvona » 25.1.2006 20:16

jara píše:odjíždět či neodjíždět. Už to tu padlo. Počkáš na 5 lidí a ani jeden z toho nekvákne. TAk pak někoho pouštěj. Mám dost kamaradů, kteří s tou tramvají jezdí a také jsem už s nima nějaké ty hodiny u kabiny či za zažil. A pokud máš směnu 11hodin. A na každého čekáš a nikdo ti nepoděkuje. Tak to mě teda přijde dost hnusný. A chápu řidiče že pak prostě nečeká. Už jsem také zažil že lidé dobíhají. A když doběhnou tak se začnou ptát kam to jede????? Proč se ptaj????? Tak snad mají dost času a když něco dobihám tak vím kam to asi jede snad????? Něco jiného je když stojím na zastávce a lidé lezou všema dveřma a polovička jich je venku a řidič už zavirá dveře. TO je hnusný. Ale pokud lezou pouza těma prvníma dveřma tak to toho řidiče chápu.
Máš pravdu, plně s Tebou souhlasím.
Je to těžké, když nás veřejnost bere, jako "PÓVL". Pak se nesmí ta veřejnost divit, že se k nim také chováme, jako k póvlům.

jara
Uživatel
Příspěvky: 2303
Registrován: 16.11.2003 17:38
Bydliště: Dejvice jsou pěkné bydlí nás tu víc
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jara » 25.1.2006 20:11

Martin-KT8D5.RN2P píše:Já se nestačím divit. Jinejma slovy, když se ostatní chovaj jako hulváti, tak musim taky, že? :roll: Takže tomu řikám teorie, jak víno, lidi jsou nevychovaný nepoděkujou, tka budu taky za šmejda. Kvůli lidem, co vyznávaj tuhel teorii, je to tady takvoý jaký to je a to neplatí pouze o tramvajích.
počkej proč za šmejda. Tramvaj je hromadná doprava. A ta prostě má jizdní řád. Pokud ridič dojede do zastávky odstanicuje a zavře dveře a odjede. Tak je hulvát podle tebe jo. Když ty tam zrovna vylejzáš z hospody a rozběhneš se. tak už má zastavovat protože ty běžíš. A zamaváš na něj, on by ti měl zastavit. No nevím ano to nebude tak jednoduché jak asi řikáš. Ale asi si už hodně krát tu tramvaj řídil a těch směn za panelem máš víc než já. Já teda nemám ani jednu :lol: . Jinak mavá se na taxi kterým jezdíš ty domů. My co jezdíme tramvají. Tak na ní čekáme. To víš že jsem už parkrát tramvaj dobíhal. A co tak když ujede tak vím že příště musím jít včas.

Martin-KT8D5.RN2P

Příspěvek od Martin-KT8D5.RN2P » 25.1.2006 20:01

jara píše:odjíždět či neodjíždět. Už to tu padlo. Počkáš na 5 lidí a ani jeden z toho nekvákne. TAk pak někoho pouštěj. Mám dost kamaradů, kteří s tou tramvají jezdí a také jsem už s nima nějaké ty hodiny u kabiny či za zažil. A pokud máš směnu 11hodin. A na každého čekáš a nikdo ti nepoděkuje. Tak to mě teda přijde dost hnusný. A chápu řidiče že pak prostě nečeká. Už jsem také zažil že lidé dobíhají. A když doběhnou tak se začnou ptát kam to jede????? Proč se ptaj????? Tak snad mají dost času a když něco dobihám tak vím kam to asi jede snad????? Něco jiného je když stojím na zastávce a lidé lezou všema dveřma a polovička jich je venku a řidič už zavirá dveře. TO je hnusný. Ale pokud lezou pouza těma prvníma dveřma tak to toho řidiče chápu.
Já se nestačím divit. Jinejma slovy, když se ostatní chovaj jako hulváti, tak musim taky, že? :roll: Takže tomu řikám teorie, jak víno, lidi jsou nevychovaný nepoděkujou, tka budu taky za šmejda. Kvůli lidem, co vyznávaj tuhel teorii, je to tady takvoý jaký to je a to neplatí pouze o tramvajích.

jara
Uživatel
Příspěvky: 2303
Registrován: 16.11.2003 17:38
Bydliště: Dejvice jsou pěkné bydlí nás tu víc
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jara » 25.1.2006 19:55

odjíždět či neodjíždět. Už to tu padlo. Počkáš na 5 lidí a ani jeden z toho nekvákne. TAk pak někoho pouštěj. Mám dost kamaradů, kteří s tou tramvají jezdí a také jsem už s nima nějaké ty hodiny u kabiny či za zažil. A pokud máš směnu 11hodin. A na každého čekáš a nikdo ti nepoděkuje. Tak to mě teda přijde dost hnusný. A chápu řidiče že pak prostě nečeká. Už jsem také zažil že lidé dobíhají. A když doběhnou tak se začnou ptát kam to jede????? Proč se ptaj????? Tak snad mají dost času a když něco dobihám tak vím kam to asi jede snad????? Něco jiného je když stojím na zastávce a lidé lezou všema dveřma a polovička jich je venku a řidič už zavirá dveře. TO je hnusný. Ale pokud lezou pouza těma prvníma dveřma tak to toho řidiče chápu.

Odpovědět