Co se nevešlo. Pokud chcete znát názory jiných i na netramvajová témata, ptejte se zde. Máte něco, o co se chcete podělit s ostatními? Pak pište sem...
Moderátor: TRAM-FÓRUM
-
Tita
- Uživatel
-
Kontaktovat uživatele:
Příspěvek
od Tita » 03.2.2006 19:22
Tak jsem se koukal do archivu témat a v tématu o Dni plném čertovin jsem zjistil,že tam jsem vyfocený.Jsem na té fotce,jak 9001 sedí v kabině 6102

.Sice tam nejsem moc vidět,ale jsem ta osoba v čepici,co stojí hned vedle něj

.Tak jsem na netu a ani o tom nevím

Teda teď už jo.Jestli si na mě 9001 vzpomene,byl bych velice potěšen.
-
kocour
Příspěvek
od kocour » 27.1.2006 21:11
Tonda Ježek píše:Tak jsem špatně odhadl situaci a omlouvám se.

Ale když u Tebe jeden nikdy neví, jak budeš reagovat...
To je naprosto v pohodě, Ty se chováš slušně a problém jsem s Tebou nikdy neměl a nemám.
-
Tonda Ježek
- Uživatel
-
Kontaktovat uživatele:
Příspěvek
od Tonda Ježek » 27.1.2006 18:38
kocour píše:To jako jak se ptal, jestli to bude vetovat? To si ještě pamatuju, a zas tak hrozné rejpnutí to nebylo. Odpověď je snadná: Vím, ale nepovím - taky mám své meze, co říct mohu a co ne.
Tak jsem špatně odhadl situaci a omlouvám se.

Ale když u Tebe jeden nikdy neví, jak budeš reagovat...
-
kocour
Příspěvek
od kocour » 27.1.2006 18:38
Tak jsme si to vysvětlili, a teď to, Tondo, zase smaž. Čistě pro jistotu. Zlobit se tentokrát nebudu.
-
pawel
- Uživatel
Příspěvek
od pawel » 27.1.2006 18:29
LV: ok, díky

-
kocour
Příspěvek
od kocour » 27.1.2006 17:55
Tonda Ježek píše:Nepohádal. Akorát Pawel si trochu víc rejpnul do Tvého nejvyššího nadřízeného.
To jako jak se ptal, jestli to bude vetovat? To si ještě pamatuju, a zas tak hrozné rejpnutí to nebylo. Odpověď je snadná: Vím, ale nepovím - taky mám své meze, co říct mohu a co ne.
-
Tonda Ježek
- Uživatel
-
Kontaktovat uživatele:
Příspěvek
od Tonda Ježek » 27.1.2006 17:52
kocour píše:Hm, a kdyby to nesmazali, tak bych aspoň věděl, o co jde. Takhle ani nevím, jestli se tu někdo pohádal 
Nepohádal. Akorát Pawel si trochu víc rejpnul do Tvého nejvyššího nadřízeného.
-
kocour
Příspěvek
od kocour » 27.1.2006 16:56
Hm, a kdyby to nesmazali, tak bych aspoň věděl, o co jde. Takhle ani nevím, jestli se tu někdo pohádal 
-
Proxy
- Moderátor
-
Kontaktovat uživatele:
Příspěvek
od Proxy » 27.1.2006 15:49
KM píše:ad TJ: No a ještě napiš, kdo to napadání začne. Schválně, jdi po tý diskusi.

KM, uber plyn

Zbytečně zase něco hrotíš. Tonda pouze reagoval na moji žádost.
Ty jsi bohužel moji žádost nevyslyšel a já se pak nechal strhnout.
-
Tonda Ježek
- Uživatel
-
Kontaktovat uživatele:
Příspěvek
od Tonda Ježek » 27.1.2006 14:50
KM píše:ad TJ: No a ještě napiš, kdo to napadání začne. Schválně, jdi po tý diskusi.

Vždy se někdo najde, ale kdo by to byl tentokrát, nemohu posoudit (i když své kandidáty už jsem měl vytipované).
-
pawel
- Uživatel
Příspěvek
od pawel » 27.1.2006 14:49
tak mám myslím první smazaný příspěvek v historii (to je docela dobrá bilance, ne?). věděl jsem, že nejde o zcela "korektní" příspěvek, ale předem jsem si zjistil, že jsem v rubrice "ostatní / kam s tím..ním", tak jsem byl přesvědčen, že žádný přečin nepáchám.
jinak v podstatě souhlas s KM, s jeho odpovědí se ztotožňuji (týjo:)).
Naposledy upravil(a)
pawel dne 27.1.2006 14:51, celkem upraveno 1 x.
-
KM
Příspěvek
od KM » 27.1.2006 14:44
ad TJ: No a ještě napiš, kdo to napadání začne. Schválně, jdi po tý diskusi.

-
Tonda Ježek
- Uživatel
-
Kontaktovat uživatele:
Příspěvek
od Tonda Ježek » 27.1.2006 13:58
KM píše:Typický příklad dětinského užívání cenzury - dospělý člověk požádá: Pánové, prosím ukončete diskusi, není k tématu. (jakkoliv téma se jmenuje "ostatní" a jakkoliv diskuse není jen o plechovělaminátových strojích ale i o lidech kolem nich, a navíc tato nebyla nijak pohoršující). Neprotestuji, (neb na to nemám právo), uvádím to jen jako příklad. I uzamknout diskusi by šlo.
Je jedno takové přísloví: Nejvíce zla vznikne, když se někdo rozhodne konat dobro. Myslím že tady na to to sedí 100%. Věřím že cenzorské zásahy a neustále oživované diskuse o provozu fóra jsou vedeny ušlechtilými snahami, leč evidentně a průkazně vedou místo uklidnění k rozdmýchávání vášní.
Znovu upozorňuji, že tento příspěvek není kritikou nebo protestem ale analýzou či rozborem.
Politickou diskusi jsem zarazil v začátku hned proto, protože výsledek by byl na 99% stejný jako v tématu "Chování zaměstnanců DP". Skončilo by to nadávkami a napadáním. Já se nebráním diskusi o něčem jiném, ale politická debata už to jednou byla a dopadla, tak jak popisuji výše. Přiznám se, že ta větička o tramvajové diskusi byl takový můj alibismus. Ale ta moje reakce byla opravdu jenom na příspěvek Pawla. Nikoliv na vás dva s kocourem, tam ty příspěvky byly smazány, protože už postrádaly smysl a návaznost, když proxi své odstranil.
Já se kritice nebránim.

-
Proxy
- Moderátor
-
Kontaktovat uživatele:
Příspěvek
od Proxy » 27.1.2006 11:23
Tonda Ježek píše:Příspěvek smazán. Toto není politická diskuse, ale diskuse o tramvajích!
Můj příspěvek byl smazán na moji vlastní žádost.
Připomínám, že jsem dopředu psal, že moje oznámení je zde umístěno pouze dočasně.
Děkuji všem příznivcům, ale v tuto chvíli není sebemenší důvod startovat k obraně.

Přeji krásný den
-
kocour
Příspěvek
od kocour » 27.1.2006 11:15
KM píše:Typický příklad dětinského užívání cenzury - dospělý člověk požádá: Pánové, prosím ukončete diskusi, není k tématu. (jakkoliv téma se jmenuje "ostatní" a jakkoliv diskuse není jen o plechovělaminátových strojích ale i o lidech kolem nich, a navíc tato nebyla nijak pohoršující). Neprotestuji, (neb na to nemám právo), uvádím to jen jako příklad. I uzamknout diskusi by šlo.
Je jedno takové přísloví: Nejvíce zla vznikne, když se někdo rozhodne konat dobro. Myslím že tady na to to sedí 100%. Věřím že cenzorské zásahy a neustále oživované diskuse o provozu fóra jsou vedeny ušlechtilými snahami, leč evidentně a průkazně vedou místo uklidnění k rozdmýchávání vášní.
Znovu upozorňuji, že tento příspěvek není kritikou nebo protestem ale analýzou či rozborem.
No jo, ale ať počítám, jak počítám, tak dospělých lidí je tady tak 3 a půl kousku.