Provoz fóra
Moderátor: TRAM-FÓRUM
- Fořtík
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Nebudu ti mazat tento text, registraci smažu.Martin-KT8D5.RN2P píše:Fořtíku,
také to zde balím, koukám každý, kdo má trochu rozumu to tady zabalil, takže nemohu být výjimka. Se zdejší komunistickou atmosférou nechci mít nic společného, když vyjádřím nesouhlas a jiný postoj, tak mi to ten "*****" MOp smaže, taže žádám o zrušení registrace soudruzi. A o názvu Diskuzní forum si nechte zdát, to co jste zde vytvořili, je pouze propaganda a pochlebování. Doufám, že i tenhel můj názor smažete, abyste se ukázali v pravym světle.
-
Martin-KT8D5.RN2P
Fořtíku,
také to zde balím, koukám každý, kdo má trochu rozumu to tady zabalil, takže nemohu být výjimka. Se zdejší komunistickou atmosférou nechci mít nic společného, když vyjádřím nesouhlas a jiný postoj, tak mi to ten "*****" MOp smaže, taže žádám o zrušení registrace soudruzi. A o názvu Diskuzní forum si nechte zdát, to co jste zde vytvořili, je pouze propaganda a pochlebování. Doufám, že i tenhel můj názor smažete, abyste se ukázali v pravym světle.
-
Kocour
Ty jsi taky dobráček, jak pozoruju. Že sis vzpomněl právě teď? A že tak přesně víš, co udělám?radek31 píše:2 kocour - stále ještě jsi nám nenapsal, jaký zákon porušujeme zveřejněním IP adres - ale já budu trpělivý a budu čekat dál a dál a dál ....
přiznání omylu ale nečekám, to bych musel být naivní
Bavil jsem se o tom s odborníky na tuhle oblast a názory na to se liší. A protože já jsem odborník na právo ústavní a mezinárodní, tak si netroufám soudit, které z těch dvou stran má pravdu. Spokojen? Klidně to ber jako přiznání omylu ... já necítím potřebu ho nepřiznat, když už se nějakého dopustím. Jen hlupák ho nepřizná. Tolik tedy ke stavu de lege lata.
De lege ferenda si myslím, že zveřejnění IP bez souhlasu či dokonce bez varování je svinstvo a mělo by být zakázáno - kauza Petra Partyka, za kterého se někdo na intenetu vydával a který teď proto sedí, je dostatečnou výstrahou. Ostatně, seriózní servery IP nezveřejňují i bez výslovného zákazu.
Kromě toho, psaná pravidla se tady neuznávají, tady platí jediná absolutní morálka a každý ví, co je jejím obsahem, tudíž tu jistě i každý ví, že zveřejnění plné IP adresy je daleko za hranicí etiky.
-
kocour
Re: BANOVÁNÍ IP ADRES
A to je zvláštní! Mažeš jak divej a děláš tu bordel ze všech největší, a jednoho uživatele, který tady s tím už nechce mít nic společného a sám se bohužel smazat nemůže, toho bys nesmazal? Pročpak najednou ty ohledy?MOp píše:zadat muzes. ja tak ucinit nemohu a ikdybych mohl, tak to neudelam!
:smt024 píše:znovu opakuji - NEMAM OPRAVNENI mazat registrace.
-
Martin-KT8D5.RN2P
Vim, páč si dovolim tu drzost a to je "diskutovat" a ne jenom pochlebovat. A nedělá mi napadnout něco co je pitomost, asi to dělám, moc okatě a nejsem z těch, co když si to myslí, že jsou potichu. A pokud i tobě byly mazány nějaké "drsné" příspěvky jako ode mne pak se ti omlouvám, ale dokazuje to zde onen "polokomunistický" režim, jak píše kocour.Yvona píše:Nemaže? To jsi naomylu, dnes mi byly smazány 2 a včera minimálně také 2.
A to jeden adminem,tamty moderátorem.Oprávněně.
Takže "zlato" příště, nežli začneš někoho napadat, bylo by dobré si zjistit fakta.
Mimochodem Ty díky tomu, jak tady vyvoláváš hádky, urážíš kde koho můžeš, ať jsi v kterékoliv sekci DF by jsi byl první adept na zabanování. Což zřejmě víš sám.
P.S. Již jsem Ti říkál a ždádal tě slušně, aby si mě neoslovovala zlato, neb od třicítky mě to uráží.
-
MOp
zadat muzes. ja tak ucinit nemohu a ikdybych mohl, tak to neudelam!kocour píše:Žádám tě o to naposledy po dobrém. Nechci být s tímto polokomunistickým fórem dále spojován.
- Karotka
- Uživatel
"Banány" tu navrhuje "každou chvíli někdo" (třeba tady), leč ve skutečnosti stále ticho po pěšině ...
-
Yvona
Nemaže? To jsi naomylu, dnes mi byly smazány 2 a včera minimálně také 2.Martin-KT8D5.RN2P píše:No to si řekla velice hezky, já si myslim totéž a dávám ti za pravdu, ale jako si protekční...Tobě přece nidko příspěvky nemaže...
A to jeden adminem,tamty moderátorem.
Takže "zlato" příště, nežli začneš někoho napadat, bylo by dobré si zjistit fakta.
Mimochodem Ty díky tomu, jak tady vyvoláváš hádky, urážíš kde koho můžeš, ať jsi v kterékoliv sekci DF by jsi byl první adept na zabanování. Což zřejmě víš sám.
:smt024 píše:dnes minimalne 4, vcera odhadem 7...
-
kocour
Žádám tě o to naposledy po dobrém. Nechci být s tímto polokomunistickým fórem dále spojován.MOp píše:nedockas. ikdyby ses na hlavu stavel..
-
Martin-KT8D5.RN2P
No to si řekla velice hezky, já si myslim totéž a dávám ti za pravdu, ale jako si protekční...Yvona píše:Ano, pokud bych zlobila,a byla bych adminem hodnocena coby hříšník, tak je v pořádku, kdyby mě zabanoval. Návštěvník, jako návštěvník, nevidím důvod, proč bych já měla tvořit výjimku?
:smt024 píše:koukas se spatne..
-
MOp
nedockas. ikdyby ses na hlavu stavel..kocour píše:Dočkám se toho vymazání nebo ne?