Provoz fóra

Co se nevešlo. Pokud chcete znát názory jiných i na netramvajová témata, ptejte se zde. Máte něco, o co se chcete podělit s ostatními? Pak pište sem...

Moderátor: TRAM-FÓRUM

Odpovědět
Martin-kt8d5.rn2p

Příspěvek od Martin-kt8d5.rn2p » 29.1.2006 2:09

Tonda Ježek píše:...Pro ty, kteří nestihli závěr té hádky, můžu prozradit, že MartinKT8 se rozhodl poslat onu inkriminovanou fotografii na DP jako stížnost na chování řidičů...
Nestalo se tak a nestane se tak, nemám čas, sílu a energii někomu nesmyslně, škodit. Co bych z toho měl?? Jediné co se stálo za to bylo sledovat, jak všichni byli přesvědčeni, že by z toho stejnak nic nebylo (já si to myslim taky), ale v momentě kdy jsem řekl, že to pošlu jako stížnost, jsem byl označen za hajzlíka Radkem31, kterej tak asi měl stažnou pr..zadek i když bytostně jeho se to netýkalo. Co? :wink:
A panu M: Já jsem se odregistroval, ale forum budu sledovat z povzdálí i nadále, jelikož tenhle cirkus tady, stojí za to, opona dolu nešla, a šapito je stále plné. A registrovat se nemíň nechat, nevidím v tom jedinou výhodu totiž - už. :wink:

65.110.6.40

Příspěvek od 65.110.6.40 » 29.1.2006 1:14

Tonda Ježek píše:Ale tady se také většinou potom, (---)
Toť pro dnešek ode mne vše, jdu spát. Pokračovat budu zítra večer. :wink: (možná si tady otevřu pravidelné okénko :smt014 )
Aha, tak si pozadali o vymaz dobre... Co mi nekdo smazal nebo presunul uz nevim. Nepidil sem se potom. Kdyz sem se na dotycnou vec zeptal, tak to zas nekdo promaz. Takze sem ani nemel chut to nekde hledat a kdyz dotycny takto reagoval, tak me to ani nenapadlo vubec hledat.
Tom: na K-repu sem od roku 2003, takze co se delo predtim netusim. Jake je to tam dnes vim, tedy krome zeleznicni sekce. A nikdo mi tam prispevky nemaze, at jde treba jen o tlachani jak na pavlaci.

Tom
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tom » 29.1.2006 0:38

Tonda Ježek píše:Ano, mnoha věcem by se dalo zabránit, (---) stížnost na chování řidičů.
No a tohle osobně nechápu... někomu se teda nelíbilo, že se tu diskutuje přímo o tramvajácích, tak tedy pryč s tím... ať to nikdo nevidí. Jakoby se nikde jinde nediskutovalo o některých vyjímečných strojvůdcích nebo autobusácích... Jakýkoliv zdejší zásah moderovování (bohužel musím moderátory a adminy házet do jednoho pytle) se mi zá poněkud nešťastný.

Tonda Ježek
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tonda Ježek » 29.1.2006 0:33

Anonymous píše:Tak me to proste prestalo bavit a napsal sem co sem napsal a mam BANana. Nikde nikomu nechci a nedelam naschvaly, ale co se delo/deje tady se mi zkratka nelibi.
Treba sem si nevsiml co by se tu delo, tak trystniho, ze se blokoval pristup registrovanym? Nebo proc sem tedy psali jako anonymni?
Ale tady se také většinou potom, když se rozpoutá nějaká diskuse mimo téma, přesune do nově založeného. Ale chyba je asi v tom, že už o tom moderátor, který to provede, nikoho neinformuje. A ty pak můžeš mít klamný pocit, že ti byly smazány příspěvky. Ono kdyby někteří hystericky nereagovali a raději se zeptali (tím nepopírám chybu moderátorů), spousta věcí by se vyřešila.
O tom mazání nevim, mohl bys být prosím konkrétní?
Registrovaným se přístup neblokoval, ti dva (kocour - P.H. a MartinKT8) zažádali o vymazání své registrace. A jelikož se napsali pár příspěvků i po výmazu, vystupovali zde již jako anonymní. To je celé. Žádný BAN jim dán nebyl.
Toť pro dnešek ode mne vše, jdu spát. Pokračovat budu zítra večer. :wink: (možná si tady otevřu pravidelné okénko :smt014 )

Tom
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tom » 29.1.2006 0:31

K-report: na k-repu sem se vyskytoval cca od jeho počátku... už nevím jestli to byl rok 98, cca někdy okolo. A tamní moderátoření také lezlo krkem mnoho lidem. Někteří uživatelé už tam nejsou... Výsledek je tedy ten že se tam maže o 106... nicméně co se týče nějakých větších úklidů v tématech tak to ani ne a co se týče všemožného balastu okolo, tak toho je tam bohužel také plno ale to spíše v železničních tématech. K-report se ovšem nesnažil být rodinným fórem, takže je tam vidět zcela jasný nekompromisní a uživatelský odstup. Nehraje se tam moc na moderátory. Uživatelé jsou i navyklí dodržovat určitá pravidla. Vliv tam má i to že je tam plno odborníků z praxe... kdyby tam tyhle lidi nebyli, tak by se k-r stal chatem pro pár šotoušů.

Tonda Ježek
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tonda Ježek » 29.1.2006 0:24

Tom píše:Ono zmizelo, to proto že ho raději někdo rovnou smazal :) Také ho nevidím.
Ano, mnoha věcem by se dalo zabránit, kdyby se o tom včas informovalo (např. výměna moderátorů).
Co se týče pravidel, já osobně je prosazuji společně se zavedením karet. Bohužel ta menšina, která byla tenkrát proti dokázala být hlasitější než všichni ostatní a moderátoři a admini si to nedokázali prosadit (nehledě na to, že ani nebyly v této otázce jednotní).

Jinak mohu potvrdit, že téma nebylo smazáno a ani z něj po uzamčení nebyl vymazán zatím žádný příspěvek. Momentálně se nachází v pro veřejnost nepřístupné sekci. Vrátit zpět může pouze admin. Pro ty, kteří nestihli závěr té hádky, můžu prozradit, že MartinKT8 se rozhodl poslat onu inkriminovanou fotografii na DP jako stížnost na chování řidičů.

65.110.6.40

Příspěvek od 65.110.6.40 » 29.1.2006 0:21

Tonda Ježek píše:Tady se to taky zpravidla nemaže,(---)s tebou diskutuji.
No s nekterymi vecmi, ktere se mazou souhlasim viz treba na metrowebu o simulatorech > mne to nejde, jak, proc, kde atd. Tedka s tam prestehovali ze zrusenyho Jindrova fora. Ale to je mozna i provokace, nevim. Pry hodne prispevku melo stejnou IP adresu. Tam, kde sem se zaregistroval nemam problem s "dodrzovanim" nebot mi nikdo prispevky nemaze, kdyz se zrovna sveze diskuze k uplne jinemu tematu, ktery treba nesouvisi ani s dopravou. Treba na metrowebu hadavou "diskuzi" o prejmenovani stanic presunul Tom do samotne diskuze a konec pokracovalo se tam. Treba zde, mi nekonfliktni prispevky nekdo smaznul nekolikrat, sice nesouviseli s danym vlaknem, ale jen sem proste reagoval na vzniklou diskuzi. Kdyz sem se zeptal proc, tak to nekdo taky smazal, ostatni prispevky s podobnym obsahem tez. Tak me to proste prestalo bavit a napsal sem co sem napsal a mam BANana. Nikde nikomu nechci a nedelam naschvaly, ale co se delo/deje tady se mi zkratka nelibi.
Treba sem si nevsiml co by se tu delo, tak trystniho, ze se blokoval pristup registrovanym? Nebo proc sem tedy psali jako anonymni?

Tom
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tom » 29.1.2006 0:13

Akribius píše:Kdy bude opět možno přispívat na téma nevhodného chování zaměstnanců DP? Četl jsem tam některé velmi zajímavé názory od tramvajáků,kteří by snad ani toto povolání dělat neměli,žel díky časové zaneprázdněnosti se mi již nepodařilo odpovědět.
Díky.
Ono zmizelo, to proto že ho raději někdo rovnou smazal :) Také ho nevidím.
:smt024 píše:toto tema nezmizelo, jen je Fortikem skryto v neverejne casti. zalezi jen na nem, kdy jej presune zpet.

Tom
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tom » 29.1.2006 0:13

No i u nás se maže... ale dokáže se to vysvětlit tak že to každý pochopí... tady se maže a nikdo nechápe proč a vůbec se tu vše skandalizuje...
Co se týče pravidel, zdejšími uživateli byli odmítnuty... takže takový jaký to chcete, takový to máte... Ostatně změny zde byly nastoleny tak, aby to nefungovalo a opravdu to nefunguje... Uživatelé moc dobře věděli koho si tenkrát v anketě volili/nevolili :) A výsledek vidíte sami...

Tonda Ježek
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tonda Ježek » 28.1.2006 23:56

Anonymous píše:Mno ja sem nemyslel jen psat kritiku, na K-repu sem k tomu nikdy nemel ani duvod, takze nemuzu posoudit. Ale treba jen baveni se o necem jinem, co zrovna nepatri do dane skupiny. (coz se tu vesele jen mazalo) Ci treba "obcasna" vymena nazoru Praha>Morava, Ostrava kdy to uz presahne mez. Ale nevsiml sem si, ze by to bylo kompletne mazano. Proste to vysumelo a jede se dal.
Tady se to taky zpravidla nemaže, ale pouze přesune jinam. Občas se něco smázne, ale co bys dělal ty kdybys na foru měl v tématu o 14T 6x za sebou dotaz "když už to pojede"?. Něco podobného je teď na metrowebu u simulátoru metra. Taky se to smaže a nikdo se proti tomu nic nenamítá. Akorát tomu dotyčnýmu všichni nadávaj. Je pravda, že dříve se tu příspěvky, které šly proti stránkám mazaly, ale to už je spíše minulost, ovšem pověst přetrvává.
Ono také záleží na těch co zde diskutují. Někteří prostě nejsou schopni pochopit, že se musí dodržovat aspoň nějaká základní pravidla. A tito uživatelé pak vesele vyhlašují do světa, jaká je tu cenzura a podobně. Když někdo napíše jeden stejnej příspěvek do šesti různejch témat, tak jak bys ragoval ty? Nebo když někdo založí kvůli své otázce téma, které už existuje v různých verzích (informační systémy, informační systém Apex, závady informačního systému). Já tedy kvůli přehlednosti spojím všechny tyto tři témata do jednoho. Zkuste prosím vy, kdo jenom kritizujete, dát nějaké rady, jak správně moderovat a jak reagovat na situace, které jsem výše popsal.
Sám se můžeš přesvědčit, že to s tou cenzurou zase není tak hrozný, když tady o tom s tebou diskutuji.

65.110.6.40

Příspěvek od 65.110.6.40 » 28.1.2006 23:44

Tonda Ježek píše:Co si myslíš je tvoje věc, (---)tam je zkrátka dobrá parta.
Mno ja sem nemyslel jen psat kritiku, na K-repu sem k tomu nikdy nemel ani duvod, takze nemuzu posoudit. Ale treba jen baveni se o necem jinem, co zrovna nepatri do dane skupiny. (coz se tu vesele jen mazalo) Ci treba "obcasna" vymena nazoru Praha>Morava, Ostrava kdy to uz presahne mez. Ale nevsiml sem si, ze by to bylo kompletne mazano. Proste to vysumelo a jede se dal. Mimo to, ze neni v Php mne osobne nejvice tesi a vyhovuje a coz osobne je u me nejvetsi +. Casto mi to na metrowebu vypadava a odesila se anonymne. Radeji mam zpusob napis>podepis(prihlasenim)

Tonda Ježek
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tonda Ježek » 28.1.2006 23:12

65.110.6.40 píše:Kdyz se tady uklizi, takovym zpusobem a vrcholi tu jeste ve vetsi "teror" mizeni souvislosti prispevku, ktere zrovna dotycnemu nepripadali 100% vhodne do daneho vlakna. Tak si aspon trochu, rejpnu, treba si to dotycny uvedomi. Co sem rekl, ohledne zdejsich manyru, za tim si stojim. Kdysi sem se tu chtel i registrovat, ale vubec nelituju toho, ze sem tak neucinil. Delsi dobu sem to tady jen pozoroval a bylo a je to cim dal tim horsi.
Co si myslíš je tvoje věc, to ti brát nemůžu. Chápu ještě, že z jakéhosi vnitřního potěšení, uspokojení a machrování (udělám si z nich srandu, pěkně je ztrapnim) píšeš sem. Ale naprosto nechápu, proč spamuješ návštěvní knihu stránek, které se od tohoto fora víceméně distancovaly. Proč kazíš práci lidem, kteří s tímto forem nemají už téměř nic společného? To mi přijde jako pěkná sviňárna a ubohost.
Mimochodem, kdybys napsal něco podobného na K-Repu, tak tě taky smažou a ani nemrkneš. Kdysi dávno jsem se tam slušně zeptal, proč se tamější forum neudělá v php kvůli větší přehlednosti. Za pět minut byl příspěvek pryč. Napsal jsem to znova a přišel mi upozorňující mail, ať je okamžitě přestanu kritizovat. A když jsem si dovolil oponovat jednomu ze starých "bardů", byl příspěvek pryč také téměř okamžitě. Jedno z mála DF, kde se nemaže je skutečně metroweb.cz . Ale tam se zase do toho dotyčnýho všichni pustěj, až raději odejde (viz. endivie), tam je zkrátka dobrá parta.

Akribius
Uživatel
Bydliště: nedaleko stanice linky 5 Veitvet a přímo u stanice busu 60 Veitvetstubben

Příspěvek od Akribius » 28.1.2006 22:49

Kdy bude opět možno přispívat na téma nevhodného chování zaměstnanců DP? Četl jsem tam některé velmi zajímavé názory od tramvajáků,kteří by snad ani toto povolání dělat neměli,žel díky časové zaneprázdněnosti se mi již nepodařilo odpovědět.
Díky.

65.110.6.40

Příspěvek od 65.110.6.40 » 28.1.2006 21:47

Tonda Ježek píše:Někdo spamuje NK na prt.cz...to jseš taky ty?
Kdyz se tady uklizi, takovym zpusobem a vrcholi tu jeste ve vetsi "teror" mizeni souvislosti prispevku, ktere zrovna dotycnemu nepripadali 100% vhodne do daneho vlakna. Tak si aspon trochu, rejpnu, treba si to dotycny uvedomi. Co sem rekl, ohledne zdejsich manyru, za tim si stojim. Kdysi sem se tu chtel i registrovat, ale vubec nelituju toho, ze sem tak neucinil. Delsi dobu sem to tady jen pozoroval a bylo a je to cim dal tim horsi.

Tonda Ježek
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tonda Ježek » 28.1.2006 20:55

Anonymous píše:ne to nepsal nekdo, to sem psal ja. Zadny nadavky to nejsou. Jentak co sem to tu pozoroval mi stacilo. Tedka mam BAN, tak hold pres proxy, co se da delat
Někdo spamuje NK na prt.cz...to jseš taky ty?

Odpovědět