Provoz fóra
Moderátor: TRAM-FÓRUM
-
P.H.
-
Martin Šubrt
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Martin-kt8d5.rn2p píše:P.S. Registraci jsem si nechal vymazat stejně jako Béda Trávníček, Štěpán, pan Kubera, Kocour, Jonáš.
A všimli jste si, kdo jsem už nchodí tak často ze stálic?
pro příklad.
Martin Šubrt, Lister, Tombus, obě Pajďata, a jistě by se dalo pokračovat?
Proč asi, jelikož tole fórum ztratilo úroveň.
Přiznám se, že poslední dobou opravdu nechodím ani na K-rep ani sem. A důvod odhadnul Marek, mám prostě neskutečně moc práce, a i kdybych něco napsal, nemělo by to pořádně smysl, neb nemám čas číst příspěvky před tím a pak nemám čas reagovat. Za leden mám 45 přesčasových hodin a prostě na koníčky není čas.MB píše:Pokud vím, tak MŠ nechodí ani na K rep., asi má moc práce nebo necítí potřebu reagovat. Nebo jiný důvod, já nevím. Myslím si, že by se nějakými spory tady vůbec nezabýval..
A k tomu, co tu pořád řešíte. Je jasný, že po pár měsících se fórum tohohle typu vyčerpá, protože se všechna výrazněji zajímavá témata prodiskutují. Pak by mělo prostě usnout a jen při nejakých událostech výrazněji ožít. Mně připadá, že právě snaha některých lidí tady být tu pořád a pořád něco psát vede k tomu, že tu příspěvky jsou, ale už jsou tu jen pro to, aby byly. Vždyť fórum klidně nemusí mít pár dnů žádný příspěvek, nebo jen pár SZ a nic se nestane.
Když není o čem psát pokud jde o tramvaje, začnou se tu řešit hlouposti. Já jsem vděčnej Petrovi za jeho stránky i možnost sem občas zajít. Poznal jsem díky němu pár moc fajn lidí. A protože vím, co to je dělat časopis, knížku atd., dokážu si představit, jak těžký je všechno držet v chodu. Mám radost, že někdo má čas dělat tyhle stránky, protože kdysi jsem chtěl mít podobné, ale prostě bych to časově nezvládal. Takže Petra obdivuju. Stejně tak díky Fořtíkovi a Mopovi + dalším moderátorům nebo jak to tu teď je
Myslím, že K-rep funguje na principu občas zajdu, když mám, co říct. A já to tak beru i tady. Cokoliv osobního tu řešit nehodlám, protože na to jsou jiná fóra. Taky nehodlám rušit účet, prostě se občas objevím. Pořád mám na stole rozdělané to linkové vedení, ale protože nemám čas na diskusi k němu ani na hájení svých nápadů
- PvvS
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Re: KM
Hmm priznavam se , taky na k-reportu strasim snad od doby co bylo forum (i stary bez regitraci) spustenoHonzík píše:To jako myslíte vážně, že by se KM stal moderátorem tramfóra? To to tu budou okupovat lidi z K-Reportu? To je síla.
-
KM
-
P.H.
- Jabberwocky
- ďábelský pedagog
Tak, možná když je chyba taková, že nemění smysl textu, většina těch, kdo ji odhalí, ji ignoruje. Pokud ovšem umožňuje drobný špílec, proč ho nevyužít, že ano. Neřekl bych, že je to neslušnost. Snad jsme dospělí, abychom nebrali takový vtípek jako osobní útok. Koneckonců, jak říká jeden můj kamarád: "Nesměju se tobě, směju se absurditě situace." :-)
-
P.H.
Ony si nějaké ženy nechaly zrušit registraci? Sem chodila ještě nějaká jiná žena kromě Yvony??jara píše:Mám jednu otázku na lidi kteří sem chodí anonymně a pak sem ještě piší a ne jen jeden příspěvěk. Proč se nepřihlásíte?????? Možná lépe řečeno proč jste si nechaly zrušit registraci a ted sem píšete takto???? Nechápu