Yvona píše:Teď v době výluky na smyčce Radošovická, to hlásí jen "Palmovka, příští zastávka Krejcárek", dle mého je to tím, že tam jsou 9ti stovkové kódy v hlásiči (př.0924).Kódy jsou tam proto, aby to nehlásilo nástupní zastávku Radošovická, která do 18.2.2005 je dočasně zrušená z důvodu opravy vnější koleje ve smyčce.
Takže až bude zase normál, tak to bude hlásit "Palmovka, přístí zastávka Krejcárek, upozornění pro cestující vlak ........"
KT8D5 a KT8D5.RN2P
Moderátor: TRAM-FÓRUM
-
Honzík
- problémový jedinec
- Kontaktovat uživatele:
Co?
Nemá to být náhodou opačně?
- Fořtík
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
OHledně NP kachen na 24. Možná by bylo zajímavé vědět, kde si je fotografové můžou vyfotit vedle sebe. Takže:
- 7:44 pravděpodobně Florenc
- 8:52 pr. Karlovo náměstí/Moráň
- 10:03 pr. Karlínské náměstí
- 11:13 pr. Václavské náměstí
- 12:23 pr. Karlínské náměstí
- 13:33 pr. Václavské náměstí
- 14:44 pr. Masarykovo nádraží
- 15:52 pr. Václavské náměstí
- 17:00 pr. Masarykovo nádraží
- 18:08 pr. Václavské náměstí
- 19:20 pr. Vodičkova
-
Yvona
Teď v době výluky na smyčce Radošovická, to hlásí jen "Palmovka, příští zastávka Krejcárek", dle mého je to tím, že tam jsou 9ti stovkové kódy v hlásiči (př.0924).Kódy jsou tam proto, aby to nehlásilo nástupní zastávku Radošovická, která do 18.2.2005 je dočasně zrušená z důvodu opravy vnější koleje ve smyčce.
Takže až bude zase normál, tak to bude hlásit "Palmovka, přístí zastávka Krejcárek, upozornění pro cestující vlak ........"
-
mj anonymizer
On je jeden výjezd 24 přes Krejcárek ještě později než kolem 6:00. Na Želivského je ta 24 kolem půl osmé.
A já jsem tuhle musel na Želivského radit zoufalé paní, která až tam pochopila, že se tudy zřejmě do centra nedostane. Nebyla z Prahy a řekli jí, že má jet "z Palmovky čtyřiadvacítkou". Jestli to tam hlásí jen "Palmovka, příští zastávka Krejcárek", tak už to chápu. Tahle paní vůbec nevěděla, co to je Krejcárek nebo Invalidovna. Čekala, až zahlásí Václavské náměstí a nějak se jí nezdálo, že centrum nepřichází a nepřichází...
A já jsem tuhle musel na Želivského radit zoufalé paní, která až tam pochopila, že se tudy zřejmě do centra nedostane. Nebyla z Prahy a řekli jí, že má jet "z Palmovky čtyřiadvacítkou". Jestli to tam hlásí jen "Palmovka, příští zastávka Krejcárek", tak už to chápu. Tahle paní vůbec nevěděla, co to je Krejcárek nebo Invalidovna. Čekala, až zahlásí Václavské náměstí a nějak se jí nezdálo, že centrum nepřichází a nepřichází...
-
MOp
- Petr
- Provozovatel
- Bydliště: ....Brejšín přes noc na flešku hodí novej program křižovatky, já s Démonem zajedem přešroubovat znač
- Kontaktovat uživatele:
Jezdí to klasicky, ale při nájezdu na Krejcárek je pro cestující v tramvaji hlášeno upozornění, že to nejede Karlínemjara píše:Když tak koukám na ty vozáky. Tak kudy to jede přes palmovku tam to není napsané. A neví te to někdo.![]()
Už jsem jednou zažil když se to řešilo na nočním přejezdu. A ani na dispečinku to v té situaci nikdo nevěděl.
![]()
Pak mi totiž přijde dost blbé když je výjezd někdy v 6:00 co už jezdí dost lidí tak že to přijede na palmovku kde jezdí normálně linka 24 s orie.Nádraží strašnice. A přitom to jede rovně. TO je dost matoucí nezdá se vám. A rovně hořejškem by to bylo jednoduší ale tam asi bude stát 12??
-
jara
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Když tak koukám na ty vozáky. Tak kudy to jede přes palmovku tam to není napsané. A neví te to někdo.Fořtík píše:"Boleárovy" stránky přinesly aktualizaci VJŘ, fakt by mě zajímalo, kdo za tím stojí...![]()
http://bolear.wz.cz
- Fořtík
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
"Boleárovy" stránky přinesly aktualizaci VJŘ, fakt by mě zajímalo, kdo za tím stojí...
-
MOp
-
Martin