Provoz fóra

Co se nevešlo. Pokud chcete znát názory jiných i na netramvajová témata, ptejte se zde. Máte něco, o co se chcete podělit s ostatními? Pak pište sem...

Moderátor: TRAM-FÓRUM

Odpovědět
P.H.

Re: KM

Příspěvek od P.H. » 13.2.2006 13:48

KM píše:PH: Přestaň, nebo si budou myslet, že jsem ti hacknul nick. :oops:
Neboj, kdybych měl sebemenší náznak podezření, že by se tu někdo mohl začít chovat rozumně, tak bych Tě nenavrhoval, vím, že máš spousty jiné práce. Ale plně se potvrdil můj předpoklad, že Ti ti to nikdo nenavrhne, pak budou mlčet jak zařezaní a doufat, že to zapadne, když to nezapadne, tak nějaká trubka navrhne, aby se to radši smazalo a nakonec to skončí tím, že Fořtík prohlásí něco ve smyslu "pán jsem tady já a bude po mém". Vyšlo mi to naprosto dokonale : -)

Tohle fórum je někdy lepší než Dikobraz.

P.H.

Příspěvek od P.H. » 13.2.2006 13:44

Honzík píše:Nevidím důvod, proč by měl být KM moderátorem a bude lepší, když nebude.
Honzíčku, prosím tě, vrať se do školičky a raději nemysli. Ty speciálně. Patříš k těm, díky kterým to tady připomíná mateřskou školku.

KM

Příspěvek od KM » 13.2.2006 12:44

Proxy píše:KM, to jsi špatně pochopil - Honzík má strach abys ve funkci moderátora nezpychnul :lol: musíš tu větu číst takto "KM bude lepší, když nebude moderátorem". 8-)
Tak to jooooo! Vůbec nejlepší budu, když nebudu vůbec. :P :oops: :P :oops:

Proxy
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Proxy » 13.2.2006 12:12

KM píše:Chichichi, Honzíku, tak bude nebo nebude? :P
KM, to jsi špatně pochopil - Honzík má strach abys ve funkci moderátora nezpychnul :lol: musíš tu větu číst takto "KM bude lepší, když nebude moderátorem". 8-)

KM

Příspěvek od KM » 13.2.2006 10:14

Honzík píše:Nevidím důvod, proč by měl být KM moderátorem a bude lepší, když nebude.
Chichichi, Honzíku, tak bude nebo nebude? :P
PH: Přestaň, nebo si budou myslet, že jsem ti hacknul nick. :oops:

Honzík
problémový jedinec
Kontaktovat uživatele:

KM

Příspěvek od Honzík » 13.2.2006 9:24

Nevidím důvod, proč by měl být KM moderátorem a bude lepší, když nebude.

P.H.

Příspěvek od P.H. » 12.2.2006 22:27

Komu není rady, tomu není vzájemné hospodářské pomoci ...

KM je tady ze všech jediný, kdo má rozum.

Fořtík
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fořtík » 12.2.2006 19:47

P.H. píše:Tak tomu říkám ješitnost : -)

P.S.: Já svá rozhodnutí měním, pokud se ukáže, že byla špatná ... ale uznávám, že ne každý si může takový luxus dovolit : -)
Znovu opakuji, že za prací VŠECH moderátorů stojím. Proto z mého pohledu nejde o žádné chybné rozhodnutí. :wink:

P.H.

Příspěvek od P.H. » 12.2.2006 18:24

Fořtík píše:Nenabídl. Svoje rozhodnutí ohledně moderátorských postů jsme učinili k novému roku a další změna se neplánuje.
Tak tomu říkám ješitnost : -)

P.S.: Já svá rozhodnutí měním, pokud se ukáže, že byla špatná ... ale uznávám, že ne každý si může takový luxus dovolit : -)

Fořtík
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fořtík » 12.2.2006 17:17

P.H. píše:Jen tak nahlížím, jestli už někdo překousl svou ješitnost a nabídl KMovi to moderování anebo vysvětlil, proč to nejde ... jo, nenabídl ... nevysvětlil ... proč jen mne to ani trochu nepřekvapuje ... tak se tady mějte ...
Nenabídl. Svoje rozhodnutí ohledně moderátorských postů jsme učinili k novému roku a další změna se neplánuje.

Fořtík
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fořtík » 12.2.2006 17:15

manil píše:Ideální by bylo, kdyby se celá tato diskuse smazala. Do "provozu fóra" se koukám velice ojediněle. V jiných sekcích mě nepřijde, že by toto fórum nemělo úroveň, naopak diskuze zde se mi zdá velice odborná a kvalitní. Jen v této sekci na sebe všichni štěkáte jak psi a naprosto zbytečně. Jeden druhýho zbytečně obvyňujete.
Vy co odcházíte z trucu, styďte se. Podobná situace nastala před rokem na http://forum.svetmhd.net Tenkrát jsem se hromadného odchodu účastnil i já, ale tím jsem se tak zhodil a ztrapnil, že už to nikdy neudělám. Na forum jsem se se sklopenýma ušima zase vrátil. Nedělejte zbytečně tuto volovinu. Je vás škoda a navíc vypadáte jak blbci.
Mám pocit, že celá tato trapnáí revoluce vznikla jen kvůli tomu, že se MOp stal moderátorem. Já osobně prosti němu nic nemám, ale občas mě přijde, že je v ostatních diskusích arogantní. Jinak je mě úplně luft. Jinak na foru je 5 moderátorů naprosto zbytečných. Pokud už tu, Fořtíku, nějaké musíš mít, tak maximálně jednoho. Ti ostatní dělají akorát bordel a když je potřeba něco udělat, tak se nikdy neshodnete
Toť můj názor.
Já se sem více-méně snažím moc nepsat. Protože to co napíšu jedny uspokojí a na jedny to působí jako červená na divokého býka. Moderátoři tu pracují a já za jejich prací stojím. Pokud za nimi není viditelná stopa, je vidět, že dělají svojí práci dobře. V současnosti další změny na moderátorských postech v plánu nejsou.

P.H.

Příspěvek od P.H. » 12.2.2006 2:08

Stále žádná odpověď?

Manil: Jako pokus o vtip to ušlo : -)

manil
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od manil » 10.2.2006 16:59

Ideální by bylo, kdyby se celá tato diskuse smazala. Do "provozu fóra" se koukám velice ojediněle. V jiných sekcích mě nepřijde, že by toto fórum nemělo úroveň, naopak diskuze zde se mi zdá velice odborná a kvalitní. Jen v této sekci na sebe všichni štěkáte jak psi a naprosto zbytečně. Jeden druhýho zbytečně obvyňujete.
Vy co odcházíte z trucu, styďte se. Podobná situace nastala před rokem na http://forum.svetmhd.net Tenkrát jsem se hromadného odchodu účastnil i já, ale tím jsem se tak zhodil a ztrapnil, že už to nikdy neudělám. Na forum jsem se se sklopenýma ušima zase vrátil. Nedělejte zbytečně tuto volovinu. Je vás škoda a navíc vypadáte jak blbci.
Mám pocit, že celá tato trapnáí revoluce vznikla jen kvůli tomu, že se MOp stal moderátorem. Já osobně prosti němu nic nemám, ale občas mě přijde, že je v ostatních diskusích arogantní. Jinak je mě úplně luft. Jinak na foru je 5 moderátorů naprosto zbytečných. Pokud už tu, Fořtíku, nějaké musíš mít, tak maximálně jednoho. Ti ostatní dělají akorát bordel a když je potřeba něco udělat, tak se nikdy neshodnete
Toť můj názor.

Fořtík
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Re: Odregistrovani

Příspěvek od Fořtík » 10.2.2006 15:00

Stanley píše:Zaverem bych chtel pozadat kohokoliv kompetentniho, aby odstranil mou registraci z fora.
Prosím.

Stanley

Odregistrovani

Příspěvek od Stanley » 10.2.2006 12:32

Vazeni,

pred par tydny jsem toto forum objevil a zaradoval jsem se: "super, ono existuje i forum o tramvajich, konecne se neco dozvim". Jsem uz pomerne dlouhou dobu stalym navstevnikem Tomova metrowebu, ktery povazuji za urcity standard webovych stranech na urcite tema spojenych s diskusnim forem, z diskuze jsem se dozvedel mnoho zajimavych veci a stal jsem se pravym fandou prazskeho metra. Domnival jsem se, ze toto forum bude podobne. Omyl.
Neustale osobni vypady hlavnich prispevovatelu vuci sobe, nesmyslne arogantni jednani moderatoru (nemusim jmenovat, oni se objevi v reakcich), mazani prispevku z naprosto nevyjasnenych pricin, vedouci k necitelnosti debat (aby bylo jasno, me nikdo nic nemazal, mam tu dosud jediny prispevek), celkove ponekud nepratelska a odrazujici atmosfera, tak se mi jevi toto forum dnes.
Nechapu jak je tohle mozne - na metrowebu cenzura tak aktivni neni, odchyleni od tematu je mnohem vice tolerovano, a vysledek - kvalitni forum, kam chodim casto a rad. Zde - neustala kontrola, arogance a nadrazenost moderatoru, neochota vyslyset nesouhlasne nazory s vysledkem jasnym - je to jen chliv plny osobnich sporu. Stalo by za to se zamyslet nad tim, co je pricinou a co je nasledkem vazeni, myslim ze to nekteri vnimaji ponekud obracene.
Zaverem bych chtel pozadat kohokoliv kompetentniho, aby odstranil mou registraci z fora. Byla to chyba, myslel jsem ze se tu neco mohu dozvedet. Ano mohu. Nezadam o to, protoze jsem se nic nedozvedel, ale PRESTOZE jsem se tu mnoho dozvedel a tramvaje mam rad. Nemam rad toto forum.
Sbohem.

Odpovědět