Myslím,že v muzeu jeden čas jedno Kátéčko bylo přibližně na začátku jejich provozu.rhomosapienc píše:jo to je pravda.A chci se zeptat nechají něaký kátéčko jako muzejní?
KT8D5 a KT8D5.RN2P
Moderátor: TRAM-FÓRUM
-
Tita
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Re: --------------
-
KT8D5
--------------
K anketě. Ne že by mi to vadilo, ale myslim si, že je zbytečné dělat nový nátěr všech KT a vyhazovat za to peníze. Stejně se to chvilku po přebarvení stejně pošle do Parsu na reko.
-
jara
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Ano plenty jsou pěkné také jsem na ně koukal a to dokonce v reálu. Ale vnitřek je teda dost hrůza. Ta vlnka po stranách co je na tramvaji velmi dobře kopíruje vnitřek vozu.Karotka píše:Koukal jsem na fotky ostravské trojwany, nemoha si nevšimnout, jak má hezky vyřešené plenty... opravdu by nešlo kačeně udělat měchy až dolů?
ČD na sklech
Mě to jenom zaujalo.
Ne funkci to jistě nemá vliv 
-
MOp
- Petr
- Provozovatel
- Bydliště: ....Brejšín přes noc na flešku hodí novej program křižovatky, já s Démonem zajedem přešroubovat znač
- Kontaktovat uživatele:
Re: CD
Je to jednoduchéitelv píše:Nevíte jaký je důvod loga ČD na sklech mezi dveřmi a sedackami? To se DP při reko svezl ve výrobní sérii skel s ČD, nebo je snad vyrábí sami dráhy?
- syverin
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Re: Pantografy u kačen
Měl. Od loňského září má jenom jeden 1/2pantografMOp píše:... vuz 9025 ma opravdu na kazde strane jinak osazeny polopantograf...
-
jara
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Re: CD
Reko probíhá v pars šumperk a tak prostě ty skla dělají z jednoho stejného materiálu. A protože Pars je hlavní firma která dělá rekonstrukce pro ČD tak mají asi na oknech rovnou logo ČD. A tak to frkají rovnou i na kačeny. Jinej problém to podle mého nemá.itelv píše:Nevíte jaký je důvod loga ČD na sklech mezi dveřmi a sedackami? To se DP při reko svezl ve výrobní sérii skel s ČD, nebo je snad vyrábí sami dráhy?
- demon
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Re: Modernizované Kačeny
Letos určitě ne a nejspíš ani v budoucnu.rhomosapienc píše:Mam dotaz nepočítá podnik s modernizací některých vozů KT8D5 na jednosměrný vůz KT8 D5RN1