Provoz fóra
Moderátor: TRAM-FÓRUM
Taktéž stejná chyba... ale už je to dýl... funguje mi jen horní... výpis 10ti příspěvků...
IE6..., standardní skin (na skinu nezáleží, zkoušel sem i jiný).
Nicméně nedivím se že to nefunguje, to jakým způsobem zde provedena obnova... původní soubory snad byly přepsány novými a některé staré ponechány... doporučuju celkově všechny soubory php smazat. a začít znovu z čistými a nejnovějšími soubory a do nich nastrkat změny, módy atd... Možná je i zbytečný mít tolik stylů... ve výsledku je to totiž několikrát delší práce...
IE6..., standardní skin (na skinu nezáleží, zkoušel sem i jiný).
Nicméně nedivím se že to nefunguje, to jakým způsobem zde provedena obnova... původní soubory snad byly přepsány novými a některé staré ponechány... doporučuju celkově všechny soubory php smazat. a začít znovu z čistými a nejnovějšími soubory a do nich nastrkat změny, módy atd... Možná je i zbytečný mít tolik stylů... ve výsledku je to totiž několikrát delší práce...
-
MOp
-
MOp
Díval jsem se pod svůj profil a mám zaplněny 2% z povolené kvóty. Moc se mi nechce všechny přílohy vymazat, protože si stejně nejsem moc jistý, jestli by zrovna tohle pomohlo.PvvS píše:Klikni si pod svym prispevkem na profil a tam mas Seznam priloh (attachment) a mrkni se jestli tam nejsi na limitu/ pod limitem. Ono phpBB obcas po smazani zpravy nesmaze prilohu. To pak musi admin smazat v administraci fora pres Stinove prilohy
Help me, please.
Snažím se jednomu kolegovi poslat soukromou zprávu s fotkou (31,7 kB), ale server mi neustále při snaze připojit fotku k souboru píše :
" Promiň, ale maximální povolená délka souborů v soukromých zprávách byla překročena. Prosím, smaž některé ze starších příloh tvých přijatých/odeslaných soukromých zpráv "
a přitom jsem měl kapacitu zpráv na 16 %. Vymazal jsem teda všechny odeslané, doporučené a uložené zprávy, jak mi bylo doporučeno, ale moc jsem si nešplhl neb mi počítač píše furt to samé. Nevíte, v čem by mohl být problém ?
Snažím se jednomu kolegovi poslat soukromou zprávu s fotkou (31,7 kB), ale server mi neustále při snaze připojit fotku k souboru píše :
" Promiň, ale maximální povolená délka souborů v soukromých zprávách byla překročena. Prosím, smaž některé ze starších příloh tvých přijatých/odeslaných soukromých zpráv "
a přitom jsem měl kapacitu zpráv na 16 %. Vymazal jsem teda všechny odeslané, doporučené a uložené zprávy, jak mi bylo doporučeno, ale moc jsem si nešplhl neb mi počítač píše furt to samé. Nevíte, v čem by mohl být problém ?
-
Tita
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Jede.Stačí kliknout na "Kdo je on-line"PvvS píše:Jinak nejede kdo je online
Jo a teď jsem si všimnul,že ve vzhledu Athene stačí kliknout v obsahu do rámečku kolem názvu jakéhokoli tématu a téma se automaticky otevře,což se v jiných vzhledech nestává.
A také ve czhledu Morpheus Green se mi nezobrazují fotky