Škoda 14T (Porschetra)
Moderátor: TRAM-FÓRUM
-
davídek
Porše v Břevnově..
nevíte co dělalo porše 9112 v břevnově???????????????? otáčelo se na vypichu nebo bílé hoře????????? nevíte jestli někdy bude jezdit na lince 22???? předem díky.

-
jara
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
No nevím jestli je to pravda ale dneska zase najíždí kilometry. Viděl jsem jí asi před hodinkou to jest v 11:20 na vltavské. A směřovala směr štros a byla na zkušebce, protože v tom jeli manipuláci.Tom píše:9112 je schválená právě dnesDpp už si jede pro papíry...
![]()
snad to s tou 9113 do konce června stihnou.
jinak ale zácvik řidičů bude na 9111, a na lince 3 bude 9112
9112 je schválená právě dnesradek31 píše:imho se pořád ještě čeká, až bude schválená 9112 - do té doby tu asi 13 neuvidíme
9111 už potřetí během týdne zatáhla se závadou - dnes místo ní jezdí 8623+80
snad to s tou 9113 do konce června stihnou.
jinak ale zácvik řidičů bude na 9111, a na lince 3 bude 9112
- syverin
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Re: Mobilní klimatizace
Děkuji, přesně to jsem chtěl slyšetQuetzalcoatl píše:Ta klíma má širokou hadici, která se vystrčí z okna, do komína, apod. a právě tudy jde ten teplý vzduch ven. Jinak funguje úplně stejně jako klíma pevná. Ta voda v tom zásobníku je kondenzát. Buďto se to pravidelně vypouští, anebo se připojí odtoková hadice.
-
Quetzalcoatl
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Mobilní klimatizace
Ta klíma má širokou hadici, která se vystrčí z okna, do komína, apod. a právě tudy jde ten teplý vzduch ven. Jinak funguje úplně stejně jako klíma pevná. Ta voda v tom zásobníku je kondenzát. Buďto se to pravidelně vypouští, anebo se připojí odtoková hadice.syverin píše:Taky by mne zajímalo, jak ta klimačka na kolečkách funguje... Kam to teplo vlastně odvádí...
-
power
klimatizace
je to na principu odparovani vody z vnitrniho zasobniku ... coz vede v malych prostorach ke slusnemu zvyseni vlhkosti (a krouceni papirusyverin píše:Taky by mne zajímalo, jak ta klimačka na kolečkách funguje... Kam to teplo vlastně odvádí...
Bohuzel to tak jednoduche neni. Problem je, ze pri prujezdu usekovymi delici (nedej boze krizeni s trolejbusem) "vypadne" na chvili elektrika, coz je spolehliva cesta ke zniceni jakekoliv klimatizace. Dost pochybuji, ze ta zasuvka je nejak pro tyto pripady zalohovana. Ta klima pro ridice bude z tohoto pohledu nejakym zpusobem zalohovana.fricoolinek2 píše:No, já už bych si snad trochu pohrál s elektrikou, zprovoznil bych zásuvku pro uklid i na dobu jízdy (popřípadě bych jí zvýšil max. příkon) a píchnul bych tam takovou tu klimačku na kolečkách za 7000,- z Makra....![]()
![]()
-
Kerberos
Okno a klimatizace
Vyklápěcí levé přední boční okno se zkouší na 9113 a vždycky se s ním počítalo. Kvůli křivosti toho skla bylo riskantní to uspěchat a nacpat do tramvaje na ostré zkoušky bez jistoty, že to bude těsnit.Yvona píše:Co mě docela dostalo je, že tahle tramvaj nemá boční vrchní okno, jako má KTN a spoléhá se jen na klimatizaci. Kor na klimatizaci, která vytejká řidičovi na hlavu.
Boční vyklápěcí okno na horní části okna bočního beru jako nutnost!!!!! Doufejme, že se někdo umoudří a okno se tam začne dělat.
Klimatizace měla kusovou závadu - uvnitř byla špatně zatmelená ve vaničce na odkap kondenzátu. Ve čtvrtek 22.6.2006 odpoledne to bylo spraveno a tramvaj provozuschopná.
- Jabberwocky
- ďábelský pedagog
- Proxy
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Podrobnosti:Anonymous píše:vitezem je kdo jiny nez Skoda ...
http://www.centralniadresa.cz/cadr/cadr ... 1&jazyk=CZ
-
Návštěvník
-
Yvona