Provoz fóra

Co se nevešlo. Pokud chcete znát názory jiných i na netramvajová témata, ptejte se zde. Máte něco, o co se chcete podělit s ostatními? Pak pište sem...

Moderátor: TRAM-FÓRUM

Odpovědět
Petr
Provozovatel
Bydliště: ....Brejšín přes noc na flešku hodí novej program křižovatky, já s Démonem zajedem přešroubovat znač
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petr » 10.9.2006 11:52

demon píše:Taky jsem nikde nenapadl tebe, tak jako jsi napadl ty mě. :?
Prosím ? Tohle je fakt Orwelův svět. Kde jsem Tě napadl ? Já na tohle asi nemám. Nevšiml jsem si, že bych kdekoliv s tebou v NK komunikoval, přesto jsem obdržel Tvou odpověď zde ve fóru. Má reakce o pomluvě byla umístěna u příspěvku I.am.gooda, kde napsal, že "slyšel". Druhá reakce Tě sice zmiňovala, ale pouze jako informaci o tom, že jsem nikde neobjevil jakýkoliv tvůj smazaný příspěvek.
Fakt bych rád viděl větu, kde a kdy jsem tě napadl. A pokud mi jí neukážeš očekávám veřejnou omluvu

demon
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od demon » 10.9.2006 11:46

Petr píše:Pokud někdo smazal něco v Tram-fóru, je zatím některý z moderátorů.
Taky jsem nikde nenapadl tebe, tak jako jsi napadl ty mě. :?

Petr
Provozovatel
Bydliště: ....Brejšín přes noc na flešku hodí novej program křižovatky, já s Démonem zajedem přešroubovat znač
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petr » 10.9.2006 8:55

I.am.good píše:Petře, nezlob se, ale tohle zavání alibismem. Brečíš, že cokoliv uděláš (i neuděláš), tak ti různě někdo může vyčítat apod. Nebo jsou z toho nepříjemnosti. Proto sem raději nic nepíšeš apod. Nezlob se na mě, ale kdyby takhle uvažoval každý, tak tu nikdo nic nenapíše.....
A prosím, nehádám se, jen diskutuji, nikdy jsem se tu nehádal - jsme dospělí lidé, tak si snad dokážeme případný problém ujasnit a vyjasnit souvislosti, ne? Měl jsi super myšlenku, před těmi pěti roky, tak se jí drž dál! Tohle jsou super stránky a byla by škoda nad nimi lámat hůl - tak mi to totiž přijde, že to poslwdní dobou děláš, minimálně zde, na TF.
Myslím si, že jsi to vystihl na 100%.

I.am.good

Příspěvek od I.am.good » 09.9.2006 22:56

Petr píše:Na TF již raději nepíšu a to, oč bych se chtěl rozdělit si nechávám pro sebe. Je to lepší a přesto se výpadům neubráním.
Petře, nezlob se, ale tohle zavání alibismem. Brečíš, že cokoliv uděláš (i neuděláš), tak ti různě někdo může vyčítat apod. Nebo jsou z toho nepříjemnosti. Proto sem raději nic nepíšeš apod. Nezlob se na mě, ale kdyby takhle uvažoval každý, tak tu nikdo nic nenapíše.....
A prosím, nehádám se, jen diskutuji, nikdy jsem se tu nehádal - jsme dospělí lidé, tak si snad dokážeme případný problém ujasnit a vyjasnit souvislosti, ne? Měl jsi super myšlenku, před těmi pěti roky, tak se jí drž dál! Tohle jsou super stránky a byla by škoda nad nimi lámat hůl - tak mi to totiž přijde, že to poslwdní dobou děláš, minimálně zde, na TF.

radek31
Moderátor

Příspěvek od radek31 » 09.9.2006 19:23

docela by mě zajímalo, kdo to smazal - jsou z toho jenom nepříjemnosti

Petr
Provozovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petr » 09.9.2006 19:05

demon píše:Dovoluji se důrazně ohradit proti nařčení z pomluvy v návštěvní knize!!! Ani v jednom případě se nejednalo o příspěvky v návštěvní knize. V případě I.am.gooda šlo o včerejší příspěvky v diskuzi o 14T s linkem na fotky v DP-Areně, který už tam pravda o příspěvek níž byl a příspěvky na téma fotek z místa havárie. V mém případě se jednalo o dva nebo tři příspěvky komentující fotky, kterými dokumentoval místo havárie, typ použitého mobilu, ujasnění si kdo z nás dvou je Pat a kdo Mat a další...
Nechci to nějak hrotit, chápu že se ty příspěvky týkaly 14T jen okrajově, ale o tom přece diskuze je a mazání takových příspěvků se mi pramálo líbí!!!! Tohle zase na svou čest tvrdím já, věř tomu nebo ne!
Své názory si rozhodně netříbím podle šuškandy, ale výhradně podle osobních zkušeností i když se při jejich pořizování nezřídka spálím.
Chceš-li si ještě něco objasňovat, navrhuji setkání U Kozla, tam se tříbí dobře.
Pokud někdo smazal něco v Tram-fóru, je zatím některý z moderátorů. Proč tak učinil netuším. Jsou to svobodní lidé. Jenže reakce v Návštěvní knize se týkaly návštěvní knihy, proto jsem reagoval jak jsem reagoval. Pokud se cítíš jakkoliv dotčen, omlouvám se, ač si myslím, že jsem nic špatného neprovedl. Na TF již raději nepíšu a to, oč bych se chtěl rozdělit si nechávám pro sebe. Je to lepší a přesto se výpadům neubráním.

demon
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od demon » 08.9.2006 21:58

MOp píše:...to udajne drivejsi vedeni /zjevna narazka na mou osobu/ nema momentalne se soucasnym tramforem nic spolecneho.
Obávam se že ti nerozumim, kdo psal něco o dřívějším vedení ? Můj příspěvek je reakcí na Petrův výpad v NK, o tobě jsem se vůbec nezmínil. Nevim kdo ty příspěvky smazal, ale fakt je ten, že byly a nejsou.
Vůbec nestojim o nějaký dohady, nikoho tu nechci urážet nebo napadat a proto mě Petrova reakce dost mrzí...

MOp

Příspěvek od MOp » 08.9.2006 21:35

demon píše:Dovoluji se důrazně ohradit proti nařčení z pomluvy v návštěvní knize!!! ...
tak v tom pripade je to vynikajici, jelikoz se jedna o pomluvu jako vrata. to udajne drivejsi vedeni /zjevna narazka na mou osobu/ nema momentalne se soucasnym tramforem nic spolecneho. nejsem registrovany - jsem host, nemam ani pristupova prava k jeho administraci....

tudiz i ja se durazne ohrazuji proti narceni z pomluvy, jelikoz jsem nemohl zmineny ukon provest!

zdravi MOp

demon
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od demon » 08.9.2006 21:13

Dovoluji se důrazně ohradit proti nařčení z pomluvy v návštěvní knize!!! Ani v jednom případě se nejednalo o příspěvky v návštěvní knize. V případě I.am.gooda šlo o včerejší příspěvky v diskuzi o 14T s linkem na fotky v DP-Areně, který už tam pravda o příspěvek níž byl a příspěvky na téma fotek z místa havárie. V mém případě se jednalo o dva nebo tři příspěvky komentující fotky, kterými dokumentoval místo havárie, typ použitého mobilu, ujasnění si kdo z nás dvou je Pat a kdo Mat a další...
Nechci to nějak hrotit, chápu že se ty příspěvky týkaly 14T jen okrajově, ale o tom přece diskuze je a mazání takových příspěvků se mi pramálo líbí!!!! Tohle zase na svou čest tvrdím já, věř tomu nebo ne!
Své názory si rozhodně netříbím podle šuškandy, ale výhradně podle osobních zkušeností i když se při jejich pořizování nezřídka spálím.
Chceš-li si ještě něco objasňovat, navrhuji setkání U Kozla, tam se tříbí dobře.

XSC
Uživatel

Příspěvek od XSC » 03.8.2006 22:12

I.am.good píše:A teď si všímám, že s tím časem to není tak žhavé, je třičtvrtě na osm a u příspěvku to napsalo 18:44 :D
On se ten čas mění v závislosti na přihlášení. Jako anonym ho vidím jinak než jako přihlášený. Což je zvláštní, časové pásmo mám v profilu nastavené na Prahu, ale systém asi nepočítá s letním časem (v rohu se mi ukazuje informace GMT+1, takže je to fakticky OK).

MOp

Příspěvek od MOp » 03.8.2006 17:01

Ja bych chtel na oplatku podekovat Petrovi, ze se konecne opet ukazuje spravny cas!

Petr
Provozovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petr » 03.8.2006 16:46

Sheep píše:sak zablokujte toten spam posrany!vas to vobec nestve? :wink:
Právě že štve... Taky jsme se snažili s tím něco dělat. Jakýkoliv neregistrovaný uživatel tak nyní před odesláním příspěvku musí opsat unikátní kód, vygenerovaný jen pro jeho příspěvek v podobě obrázku. Na tom by si měli roboti vylámat zuby.
Obrovské díky za pomoc při zprovoznění patří Mopovi, který mi s tím opravdu pomohl to dotáhnout do finální fáze.

Sheep
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sheep » 01.8.2006 10:33

sak zablokujte toten spam posrany!vas to vobec nestve? :wink:

MOp

Příspěvek od MOp » 26.7.2006 21:46

Když to je těžký implementovat, pakliže Fořtík emigruje do Mnichova..

Marek
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

spam

Příspěvek od Marek » 26.7.2006 21:38

I.am.good: Z Tebe jde strach:-) Dovolil bych si navrhnout méně brutální řešení. Na této stránce českého webu o phpBB je uvedeno pět rozumných způsobů boje proti spamu, včetně odkazů na potřebné mody. Dle zkušeností z jiného fóra provozovaného na phpBB zavedení vizuálního ověřování při odesílání příspěvku neregistrovaným (nepřihlášeným) uživatelem, změna parametru "agreed" při registraci a použití pasti vysvětlené v bodě 5 strojově vkládaný spam velmi dobře eliminuje.

Odpovědět