Škoda 14T (Porschetra)
Moderátor: TRAM-FÓRUM
-
Fixi
-
Fixi
- Proxy
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Začínám mít blbý pocit, že si údržbu poršeter budeme muset objednat u InekonuJenki píše:...stále tečou, stále tečou a škodováci mění a mění...
Aha... takže možné příčiny :
- teče to od hřídele = nesmysl, to by vám už dávno upadlo
- teče to od šroubků = to, že v návodu píšou "zalepit LOCTITEm", není jen tak pro srandu...
- teče to z dělící roviny = takový ten tenoučký gumový kroužek, co patří do té drážky, napatří zapomenout při montáží na ponku...
Skodovacti pracovnici jak se zda moc zkusenosti nemaji...zato je ma managment ktery dokaze sve skorosaliny nacpat do kazdeho mesta...a nelibi se mi ze si tady pomalu zacinaji delat monopol a kdyz budou u nas nove skodovacke vozy jen s porche designem proste to tak bude (100 vozu pro Brno)...zacinam mit cim dal vic radsi Inekon (i presto ze se kvuli nemu odsunulo dodani prvnich aniter do brna o nekolik let) predevsim diky tomu jake nadherne vozy dodal do olomouce...
- demon
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Jó to dělají jen odborníci od Škody, do toho my ještě neee... Oni by s tím snad měli mít nějaké zkušenosti.Jenki píše:...stále tečou, stále tečou a škodováci mění a mění...
- teče to od šroubků = to, že v návodu píšou "zalepit LOCTITEm", není jen tak pro srandu...
- teče to z dělící roviny = takový ten tenoučký gumový kroužek, co patří do té drážky, napatří zapomenout při montáží na ponku...
-
Jenki
...stále tečou, stále tečou a škodováci mění a mění...
-
Jenki
Spojka
Ha ha, zubová spojka KWD Dresden mezi motorem a převodovkou...
Protože je už nějakou dobu mám občas v prackách na Triu i na novějších Astrách tak nechápu, co tam proboha může zlobit, když to je naprosto pohodová bezúdržbová záležitost. Napadají mě asi 4 možnosti :
- někdo nepochopil technologický postup lisování na hřídele
- někdo nepochopil, že existuje maximální úhel spojky, tj. obě hřídele můžou chodit jen o "něco" a ne víc; případně nepochopil, jak seřídit vzájemnou polohu motoru a převodovky
- někdo nepochopil, že místo oleje ESSO SPARTAN opravdu nejde do spojky nalít jakoukoliv břečku co mi zbyla v regále, případně vůbec nic
- někdo nepochopil, že spojka přenese jenom určitý točivý moment a snaží se naučit tramvaj jezdit se zrychlením a> 3m/s2.
Co vám to vlastně konkrétně dělá? Žere to zuby, upadává z hřídelí nebo ještě něco jiného co neznám?
Protože je už nějakou dobu mám občas v prackách na Triu i na novějších Astrách tak nechápu, co tam proboha může zlobit, když to je naprosto pohodová bezúdržbová záležitost. Napadají mě asi 4 možnosti :
- někdo nepochopil technologický postup lisování na hřídele
- někdo nepochopil, že existuje maximální úhel spojky, tj. obě hřídele můžou chodit jen o "něco" a ne víc; případně nepochopil, jak seřídit vzájemnou polohu motoru a převodovky
- někdo nepochopil, že místo oleje ESSO SPARTAN opravdu nejde do spojky nalít jakoukoliv břečku co mi zbyla v regále, případně vůbec nic
- někdo nepochopil, že spojka přenese jenom určitý točivý moment a snaží se naučit tramvaj jezdit se zrychlením a> 3m/s2.
Co vám to vlastně konkrétně dělá? Žere to zuby, upadává z hřídelí nebo ještě něco jiného co neznám?
- demon
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Poznáte to ?
Copak to je ?
Malá nápověda, často to zlobí...
Malá nápověda, často to zlobí...