Provoz fóra
Moderátor: TRAM-FÓRUM
-
to jsem já, pawel
-
Návštěvník
mám takový problém: nějak se mi přestalo zobrazovat T-f v klasickém designu (neagresivní modř) a uspořádání a navíc ani po přihlášení nemůžu najít odkaz na nové příspěvky od mé poslední návštěvy... možná by to mohlo mít nějakou souvislost s tím, že jsem včera začal používat mozillu (iE už byl neúnosnej..), nicméně i na ní mi to ještě brzy večer šlo a pozdějc už ze záhadných důvodů ne.
děkuji předem za případné rady, co s tím.
děkuji předem za případné rady, co s tím.
-
K-M
-
K-M
Pardon, že se vměšuju, když nejsem tentokrát vyjímečně přímým účastníkem sporu - toto tu probíhá v určitých cyklických periodách (ano!!! PERIODÁCH, neříká vám to něco?) a vždycky je to stejný - spousta věcí se bere zbytečně osobně. Fakt to o ničem jiným není, když pozoruju různé příčiny, které zavdají důvod k těmto přestřelkám, tak jsou zdánlivě různé, ale jen zdánlivě. Podstata je pak vždy stejná. Zkuste/me si neustále opakovat: To že někdo má podle mě blbé názory neznamená že on sám je ***** 
-
DJ LA DÉFENSE
A co z toho plyne za ponaučení???jara píše:...Dám příklad přijdete na zámek Konopiště a tam bude taková ta kniha, jak se tam píší zážitky. A vy tam napíšete, že vlak, který tam dneska ráno jel z prahy měl 25 minut zpoždění. Také to asi nebude pana kastelána uplně těšit...
-
jara
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Trošku mi to přijde, že se tady někdo řidí heslem "Potrefená husa se vždycky ozve!!!" A snad každej má doma co tady přispíváte počítač. A víme, že si občas počítač dělá co chce. A tak se občas hold něco může vymazat. A nehledal bych za tím hned osoby. Já jsem s mazáním příspěvků tady problém nikdy neměl. A i když mi bylo vymazáno několik příspěvků, vždy jsme veděl proč to bylo a že jsem překročil určitou hranici, která se adminum či moderátorum nelibí.
Pro všechny jak vidím NK:
NK uplně všude slouží k příspěvkům k té dané věci. Když pujdete do muzea a bude tam návštěvní knížka budete tam také psát o něcěm jiném??? Dám příklad přijdete na zámek Konopiště a tam bude taková ta kniha, jak se tam píší zážitky. A vy tam napíšete, že vlak, který tam dneska ráno jel z prahy měl 25 minut zpoždění. Také to asi nebude pana kastelána uplně těšit. Tak to já vidím s NK na prdkách. A když chcete něco napsat z provozu tak na forum, z toho důvodu snad forum je??!!! Tak se pak nedivte, že mizí příspěvky z NK já bejt adminem, tak takového příspěvky mažu a davám do fora. To jest můj názor k problému co tu čtu.
Pro všechny jak vidím NK:
NK uplně všude slouží k příspěvkům k té dané věci. Když pujdete do muzea a bude tam návštěvní knížka budete tam také psát o něcěm jiném??? Dám příklad přijdete na zámek Konopiště a tam bude taková ta kniha, jak se tam píší zážitky. A vy tam napíšete, že vlak, který tam dneska ráno jel z prahy měl 25 minut zpoždění. Také to asi nebude pana kastelána uplně těšit. Tak to já vidím s NK na prdkách. A když chcete něco napsat z provozu tak na forum, z toho důvodu snad forum je??!!! Tak se pak nedivte, že mizí příspěvky z NK já bejt adminem, tak takového příspěvky mažu a davám do fora. To jest můj názor k problému co tu čtu.
-
MOp
Víš Démone, tady již šlo čistě jen o princip. Oběma se nám totiž příčí, že se na nás neustále "hází špína" a předkládá se za hotovou věc, přičemž jsou to věci, které nemůžeme ovlivnit.
Pakliže se to stane jednou, dvakrát, není co řešit, člověk to překousne, ale pakliže se tak děje pravidelně, člověk prostě ztrácí nervy a vybuchne. Setkání s tebou se rozhodně nebráníme, něco navrhni, ale mělo by to býti spíše komorního rázu, nikoliv nějaká megaakce..
Pakliže se to stane jednou, dvakrát, není co řešit, člověk to překousne, ale pakliže se tak děje pravidelně, člověk prostě ztrácí nervy a vybuchne. Setkání s tebou se rozhodně nebráníme, něco navrhni, ale mělo by to býti spíše komorního rázu, nikoliv nějaká megaakce..
- Petr
- Provozovatel
- Bydliště: ....Brejšín přes noc na flešku hodí novej program křižovatky, já s Démonem zajedem přešroubovat znač
- Kontaktovat uživatele:
Tak tedy vysvětlení - Jen si obviňujte vy všichni kdož chcete. Nikoliv žádná konkrétní osoba - ale to je to kouzlo češtiny, že se z ní dá vyčíst všelico...demon píše:Citace tvého přispěvku z NK: Rozhodně mezi došlými a smazanými příspěvky není cokoliv podepsané jmény Demon či I.am.good. Ale jen si obviňujte, tohle je totiž právě ta pomluva - tvrdíš, že došlo ke smazání, já na svou čest tvrdím, že žádný tvůj ani Démonův příspěvek včera nezmizel...
Napsal jsi: "jen si obviňujte (tzn.my oba), tohle je totiž právě ta pomluva". Jenže já nikoho neobvinil, jen jsem informoval I.am.gooda že se mi stalo totéž a ty jsi nás oba nařkl z pomluvy. Chápeš? Ale už dost, nechme toho! Nic proti tobě nemam, líbí se mi tvoje práce a obdivuju tvoje zapálení pro PT, protože já bych na to čas ani nervy neměl, jen mi přijde, že občas reaguješ trošku moc zostra... Jak sem navrhoval, asi by bylo lepší si někde u pivka pokecat než se hádat tady. P.S. Beru sebou Hermiho, ať na tebe nejsem sám
- demon
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Citace tvého přispěvku z NK: Rozhodně mezi došlými a smazanými příspěvky není cokoliv podepsané jmény Demon či I.am.good. Ale jen si obviňujte, tohle je totiž právě ta pomluva - tvrdíš, že došlo ke smazání, já na svou čest tvrdím, že žádný tvůj ani Démonův příspěvek včera nezmizel...Petr píše:A pokud mi jí neukážeš očekávám veřejnou omluvu[/b]
Napsal jsi: "jen si obviňujte (tzn.my oba), tohle je totiž právě ta pomluva". Jenže já nikoho neobvinil, jen jsem informoval I.am.gooda že se mi stalo totéž a ty jsi nás oba nařkl z pomluvy. Chápeš? Ale už dost, nechme toho! Nic proti tobě nemam, líbí se mi tvoje práce a obdivuju tvoje zapálení pro PT, protože já bych na to čas ani nervy neměl, jen mi přijde, že občas reaguješ trošku moc zostra... Jak sem navrhoval, asi by bylo lepší si někde u pivka pokecat než se hádat tady. P.S. Beru sebou Hermiho, ať na tebe nejsem sám