Linkové vedení

Vše co souvisí s provozem tramvají. Chcete se stát řidičem tramvaje? Podívejte se sem. Debata ohledně linkového vedení a výluk.

Moderátor: TRAM-FÓRUM

Odpovědět
DJ LA DÉFENSE

Příspěvek od DJ LA DÉFENSE » 04.10.2006 18:19

Jinak k tramvajovým linkám, neskutečně mě dráždí stejná trasa linek 10 a 16 (pakliže to neni maskované něco jako 22/23 a 15/25) v úseku Palackého náměstí-Biskupcova a sjezd metra A a linky 11 v úseku Muzeum-Depo Hostivař (cca) mě by se například líbilo (nejsou do toho plošně zahrnuty všechny linky, je n ty kterých by se týkaly tyto dva sjezdy a na ně navazující problémy)

6 - Laurová-...-Kubánské náměstí-Průběžná-Radošovická

7 - Sídliště Řepy-...-Kubánské náměstí

9 - Sídliště Řepy-...-Spojovací (interval prac. den 8-10-8-10, sobota a neděle celý den 10)

10 - Sídliště Řepy-...-Želivského-Vinice-Černokostelecká

11 - Spořilov-...-Želivského-Biskupcova-Palmovka-Vychovatelna-Kobylisy

14 - Sídliště Barrandov-...-Masarykovo nádraží-Florenc-Invalidovna-Palmovka-Vychovatelna-Sídliště Ďáblice

24 - ÚDDP-Černoskostelecká-Průběžná-...-Masarykovo nádraží-Nám. Republiky-Strossmayerovo nám.-Výstaviště-Trojská-Voz. Kobylisy

29 - Kotlářka-(po lince 9)-Vápenka (interval prac. den 8-10-8 rozsah provozu jen v prac. dny (6-20:30)

DJ LA DÉFENSE

Příspěvek od DJ LA DÉFENSE » 04.10.2006 18:01

K-M píše:No nevim. Kolik "přímých spojení" bys chtěl? Obvykle bývá jedno "přímé spojení". Já tipuji, že do roka a do dne nevydrží.
Tohle je přesně linka, která vydrží a klidně se vsadim... . Ale kdyby měla padnout 134, tak bych to viděl opět na něco jako byla 140. A skutečně naivní představa, lotrů v autobuse... :lol: Ale vtipná

K-M

Příspěvek od K-M » 04.10.2006 17:44

DJ LA DÉFENSE píše:Náhodou mě se hodně líbí. A uvidíš, že časem si zákazníky najde a časem začne jezdit celodenně a celotýdně. Je t opouze otázka času. Jelikož nám jaksi chybí více přímých spojení Vršovice-Prosek. V roce 1998 spoustu lidí nesla dosti nelibě zrušení linky 140 a já byl jedním z nich v tehdejší trase Jiřícho z poděbrad - Palmovka byla velice vhodná, teďka se z Vinohrad směr Palmovka nedá dostat bez přestupu.
No nevim. Kolik "přímých spojení" bys chtěl? Obvykle bývá jedno "přímé spojení". Já tipuji, že do roka a do dne nevydrží.

K-M

Příspěvek od K-M » 04.10.2006 17:41

Mapl píše:Linka 134 je obrovský paskvil. Pokud DP oponuje, že zastávka tam je kvůli Justičnímu paláci, tak mě o přijde jako blbost. Mohli by klidně zlepšit jízdní řády na lince 135, přidali by jedno pořadí a jeden bus.... a bylo by po problému. Vždyť 135 oblsuhuje všechny linky metra a není zapotřebí jí prodlužovat někam na Ládví... :roll:

Paskvil století - ta linka 134.... :cry:
Bohužel je to předvolební dopravní vlezdoprdelismus, aby vrazi, zločinci, lotři a dlužníci z P8 a P9 mohli k svému soudu v P10 dojet bez přesedání. Možná by mohla jezdit jen jednosměrně, protože ze správného justičního paláce se odchází v klepetech a odjíždí antonem. Nebo by mohli zavést linku Na Míčánkách - Bohdalec - Michelská - na Jezerce- Vozovna Pankrác (výst. zastávka Věznice Pankrác) . A dále prodloužit k justičnímu paláci 108 aby byla obsloužena i Věznice Ruzyň. :P

DJ LA DÉFENSE

Příspěvek od DJ LA DÉFENSE » 04.10.2006 17:40

Mapl píše:Linka 134 je obrovský paskvil. Pokud DP oponuje, že zastávka tam je kvůli Justičnímu paláci, tak mě o přijde jako blbost. Mohli by klidně zlepšit jízdní řády na lince 135, přidali by jedno pořadí a jeden bus.... a bylo by po problému. Vždyť 135 oblsuhuje všechny linky metra a není zapotřebí jí prodlužovat někam na Ládví... :roll:

Náhodou mě se hodně líbí. A uvidíš, že časem si zákazníky najde a časem začne jezdit celodenně a celotýdně. Je t opouze otázka času. Jelikož nám jaksi chybí více přímých spojení Vršovice-Prosek. V roce 1998 spoustu lidí nesla dosti nelibě zrušení linky 140 a já byl jedním z nich v tehdejší trase Jiřícho z poděbrad - Palmovka byla velice vhodná, teďka se z Vinohrad směr Palmovka nedá dostat bez přestupu.

Mapl
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mapl » 04.10.2006 16:09

Linka 134 je obrovský paskvil. Pokud DP oponuje, že zastávka tam je kvůli Justičnímu paláci, tak mě o přijde jako blbost. Mohli by klidně zlepšit jízdní řády na lince 135, přidali by jedno pořadí a jeden bus.... a bylo by po problému. Vždyť 135 oblsuhuje všechny linky metra a není zapotřebí jí prodlužovat někam na Ládví... :roll:

mj

134

Příspěvek od mj » 04.10.2006 7:57

Dnes tyz spoj 134 (Beloc.7:16) - Zelivskeho-Ohrada 12 lidi, pak az po Novovysocanskou 2 vystoupili (jeli jsme v zavesu za 136), na Nadrazi Liben cca 8 nastoupilo a na Vysocanske zastavil pan ridic u jine zastavky, cimz veskera statistika ztratila vypovidaci hodnotu.

Na svetlech za Vysocanskou jsme potkali 19, ktera s nami vyjizdela ze Zelivskeho. Holt ta odlehla sklonena Novovysocanska to dost zdrzuje.

Zaroven jsem tedy zjistil, ze relace Belocerkevska-Poliklinika Vysocany je stejne rychla pomoci Cokoli+19 jako 134+pesky (u Polikliniky jsem potkal dalsi spoj 19).

Mapl
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Re: linka 134

Příspěvek od Mapl » 03.10.2006 16:25

mj píše:Tak jsem dnes rano vyzkousel 134 na ceste do prace (Belocerkevska 7:16-> Vysocanska). Na Zelivskeho dost lidi miricich na metro nadavalo "kam az to jede?". Pak v useku Zel-Ohrada jsme jeli 3, z Ohrady 4 a dal se to zacalo postupne plnit. Z Vysocanske pak odjizdela dost plna, zrejme kvuli strzene troleji v podjezdu na ZM, ktera zpozdila vsechny 145,177 apod.
Já se na projížďku linkou 134 pravděpodobně chystám příští týden a jsem na to dosti zvědavý. :wink:

mj

linka 134

Příspěvek od mj » 03.10.2006 7:57

Tak jsem dnes rano vyzkousel 134 na ceste do prace (Belocerkevska 7:16-> Vysocanska). Na Zelivskeho dost lidi miricich na metro nadavalo "kam az to jede?". Pak v useku Zel-Ohrada jsme jeli 3, z Ohrady 4 a dal se to zacalo postupne plnit. Z Vysocanske pak odjizdela dost plna, zrejme kvuli strzene troleji v podjezdu na ZM, ktera zpozdila vsechny 145,177 apod.

K-M

Příspěvek od K-M » 02.10.2006 10:28

Zajímavý spekulativní článek o výstavbě metra je v dnešním Profitu - jmenuje se Na okružní linku zapomeňte

K-M

Příspěvek od K-M » 01.10.2006 21:28

demon píše:Ale jdi, přeci víš že jedna vlašťovka jaro nedělá a to že jsi viděl pár zoufalců v AE ještě nic neznamená...
A nechtěl jsi náhodou odjet kontrolovat tunely ? :wink:
Nojo, už semse vrátil. No už jsem to napsal i ke konkurenci - po zkušenosti s JŘ MHD v B.B. a s technickým stavem vozidel (mimo tykadlovozy) v Košicích je Praha úplně zlatá. Neškodí se čas od času tam podívat. Jsem zvědav jak dlouho mi to vydrží :P :P :P

Mapl
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mapl » 25.9.2006 21:28

Mně se to tak skoro nechce věřit. Já jak jsem uvedl, jsem jí někokikrát viděl ject naprázdno...

Isidor píše:Tož bohužel, budeš muset ;) věřit, že byly k vidění i spoje kde na Nádrholu nastupovalo přes 40 lidí ;) ale příště si na tebe snad (s foťákem) vzpomenu :)

Isidor
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Isidor » 25.9.2006 21:16

Tož bohužel, budeš muset ;) věřit, že byly k vidění i spoje kde na Nádrholu nastupovalo přes 40 lidí ;) ale příště si na tebe snad (s foťákem) vzpomenu :)

trainzjohny
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od trainzjohny » 25.9.2006 21:02

Nemáte někdo fotku narvané AE ?? Mě se nějak nechce věřit.

Mapl
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mapl » 25.9.2006 20:57

Jj, AE jsem viděl několikrát na Dejvický a vždycky prázdná. Když má ještě najakej ten přípoj na vlak nebo tak.... tak to možná, ale jinak....

Jinak kvůli těm soudům tomu rád věřím... :lol:

Odpovědět